Top 7 Chinese Construction Company

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar Top 7 Chinese Perusahaan Konstruksi kang diurutake adhedhasar turnover. Perusahaan konstruksi Cina No 1 duwe bathi luwih saka $200 milyar.

Dhaptar perusahaan kalebu konstruksi pelabuhan, terminal, dalan, jembatan, rel, terowongan, desain lan konstruksi karya sipil, pengerukan modal lan pengerukan reklamasi, crane kontainer, mesin laut abot, struktur baja gedhe lan manufaktur mesin dalan, lan kontrak proyek internasional. , layanan dagang impor lan ekspor.

Dhaptar Top 7 Chinese Construction Company

Iki minangka dhaptar Top 7 Chinese Construction Company sing diurutake adhedhasar revenue.

1. Teknik Konstruksi Negara China

Perusahaan konstruksi China China State Construction Engineering minangka perusahaan konstruksi paling gedhe ing China. CSCE punika perusahaan paling gedhe ing dhaftar ndhuwur 10 perusahaan construction china.

  • Revenue: $ 203 Milyar

2. China Railway Construction Corporation Limited (“CRCC”)

China Railway Construction Corporation Limited ("CRCC") mung diadegake dening China Railway Construction Corporation tanggal 5 November 2007 ing Beijing, lan saiki dadi perusahaan konstruksi ukuran mega ing sangisore administrasi negara. aset Komisi Pengawasan lan Administrasi Dewan Negara China (SASAC).

  • Revenue: $ 123 Milyar
  • Ditetepake: 2007

Tanggal 10 lan 13 Maret 2008, CRCC kadhaptar ing Shanghai (SH, 601186) lan Hong Kong (HK, 1186), kanthi modal kadhaptar gunggung RMB 13.58 milyar.

Perusahaan Konstruksi China CRCC, salah sawijining klompok konstruksi terintegrasi sing paling kuat lan paling gedhe ing donya, peringkat 54th ing antarane Fortune Global 500 ing 2020, lan kaping 14 ing antarane China 500 ing 2020, uga nomer 3 ing antarane 250 Kontraktor Global ENR ing 2020. , uga minangka salah sawijining kontraktor teknik paling gedhe ing China.

Bisnis perusahaan konstruksi Cina CRCC kalebu

  • kontrak proyek,
  • konsultasi desain survey,
  • produksi industri,
  • pembangunan real estate,
  • logistik,
  • perdagangan barang lan
  • materi uga operasi modal.

CRCC wis dikembangaké utamané saka kontrak construction menyang chain industri lengkap lan lengkap riset ilmiah, planning, survey, desain, construction, pengawasan, pangopènan lan operasi, etc.

Rantai industri sing komprehensif ngidini CRCC nyedhiyakake layanan terpadu siji-mandeg. Saiki CRCC wis ngadegake posisi kepemimpinan ing bidang desain lan konstruksi proyek ing jalur sepur dataran tinggi, sepur kacepetan dhuwur, dalan gedhe, jembatan, terowongan lan lalu lintas ril kutha.

Read More  Dhaptar 20 Bank Paling Dhuwur ing China 2022

Swara 60 taun kepungkur, Perusahaan Konstruksi China wis marisi tradhisi lan gaya kerja korps sepur: nindakake keputusan administratif kanthi cepet, wani ing inovasi lan ora bisa diganggu.

3. China Communications Construction Company Limited

China Communications Construction Company Limited ("CCCC" utawa "Perusahaan"), sing diwiwiti lan diadegake dening China Communications Construction Group ("CCCG"), digabungake ing 8 Oktober 2006. Saham H dicathet ing Papan Utama Saham Hong Kong. Ijol-ijolan karo kode saham 1800.HK tanggal 15 Desember 2006.

Perusahaan Konstruksi China (kalebu kabeh anak perusahaan kajaba yen konten kasebut mbutuhake) minangka grup infrastruktur transportasi negara gedhe pisanan sing mlebu pasar modal jaban rangkah.

Ing tanggal 31 Desember 2009, Perusahaan Konstruksi China CCCC duweni 112,719 karyawan lan total aset RMB267,900 yuta (sesuai karo RRC GAAP). Antarane 127 perusahaan pusat sing diatur dening SASAC, CCCC peringkat No.12 ing revenue lan No.14 ing MediaWiki kanggo taun.

