Top 5 Jerman Pharmaceutical Company List

Kaca kiyé nembé diowahi jam 13, tanggal 2022 September 12

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Top Jerman Perusahaan Farmasi sing diurutake adhedhasar total dodolan ing taun anyar. Bayer paling gedhe perusahaan farmasi ing Jerman kanthi total dodolan $51 Milyar ing taun anyar.

Dhaptar Perusahaan Farmasi Top Jerman

Dadi iki Dhaptar Top Jerman Perusahaan Farmasi kang diurutake adhedhasar total dodolan (Revenue).

1. Bayer AG

Bayer minangka Jerman paling gedhe Perusahaan Farmasi adhedhasar revenue. Perusahaan fokus ing riset, ngembangake lan marketing obat-obatan inovatif sing fokus ing spesialisasi sing menehi mupangat lan nilai klinis sing signifikan, utamane ing bidang terapi kardiologi, onkologi, ginekologi, hematologi lan oftalmologi. 

  • Revenue: $ 51 Milyar
  • ROE: 1%
  • Utang/Ekuitas: 1.3
  • karyawan: 100k

Pusat riset utama Bayer Company dumunung ing Berlin, Wuppertal lan Cologne, Jerman; San Francisco lan Berkeley, Amerika Serikat; Turku, Finland; lan Oslo, Norway.

2. Merck KGaA

Merch minangka Perusahaan Farmasi Jerman paling gedhe nomer 2 adhedhasar total dodolan (Revenue). Perusahaan nemokake, ngembangake, ngasilake, lan pasar obat resep farmasi lan biologi sing inovatif kanggo nambani kanker, multiple sclerosis (MS), infertilitas, kelainan pertumbuhan, lan penyakit kardiovaskular lan metabolik tartamtu.

  • Revenue: $ 22 Milyar
  • ROE: 14%
  • Utang/Ekuitas: 0.5
  • Karyawan: 58 k

Healthcare beroperasi ing papat waralaba: Neurologi lan Imunologi, Onkologi, Kesuburan, lan Kedokteran Umum & Endokrinologi. Posisi pipa R&D Perusahaan kanthi fokus sing jelas kanggo dadi inovator khusus global ing onkologi, imuno-onkologi, neurologi, lan imunologi.

3. Dermapharm

Dermapharm minangka produsen obat-obatan bermerek kanthi cepet. Perusahaan, didegaké ing 1991, adhedhasar ing Grünwald cedhak Munich. Model bisnis terpadu perusahaan kalebu pangembangan lan produksi ing omah uga adol produk bermerek dening tenaga penjualan sing dilatih kanthi farmasi. 

  • Revenue: $ 1 Milyar
  • ROE: 45%
  • Utang/Ekuitas: 1.4
Read More  Top 10 Aftermarket Auto Parts Company

Saliyane lokasi utama ing Brehna cedhak Leipzig, Dermapharm ngoperasikake lokasi produksi, pangembangan lan penjualan liyane ing Eropa, utamane ing Jerman lan AS.

Dermapharm adol luwih saka 1,300 persetujuan obat kanthi luwih saka 380 bahan farmasi aktif ing bagean "Obat Bermerek lan Produk Kesehatan Liyane". Range obat, produk medis lan suplemen diet khusus ing wilayah terapi sing dipilih ing ngendi Dermapharm nduwe posisi pasar utama, utamane ing Jerman.

4. Evotec

Evotec wis dadi perusahaan platform global, nggunakake platform multimodalitas sing didhukung data kanggo riset kepemilikan lan mitra, lan nggunakake kombinasi unik teknologi inovatif kanggo panemuan lan pangembangan kelas siji lan paling apik ing- produk farmasi kelas.

Jaringan mitra kasebut kalebu kabeh Top 20 Pharma lan atusan perusahaan bioteknologi, institusi akademik, lan pemangku kepentingan kesehatan liyane. Evotec nduweni aktivitas strategis ing macem-macem wilayah terapi sing saiki kurang dilayani, kayata neurologi, onkologi, uga penyakit metabolik lan infèksius.

  • Revenue: $ 0.62 Milyar
  • ROE: 34%
  • Utang/Ekuitas: 0.5
  • Karyawan: 4 k

Ing bidang keahlian kasebut, Evotec duwe tujuan nggawe saluran pipa sing diduweni bebarengan ing donya kanggo terapi inovatif lan bisa diakses pasien ing saindenging jagad. Nganti saiki, Perusahaan wis nggawe portofolio luwih saka 200 proyek R&D proprietary lan co-diduweni saka panemuan awal nganti pangembangan klinis. 

Evotec beroperasi sacara global kanthi luwih saka 4,000 wong sing nduweni kualifikasi dhuwur ing 14 situs ing enem negara ing saindenging Eropa lan AS. Situs Perusahaan ing Hamburg (HQ), Cologne, Goettingen, lan Munich (Jerman), Lyon lan Toulouse (France), Abingdon lan Alderley Park (Inggris), Verona (Italia), Orth (Austria), uga ing Branford, Princeton, Seattle lan Watertown (USA) nawakake teknologi lan layanan sing sinergis banget lan makarya minangka kluster keunggulan pelengkap.

Read More  Top 4 Perusahaan Mobil Cina Paling gedhe

5. Biotest

Biotest minangka pemasok global produk protein plasma lan obat bioterapeutik. Produk biotest utamane digunakake ing imunologi klinis, hematologi lan obat perawatan intensif. Iki digunakake kanggo nambani wong sing nandhang penyakit serius lan asring kronis kanthi cara sing ditargetake supaya bisa urip kanthi normal.

  • Revenue: $ 0.6 Milyar
  • ROE: -7%
  • Utang/Ekuitas: 1.2
  • Karyawan: 2 k

Biotest minangka spesialis ing hematologi inovatif, imunologi klinis lan obat perawatan intensif. Biotest ngembangake, ngasilake lan adol protein plasma lan obat bioterapeutik. Rantai nilai kalebu pangembangan pra-klinis lan klinis nganti pemasaran global. Biotest ngasilake immunoglobulin, faktor koagulasi lan albumin adhedhasar plasma getih manungsa, sing digunakake ing penyakit sistem kekebalan utawa sistem pembentuk getih. Biotest makaryakke luwih saka 1,900 wong ing saindenging jagad.

Bahan mentah sing paling penting kanggo obat-obatan yaiku plasma getih manungsa, sing diproses dadi obat sing efektif lan ultra-murni ing salah sawijining fasilitas paling modern ing Eropa. Iki digunakake ing terapi penyakit sing ngancam nyawa kayata kelainan pembekuan getih (hemofilia), infeksi abot utawa kelainan sistem kekebalan.

Situs produksi Biotest ana ing Dreieich, Jerman, ing kantor pusat perusahaan. Bebarengan karo mitra kontrak, Biotest ngolah nganti 1.5 yuta liter plasma getih saben taun.

Produk biotest saiki didol ing luwih saka 90 negara ing saindenging jagad. Biotest memasarkan produk kasebut liwat perusahaan dhewe utawa kanthi kerjasama karo mitra pemasaran utawa distributor lokal.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top