5 Perusahaan Real Estat Paling Top ing Donya 2021

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Apa sampeyan pengin ngerti babagan perusahaan real estate paling dhuwur ing donya. Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Perusahaan Real Estate Paling Top ing saindenging jagad 2021.

Dhaptar Perusahaan Real Estat Paling Apik ing Donya 2021

dadi pungkasane iki dhaptar Perusahaan real estate paling dhuwur ing donya sing diurutake adhedhasar Turnover [sales].


1. Country Garden Holdings

Minangka perusahaan klompok gedhe sing kadhaptar ing Papan Utama Bursa Saham Hong Kong (Kode Saham: 2007), Country Garden ana ing antarane "500 Perusahaan Umum Paling gedhe ing Donya" miturut Forbes. Country Garden ora mung pangembang lan operator komunitas omah, nanging uga mbangun lan ngoperasikake kutha ijo, ekologis lan cerdas.

  • Penjualan net: $ 70 Milyar
  • Katutup Luwih saka 37.47 yuta meter persegi
  • 2,000 hektar Forest City 
  • Swara 400 sing duwe gelar doktor makarya ing Country Garden

Ing taun 2016, dodolan properti omah Country Garden ngluwihi USD43 milyar, udakara udakara udakara 37.47 yuta meter persegi, lan dadi peringkat ing antarane telung perusahaan real estate paling dhuwur ing saindenging jagad. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining perusahaan real estate paling apik ing donya.

Country Garden wis terus-terusan nyoba kanggo ningkataké peradaban omah. Nggunakake semangat profesional tukang, lan nggunakake perencanaan ilmiah lan desain manungsa-sentris, tujuane kanggo mbangun omah sing apik lan terjangkau kanggo saindenging jagad.

Omah kasebut biasane duwe fasilitas umum komunitas sing lengkap, desain lanskap sing apik, lan lingkungan omah sing aman lan nyaman. Country Garden wis ngembangake luwih saka 700 proyek konstruksi omah, komersial lan kutha ing saindenging jagad, lan nawakake layanan kanggo luwih saka 3 yuta pemilik properti.


2. China Evergrande Group

Evergrande Group minangka perusahaan ing dhaptar Fortune Global 500 lan adhedhasar real estate kanggo kesejahteraan masarakat. Iki didhukung dening pariwisata budaya lan layanan perawatan kesehatan lan dipimpin dening kendaraan energi anyar.

Saiki, total aset saka Evergrande Group wis tekan RMB 2.3 triliun lan volume dodolan taunan ngluwihi RMB 800 milyar, karo nambah taxation luwih saka RMB 300 milyar. Wis nyumbang luwih saka RMB 18.5 milyar kanggo amal lan nggawe luwih saka 3.3 yuta proyek saben taun. Wis 140,000 karyawan lan rangking 152 ing dhaptar Fortune Global 500.

  • Penjualan net: $ 69 Milyar
  • 140,000 karyawan
  • Proyek 870

Evergrande Real Estate duwe luwih saka 870 proyek ing luwih saka 280 kutha ing China lan wis nggawe kerjasama strategis karo luwih saka 860 perusahaan kondhang ing saindenging jagad.

Kajaba iku, wis mbangun basis manufaktur kendaraan cerdas paling maju ing donya ing Shanghai, Guangzhou, lan kutha-kutha liyane miturut standar Industri 4.0. Evergrande Group ngupaya dadi grup otomotif energi anyar paling gedhe lan paling kuat ing donya sajrone telung nganti limang taun, nyumbang kanggo transformasi China saka produsen mobil dadi mobil. daya.

Evergrande Tourism Group mbangun gambaran lengkap babagan pariwisata budaya, lan fokus ing rong produk utama sing ngisi longkangan ing donya: "Evergrande Fairyland" lan "Evergrande Water Donya ”.