  • Penghasilan: $ 80 milyar
  • Ditetepake: 2006
  • Karyawan: 1,12,719

Perusahaan lan anak perusahaan (secara kolektif, "Grup") utamane melu desain lan konstruksi infrastruktur transportasi, pengerukan lan bisnis manufaktur mesin abot.

Iki minangka perusahaan konstruksi lan desain pelabuhan paling gedhe ing China, perusahaan utama ing konstruksi lan desain dalan lan jembatan, perusahaan konstruksi sepur terkemuka, perusahaan pengerukan paling gedhe ing China lan perusahaan pengerukan paling gedhe nomer loro (ing babagan kapasitas pengerukan) ing donya.

Perusahaan Konstruksi China uga minangka produsen kren kontainer paling gedhe ing donya. Perusahaan saiki duwe 34 anak perusahaan sing diduweni utawa dikontrol.

4. China Metallurgical Group Corporation (MCC Group)

Perusahaan Konstruksi China China Metallurgical Group Corporation (MCC Group) minangka pasukan konstruksi paling dawa ing industri wesi lan baja China, sing dadi pelopor lan pasukan utama ing lapangan iki.

MCC minangka kontraktor konstruksi metalurgi paling gedhe lan paling kuat ing donya lan panyedhiya layanan operasi, salah sawijining perusahaan sumber daya utama sing diakoni negara, produser struktur baja paling gedhe ing China, salah siji saka 16 BUMN pusat pisanan kanthi pangembangan real estate minangka bisnis utama sing disetujoni dening Negara. Komisi Pengawasan lan Administrasi Aset (SASAC) saka Dewan Negara, lan pasukan utama kanggo pambangunan infrastruktur China.

Ing tahap awal reformasi lan pambukaan China, MCC nggawe "Shenzhen Speed" sing misuwur ing donya. Ing 2016, MCC dianugerahi "Taun 2015 Kelas A Enterprise kanggo Performance Evaluation saka Central Enterprise Principals" lan "Excellent Enterprise in Scientific lan Technological Innovation" dening Papan evaluasi padha kanggo 2013-2015; iki ditingkat 290th ing Fortune Global 500 lan 8th ing ENR Top 250 Kontraktor Global.

  • Penghasilan: $ 80 milyar
Read More  Top 4 Perusahaan Mobil Cina Paling gedhe

Minangka perusahaan berorientasi inovasi, MCC nduweni 13 lembaga riset lan desain ilmiah Kelas A lan 15 perusahaan konstruksi skala gedhe, kanthi 5 kualifikasi desain Kelas A sing komprehensif lan 34 kualifikasi konstruksi kontrak umum kelas khusus.

Antarane anak perusahaan, 7 diwenehake karo kualifikasi konstruksi kelas khusus telung lan 5 diwenehake karo kualifikasi konstruksi kelas khusus dual, peringkat paling ngarep ing China. MCC uga duwe 25 platform riset lan pangembangan ilmiah tingkat nasional lan luwih saka 25,000 paten sing efektif, peringkat 4 ing antarane perusahaan pusat sajrone limang taun berturut-turut wiwit 2013 nganti 2017.

Wiwit 2009, wis menangaké China Patent Award 52 kaping (menang China Patent Gold Award kanggo 3 consecutive taun saka 2015 kanggo 2017). Wiwit taun 2000, wis menangake Penghargaan Ilmu & Teknologi Nasional kaping 46 lan nerbitake 44 standar internasional lan 430 standar nasional.

Wis nampa Bebungah Luban kanggo Proyek Konstruksi kaping 97 (kalebu partisipasi ing konstruksi), Penghargaan Teknik Kualitas Nasional 175 kali (kalebu partisipasi), Bebungah Teknik Sipil Tien-yow Jeme kaping 15 (kalebu partisipasi), lan Industri Metalurgi Quality Engineering Award 606 kaping.

MCC nduweni luwih saka 53,000 teknisi teknik, 2 akademisi Akademi Teknik Cina, 12 master eksplorasi lan desain nasional, 4 ahli ing Proyek Bakat "Atus, Ewu lan Sepuluh Ewu" Nasional, luwih saka 500 anggota staf sing entuk tunjangan pemerintah khusus saka Negara. Dewan, 1 pemenang Grand Skill Award of China, 2 medali emas Kompetisi WorldSkills, lan 55 Ahli Teknis Nasional.

