Top 3 perusahaan hiburan Korea

Kaca kiyé nembé diowahi jam 13, tanggal 2022 September 12

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Top 3 korean perusahaan hiburan

Dhaptar perusahaan hiburan Korea Top 3

Dadi iki dhaptar Top 3 perusahaan hiburan Korea sing diurutake adhedhasar pangsa pasar.


1. CJ ENM Co., Ltd

CJ ENM wis mimpin industri konten budaya ing Korea suwene 25 taun kepungkur liwat warisan filosofi Lee Byung-Chul, pangadeg CJ Group, yen ora ana negara tanpa budaya.

Perusahaan kasebut minangka pimpinan globalisasi budaya Korea lan nawakake nyenengake lan inspirasi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad kanthi nyedhiyakake macem-macem konten kayata film, media, pertunjukan langsung, musik, lan animasi.

  • Revenue: $ 3.1 Milyar
  • ROE: 4%
  • Utang/Ekuitas: 0.3
  • Margin Operasi: 10 %

Sabanjure ing dhaftar SM Entertainment. SM Entertainment wis sukses mlaku ing Amerika Utara, Amerika Kidul, lan Eropa nalika njaga basis ing Asia, lan nambah merek nasional Korea lan ningkatake pertumbuhan industri budaya.


2. SM Entertainment

SM Entertainment, didegake ing taun 1995 dening Kepala Produser Lee Soo Man, minangka perusahaan pisanan ing industri sing ngenalake sistem casting, pelatihan, produksi, lan manajemen sing sistematis, lan wis nemokake konten unik kanthi nemtokake panjaluk musik lan tren budaya. SM Entertainment mlebu pasar global nggunakake strategi globalisasi lan lokalisasi liwat teknologi budaya lan wis dadi perusahaan hiburan terkemuka ing Asia.

Ing taun 1997, SM Entertainment dadi perusahaan pisanan ing industri hiburan Korea sing mlebu pasar manca lan nggawe prestasi sing luar biasa minangka pimpinan Hallyu, utawa Korean Wave.

  • Revenue: $ 0.53 Milyar
  • ROE: - 2%
  • Utang/Ekuitas: 0.2
  • Margin Operasi: 8 %
Read More  Dhaptar 6 Perusahaan Mobil Korea Kidul

SM Entertainment promosi budaya Korea sing unik liwat cara kayata K-POP, aksara Korea, lan masakan Korea, liwat konten 'Made by SM' ing saindenging jagad, lan ngunggahake prestise Korea kanthi promosi konsumsi basa Korea. produk merek.

Khususé, SM Entertainment wis fokus ing nilai budaya sing bisa mimpin ekonomi nasional lan wis nyumbang kanggo wutah ing catchphrase, "Budaya First, Ekonomi Sabanjure." SM Entertainment bakal terus mimpin industri hiburan nganti Korea dadi 'Cultural Powerhouse' uga 'Economic Powerhouse' adhedhasar idea yen ekonomi kita bakal tekan dhuwur mung nalika budaya kita menang jantung kabeh donya.


3. Studio Naga

Studio Dragon Corp melu operasi platform kanggo drama lan hiburan Korea video streaming. Studio Dragon minangka studio drama sing ngasilake konten drama ing macem-macem platform media tradisional lan anyar. Minangka omah produksi utama ing Korea, perusahaan kasebut nyumbang kanggo pengayaan konten lokal kanthi ngupayakake crita sing anyar lan asli.

  • Revenue: $ 0.5 Milyar
  • ROE: 6%
  • Utang/Ekuitas: 0
  • Margin Operasi: 10.6 %

Drama sing diterbitake kalebu mesin tik Chicago, Sesuk karo sampeyan, Bossku sing Isin, Wali, Legenda Laut Biru, Rombongan, Wanita nganggo Koper, K2, Ing dalan menyang Bandara, lan Bojo Apik. Perusahaan iki didegaké ing Mei 3, 2016 lan kantor pusaté ing Seoul, Korea Kidul.

Studio Dragon dadi pimpinan ing pangembangan konten kanthi nyedhiyakake macem-macem konten sing berkualitas kanggo pamirso ing saindenging jagad, ndhukung kreator sing ana lan anyar kanggo karyane, lan ngupayakake karya kualitas sing beda.

Read More  Dhaptar perusahaan Korea paling gedhe 2022

Dadi pungkasane iki dhaptar perusahaan hiburan Korea Top 3.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top