Evergrande Fairyland minangka taman tema inspirasi dongeng sing unik sing nyedhiyakake layanan ing jero ruangan, kabeh cuaca, lan kabeh musim kanggo bocah-bocah lan remaja umur 2 nganti 15. Penataan sakabèhé saka 15 proyek wis rampung, lan proyek bakal diwiwiti. operasi berturut-turut wiwit 2022.

Evergrande Water World wis milih 100 fasilitas hiburan banyu sing paling populer kanthi teknologi paling maju lan peralatan paling canggih, lan ngrancang mbangun taman banyu panas ing jero ruangan, kabeh cuaca, lan musim panas paling gedhe ing donya.

Ing pungkasan taun 2022, Evergrande bakal entuk total aset RMB 3 triliun, dodolan taunan RMB 1 triliun, lan taunan MediaWiki lan pajak nganti RMB 150 milyar, kabeh bakal ngonfirmasi minangka salah sawijining 100 perusahaan paling gedhe ing donya.


3. Greenland Holding Group

Didegake tanggal 18 Juli 1992 kanthi markas ing Shanghai China, Greenland Group wis macet ing prinsip perusahaan "Greenland, nggawe urip sing luwih apik" sajrone 22 taun kepungkur lan ngetutake apa sing didhukung pemerintah lan apa sing dikarepake pasar, mbentuk industri saiki. Distribusi sing nampilake "nyorot real estate, pangembangan terpadu industri sing relevan kalebu bisnis, keuangan lan metro" liwat metode pangembangan rong cabang manajemen industri lan manajemen modal lan peringkat 268th ing 2014 Fortune Global 500, papan kaping 40 saka perusahaan daratan Cina ing dhaptar.

Ing 2014, income operasi bisnis sawijining gunggungipun 402.1 milyar yuan, total bathi pra-pajak 24.2 milyar yuan lan total aset 478.4 milyar yuan ing pungkasan taun, kang bisnis real estate wis area pra-sale 21.15 yuta meter persegi. lan jumlah 240.8 milyar yuan, loro-lorone menang juara industri global.

  • Penjualan net: $ 62 Milyar

Bisnis real estate Greenland Group dadi pimpinan ing saindenging negoro ing aspek skala pangembangan, jinis produk, kualitas lan merek. Iku uga adoh ahead ing area bangunan ultra-dhuwur, proyèk komplèks kutha gedhe, distrik bisnis stasiun sepur kacepetan dhuwur lan pembangunan taman industri.

Saka 23 bangunan landmark kutha sing dhuwur banget saiki (sawetara isih dibangun), 4 mlebu ing sepuluh paling dhuwur ing donya babagan dhuwure. Proyèk pangembangan real estate wis nutupi 29 provinsi lan 80 kutha aneh kanthi ruang lantai sing dibangun nganti 82.33 yuta meter persegi.

Nderek tren globalisasi ekonomi, Greenland Group ngembangake bisnis ing jaban rangkah kanthi cara sing mantep ing dhuwur, kalebu 4 bawana, 9 negara kalebu AS, Canada, UK lan Australia, lan 13 kutha, lan dadi runner paling dhuwur ing operasi global industri real estate China.

Saliyane njamin posisi utama ing industri real estate, Greenland Group aktif ngembangake industri pilar sekunder kalebu keuangan, bisnis, operasi hotel, investasi subway lan sumber energi, entuk "Greenland Hong Kong Holdings (00337)" perusahaan sing kadhaptar ing Hong Kong Bursa Saham, lan ngrampungake tata letak strategis integrasi sumber daya global. Iku nyepetake jangkah sakabèhé saka go public, nyurung marketisasi lan internasionalisasi dhewe.

Greenland Group bakal nyurung pertumbuhan maneh ing titik wiwitan sing luwih dhuwur, ngupayakake ngluwihi 800 milyar penghasilan operasi bisnis lan luwih saka 50 milyar bathi ing taun 2020, peringkat ing antarane 100 perusahaan paling dhuwur ing donya.