5. Teknik Konstruksi Shanghai

Shanghai Construction Engineering minangka salah sawijining perusahaan milik negara Shanghai sing entuk listing sakabèhé sadurungé. Pendhudhuke yaiku Biro Teknik Konstruksi Pemerintah Kota Shanghai, didegake ing taun 1953.

Ing taun 1994, direstrukturisasi dadi perusahaan grup karo Shanghai Construction Engineering (Group) Corporation minangka perusahaan induk aset. Ing taun 1998, iki miwiti panyiapan Shanghai Construction Engineering Group Co., Ltd. lan kadhaptar ing Bursa Saham Shanghai. Ing 2010 lan 2011, sawise rong reorganisasi utama, listing sakabèhé rampung.

  • Penghasilan: $ 28 milyar

Proyèk sing ditindakake nyakup luwih saka 150 kutha ing 34 wilayah administratif tingkat provinsi ing saindhenging negara. Perusahaan kasebut wis nindakake proyek ing 42 negara utawa wilayah ing jaban rangkah, kalebu 36 negara ing negara "Sabuk lan Dalan", kalebu Kamboja, Nepal, Timor Timur lan Uzbekistan. Ana luwih saka 2,100 proyek konstruksi sing lagi ditindakake, kanthi total area konstruksi luwih saka 120 yuta meter persegi.

Read More  10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur

6. SANY Heavy Industry 

Sany Heavy Industry minangka produsen mesin teknik paling gedhe lan nomer lima ing China. Sany Heavy Equipment ditemtokake kanggo dadi pimpinan lan pelopor teknologi ing industri mesin pertambangan open pit. Saiki, peralatan Sany Heavy duwe 4 seri lan 6 kategori produk mesin pertambangan.

Ing taun 1986, Liang Wengen, Tang Xiuguo, Mao Zhongwu, lan Yuan Jinhua ngedegake Hunan Lianyuan Welding Material Factory ing Lianyuan, sing kanthi resmi diganti jeneng SANY Group limang taun sabanjure.

  • Penghasilan: $ 11 milyar
  • Ditetepake: 1986

Ing taun 1994, SANY mandhiri ngembangake pompa beton tekanan tinggi pertama ing China kanthi pamindahan gedhe. Ing antarane dhaptar Perusahaan Konstruksi China paling apik.

Perusahaan Konstruksi China Ing luwih saka 30 taun inovasi, SANY wis dadi salah sawijining produsen peralatan konstruksi paling gedhe ing saindenging jagad.

Saiki, SANY macem-macem bisnis minangka grup perusahaan kanthi mlaku ing lapangan anyar kayata energi, asuransi finansial, omah, internet industri, militer, perlindungan geni, lan perlindungan lingkungan.

7. Xuzhou Construction Machinery Group Co., Ltd.

Xuzhou Construction Machinery Group Co., Ltd. (XCMG) didegaké ing 1943. Wiwit iku, XCMG wis ngadeg ing ngarep saka industri mesin construction Cina lan berkembang dadi salah siji saka industri domestik paling gedhé, paling pengaruh, lan kelompok perusahaan paling competitive kanthi varietas lan seri produk paling lengkap.

  • Penghasilan: $ 8 milyar
  • Ditetepake: 1943

XCMG minangka perusahaan mesin konstruksi paling gedhe nomer 5 ing donya. Rangking 65 ing dhaptar 500 Perusahaan Paling Top China, 44 ing dhaptar 100 Perusahaan Manufaktur Paling Top China, lan nomer 2 ing dhaptar 100 Produsen Mesin Paling Top ing China.

XCMG darmabakti kanggo nilai inti saka "Njupuk Tanggung Jawab Gedhe, Tumindak Kanthi Moral Agung, lan Nggawe Prestasi Gedhe" lan semangat perusahaan dadi "Kaku, Praktis, Progresif, lan Kreatif" supaya bisa maju menyang tujuan utama dadi. perusahaan kelas donya anjog sing bisa nggawe nilai nyata. 

Dadi pungkasane iki dhaptar 7 Perusahaan Konstruksi China.

Informasi terkait

KOMUNITAS 2

  1. Halo kanca-kanca am Kapil tayade saka India aku nggoleki perusahaan infrastruktur China menyang mitra bisnis India perusahaan sing kasengsem, tulung Reply

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene