Dhaptar Perusahaan Mobil Jerman Top 2023

Kaca kiyé nembé diowahi jam 14, tanggal 2022 September 09

Iki minangka Dhaptar Perusahaan Mobil Jerman Paling Top sing diurutake adhedhasar dodolan (Total Revenue).

Dhaptar Top Perusahaan Mobil Jerman

Dadi ing ngisor iki Dhaptar Perusahaan Mobil Jerman Top sing diurutake adhedhasar Total Revenue (Penjualan).

Volkswagen Group

Grup kasebut kalebu sepuluh merek saka limang negara Eropa: Volkswagen, Volkswagen Kendaraan Komersial, ŠKODA, SEAT, CUPRA, Audi, Lamborghini, Bentley, Porsche lan Ducati.

  • Revenue: $ 273 Milyar
  • ROE: 15%
  • Utang/Ekuitas: 1.7
  • karyawan: 663K

Kajaba iku, Grup Volkswagen nawakake macem-macem merek lan unit bisnis kalebu layanan finansial. Layanan Finansial Volkswagen kalebu pendanaan dealer lan pelanggan, leasing, aktivitas perbankan lan asuransi, lan manajemen armada.

DAIMLER AG

Daimler minangka salah sawijining perusahaan otomotif sing paling sukses ing donya. Kanthi divisi Mercedes-Benz Cars & Vans lan Daimler Mobility, Grup kasebut minangka salah sawijining panyedhiya mobil lan van premium lan mewah global.

  • Revenue: $ 189 Milyar
  • ROE: 20%
  • Utang/Ekuitas: 1.8
  • Karyawan: 289 k

Grup kasebut minangka salah sawijining panyedhiya mobil premium lan mewah global lan salah sawijining produsen kendaraan komersial paling gedhe ing donya. Mobilitas Daimler
nawakake pembiayaan, leasing, manajemen armada, investasi lan broker asuransi, uga layanan mobilitas inovatif.

Daimler rangking kaping pitu ing indeks saham Jerman DAX 30 ing pungkasan taun 2020.

BMW Group minangka salah sawijining pabrikan mobil lan motor sing paling sukses ing segmen premium ing saindenging jagad. Kanthi BMW, MINI lan Rolls-Royce, BMW Group ndarbeni telung merek premium paling misuwur ing industri otomotif.

Read More  Dhaptar 6 Perusahaan Mobil Korea Kidul

BMW Group – BAY MOTOREN WERKE

BMW Group uga nduweni posisi pasar sing kuwat ing segmen premium bisnis motor. BMW Group makaryakke tenaga kerja 120,726 wong ing pungkasan taun. BMW Group kalebu BMW AG dhewe lan kabeh anak perusahaan sing BMWAG duwe kontrol langsung utawa ora langsung.

  • Revenue: $ 121 Milyar
  • ROE: 18%
  • Utang/Ekuitas: 1.3
  • Karyawan: 121 k

BMWAG uga tanggung jawab kanggo ngatur Grup, sing dipérang dadi segmen operasi Otomotif, Sepeda Motor lan Layanan Keuangan. Segmen Entitas Liyane utamane kalebu perusahaan induk lan perusahaan pembiayaan Grup.

Portofolio model kasebut kalebu macem-macem mobil, kalebu kelas kompak premium, kelas mewah ukuran pertengahan premium lan kelas ultra-mewah. Kajaba saka model listrik kanthi lengkap kayata BMWiX3, sing diluncurake ing taun 2020, uga kalebu hibrida plug-in canggih lan model konvensional sing didhukung dening mesin pembakaran sing efisien banget.

Bebarengan karo model sing sukses banget saka kulawarga BMW X lan merek BMW M kanthi kinerja dhuwur, BMW Group nyukupi pangarepan lan kabutuhan pelanggan ing saindenging jagad.

Merek MINI njanjeni kesenengan nyopir ing segmen mobil cilik premium lan, saliyane model sing didhukung dening mesin pembakaran sing efisien, uga nawakake varian plugin hibrida lan listrik kanthi lengkap. Rolls-Royce minangka marque utama ing segmen ultra-mewah, ngegungake tradhisi sing luwih saka 100 taun kepungkur.

Rolls-Royce Motor Cars spesialisasine ing specifications customer bespoke lan nawakake tingkat paling dhuwur saka kualitas lan layanan. Jaringan dodolan global bisnis mobil BMW Group saiki kalebu luwih saka 3,500 BMW, luwih saka 1,600 MINI lan udakara 140 dealer Rolls-Royce.

Read More  Top 4 Perusahaan Mobil Cina Paling gedhe

TRATON Group

TRATON GROUP didegaké ing 2015 kanggo musataken aktivitas saka telung merek kendaraan komersial Volkswagen AG, Wolfsburg. Sajrone proses iki, organisasi kasebut luwih fokus ing kendaraan komersial.

Kanthi merek Scania, MAN, lan Volkswagen Caminhões e Ônibus (VWCO), TRATON GROUP minangka produsen kendaraan komersial global. Strategi Juara Global TRATON ngupaya dadi Juara Global industri transportasi lan logistik liwat duwe bathi wutah lan sinergi, ekspansi global, lan inovasi fokus pelanggan.

Bebarengan karo mitra Navistar International Corporation, Lisle, Illinois, AS (Navistar) (kapentingan 16.7%), Sinotruk (Hong Kong) Limited, Hong Kong, China (Sinotruk) (kapentingan 25% ditambah 1 saham), lan Hino Motors , Ltd., Tokyo, Jepang (Hino Motors), TRATON GROUP mbentuk platform umum sing kuwat. Iku basis kanggo sinergi mangsa, utamané ing tuku.

  • Revenue: $ 28 Milyar
  • ROE: 6%
  • Utang/Ekuitas: 1.4
  • Karyawan: 83 k

TRATON GROUP utamane aktif ing pasar Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, lan Asia, asosiasi Navistar lan Sinotruk beroperasi utamane ing Amerika Utara (Navistar) lan China (Sinotruk), lan mitra strategis Hino Motors utamane aktif ing Jepang, Asia Tenggara, lan Amerika Utara.

Segmen Bisnis Industri nggabungake telung unit operasi Scania Vehicles & Services (jeneng merek: Scania), MAN Truk & Bus (jeneng merek: MAN), lan VWCO, uga perusahaan induk lan merek digital Grup, RIO

EDAG ENGINEERING

EDAG ENGINEERING minangka salah sawijining mitra teknik independen paling gedhe ing industri otomotif global, EDAG ENGINEERING ngerti persis apa sing penting kanggo ngembangake mobil-mobil sing bakal teka.

  • Revenue: $ 0.8 Milyar
  • ROE: 3%
  • Utang/Ekuitas: 2.6
  • Karyawan: 8 k
Read More  Top 4 perusahaan mobil Jepang | Mobil

Kanthi keahlian sing dipikolehi saka pangembangan kendaraan luwih saka 50 taun, perusahaan kasebut tanggung jawab babagan pemahaman produk lan produksi sing terintegrasi. Sampeyan uga entuk manfaat saka kekuatan inovatif sing bisa ditemokake ing pusat kompetensi.

Dadi pungkasane iki Dhaptar Perusahaan Mobil Jerman Top adhedhasar turnover.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top