Kangge, Greenland Group bakal mbangun dhewe dadi perusahaan transnasional terhormat sing nampilake pembangunan sustainable, keuntungan luar biasa, operasi global, pembangunan pluralistik lan inovasi terus-terusan, lan ngrampungake transformasi signifikan saka "Greenland China" menyang "Greenland Donya".

Didegaké ing Juli 18, 1992 kanthi kantor pusat ing Shanghai China, Greenland Holding Group Company Limited (uga dikenal minangka "Greenland" utawa "Greenland Group") minangka grup perusahaan sing maneka warna kanthi bisnis ing saindhenging donya. Iki kadhaptar ing pasar saham A-share (600606.SH) ing China nalika nyekel klompok perusahaan sing kadhaptar ing Hong Kong.

Swara 27 taun kepungkur, Greenland wis nggawe macem-macem model bisnis ing saindenging jagad sing fokus ing real estate minangka bisnis utama lan uga ngembangake infrastruktur, keuangan, konsumsi lan industri sing saya mundhak.

Ing strategi pangembangan kapitalisasi, publikasi lan internasionalisasi, Greenland wis ngadegake anak perusahaan ing skala global lan ngluncurake proyek ing luwih saka 30 negara ing 5 bawana lan rangking ing antarane Fortune Global 500 suwene 8 taun berturut-turut lan ing 2019 rangking NO.202 ing dhaptar. .

Greenland Group wis terus maju inovasi lan transformasi lan devotes kanggo mbangun perusahaan transnasional nampilaken bisnis utama penting, pembangunan manéka warna lan operasi global ing pembangunan terpadu industri lan finance, lan nyepetake sudhut anjog ing macem-macem industri kayata real estate, keuangan lan infrastruktur, lsp.

GLOBAL EXPANSION

Nindakake ekspansi internasional, Greenland Group wis ngembangake bisnis menyang China, AS, Australia, Kanada, Inggris, Jerman, Jepang, Korea Kidul, Malaysia, Kamboja lan Vietnam kanggo mbangun reputasi internasional lan daya saing global lan mbangkitake vitalitas gedhe kanggo transformasi kanthi melu kompetisi global.

Ing mangsa ngarep, bakal setya dadi perusahaan kelas donya lan usaha kanggo ngrampungake kemungkinan tanpa wates perusahaan Cina ing globalisasi ekonomi.


4. China Poly Group

China Poly Group Corporation Ltd minangka perusahaan milik negara pusat skala gedhe ing sangisore pengawasan lan manajemen Komisi Pengawasan lan Administrasi Aset Negara Dewan Negara (SASAC). Sawise disetujoni Dewan Negara lan Komisi Militer Pusat RRC, Grup kasebut didegake ing Februari 1992.

  • Penjualan net: $ 57 Milyar

Sajrone telung dekade kepungkur, Poly Group wis nggawe pola pangembangan kanthi bisnis utama ing pirang-pirang lapangan, kalebu perdagangan internasional, pangembangan real estate, R&D industri ringan lan layanan teknik, bahan mentah seni lan kerajinan & layanan manajemen produk, bisnis budaya lan seni, bahan peledak sipil lan layanan blasting lan layanan keuangan.

Bisnis kasebut nyakup luwih saka 100 negara ing saindenging jagad lan luwih saka 100 kutha ing China. Poly minangka salah sawijining perusahaan real estate paling apik ing donya.

Ing 2018, revenue operasi Poly Group ngluwihi RMB 300 milyar yuan lan total bathi RMB 40 milyar yuan. Ing pungkasan taun 2018, total aset grup kasebut ngluwihi siji triliun yuan, peringkat 312 ing antarane Fortune 500.

Saiki, Poly Group duwe 11 anak perusahaan sekunder lan 6 perusahaan induk sing kadhaptarsi.e.

  • Poly Developments and Holdings Group Co.,Ltd. (SH 600048),
  • Poly Property Group Co., Ltd. (HK 00119),
  • Poly Culture Group Co., Ltd. (HK 03636),
  • Guizhou Jiulian Industrial Explosive Materials Development Co., Ltd. (SZ 002037),
  • China Haisum Engineering Co. Ltd. (SZ 002116),
  • Poly Property Services Co., Ltd.(HK06049)

Waca liyane babagan Dhaptar Perusahaan Real Estate Top ing India


5. China Vanke

China Vanke Co., Ltd. (sabanjuré "Grup" utawa "Perusahaan") didegaké ing 1984. Sawise pembangunan 30 taun, wis dadi pangembang lan panyedhiya layanan kutha lan kutha ing China.

Grup fokus ing telung bunderan ekonomi paling sregep ing negoro lan kutha-kutha utama ing Midwest China. Grup pisanan muncul ing dhaptar Fortune Global 500 ing 2016, peringkat 356th. Wiwit iku tetep ana ing tabel liga suwene patang taun berturut-turut, peringkat 307, 332, 254 lan 208.

  • Penjualan net: $ 53 Milyar

Ing 2014, Vanke wis ngembangake posisi minangka perusahaan sing nawakake "omah sing apik, layanan sing apik, komunitas sing apik" dadi "panyedhiya layanan kutha terpadu". Ing 2018, Grup luwih nganyarke posisi kasebut dadi "pangembang lan panyedhiya layanan kutha lan kutha" lan nemtokake minangka papat peran: nyedhiyakake setelan kanggo urip sing apik, kontribusi kanggo ekonomi, njelajah lapangan eksperimen kreatif lan mbangun harmonis. ekosistem.

Ing 2017, Shenzhen Metro Group Co., Ltd. (SZMC) dadi pemegang saham paling gedhe ing Grup kasebut. SZMC banget ndhukung struktur kepemilikan campuran Vanke, strategi panyedhiya layanan tambahan kutha terpadu lan mekanisme mitra bisnis, lan uga ndhukung operasi lan manajemen karya sing ditindakake dening tim manajemen Vanke sesuai karo tujuan strategis sing wis ditemtokake uga pendalaman " Model pangembangan Railway + Properti.

Vanke wis terus-terusan nyediakake produk apik lan layanan apik kanggo masyarakat umum, marem macem-macem panjaluk wong kanggo urip apik karo paling efforts . Nganti saiki, ekosistem sing wis dibangun wis dadi wujud. Ing wilayah properti, Vanke tansah njunjung sesanti "mbangun omah kualitas kanggo wong biasa kanggo manggon ing".

Nalika nggabungake kaluwihan sing ana ing pangembangan properti omah lan layanan properti, bisnis Grup wis ditambahi menyang wilayah kayata pangembangan komersial, omah sewa, layanan logistik lan pergudangan, resor ski, lan pendidikan. Iki wis nggawe dhasar sing kuat kanggo Grup supaya bisa nyukupi kabutuhan masarakat kanggo urip sing apik lan entuk pembangunan sing lestari.

Ing mangsa ngarep, kanthi "kabutuhan wong kanggo urip sing apik" minangka inti lan aliran awis minangka dhasar, Grup bakal terus "ngetut aturan dhasar ing donya lan ngupayakake sing paling apik minangka tim" nalika nglakokake strategi "pangembang lan panyedhiya layanan kutha lan kutha". Grup bakal terus-terusan nggawe nilai sing luwih bener lan ngupayakake dadi perusahaan sing terhormat ing jaman anyar sing apik iki.


Dadi pungkasane iki dhaptar perusahaan Real estate Top ing donya miturut Revenue.

Waca Luwih lengkap babagan perusahaan Semen ndhuwur ing Donya.

About Author The

1 mikir babagan "5 Perusahaan Real Estat Paling Top ing Donya 2021"

  1. Perusahaan Pengembangan Tanah ing Marathahalli. layanan pangembangan lahan wiwit saka pemukiman pemukiman nganti tujuan kelas donya skala lengkap

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top