Ndhuwur 3 Piranti Platform Pemasaran Email Paling Apik

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 12

Ing kene sampeyan bisa ndeleng Dhaptar Top 3 Alat Platform Pemasaran Email Paling Apik ing saindenging jagad adhedhasar pangsa pasar lan Jumlah pelanggan ing Platform kasebut. 2 merek paling dhuwur ndominasi Platform pemasaran Email sing loro-lorone duwe pangsa pasar luwih saka 90% ing segmen kasebut.

Iki minangka dhaptar [platform pemasaran email populer] platform otomatisasi pemasaran email paling apik ing saindenging jagad. Mailchimp minangka layanan pemasaran email paling apik adhedhasar pangsa Pasar.

Dhaptar Platform lan Alat Pemasaran Email Paling Apik

Dadi iki dhaptar platform pemasaran email paling apik ing donya adhedhasar pangsa pasar lan jumlah pelanggan sing puas ing Platform pemasaran email.

Mailchimp minangka salah sawijining alat pemasaran email paling gedhe lan minangka Platform Pemasaran kabeh-ing-siji kanggo bisnis cilik. Platform kasebut nguatake jutaan pelanggan ing saindenging jagad kanggo miwiti lan ngembangake bisnis kanthi teknologi pemasaran cerdas, dhukungan sing menang penghargaan, lan konten sing menehi inspirasi.

1. Platform Pemasaran MailChimp

Didegake ing 2001 lan kantor pusat ing Atlanta kanthi kantor tambahan ing Brooklyn, Oakland, lan Vancouver, Mailchimp minangka 100% sing diduweni dening pendiri lan banget. duwe bathi. MailChimp minangka piranti lunak pemasaran email paling gedhe.

Kira-kira 20 taun kepungkur, Ben Chestnut lan Dan Kurzius miwiti agensi desain web sing diarani Rocket Science Group. Fokuse ana ing klien perusahaan gedhe, nanging ing sisih liyane, dheweke nggawe layanan pemasaran email sing nyenengake kanggo bisnis cilik.

  • Pelanggan MailChimp Aktif: 12,328,937
  • Pangsa pasar: 69%
  • situs web Bantu: 1,50,000

Layanan pemasaran email Mailchimp dirancang minangka alternatif kanggo piranti lunak email sing gedhe banget lan larang ing wiwitan taun 2000-an. Iki menehi pamilik bisnis cilik sing ora duwe alat lan sumber daya dhuwur saka pesaing sing luwih gedhe kanggo ngakses teknologi sing menehi kekuwatan lan mbantu dheweke tuwuh.

Read More  19 Perusahaan Pemasaran lan Iklan Paling Top ing Donya

Ben lan Dan seneng ngladeni para pangguna iki, amarga ngerti bisnis cilik ana ing DNA: Ben tuwuh ngewangi ibune ing salon rambute sing dheweke mlayu saka pawon kulawargane, lan wong tuwane Dan duwe toko roti.

Kanthi layanan marketing email Mailchimp, dheweke nemokake manawa kerja kanggo bisnis cilik menehi kebebasan kanggo luwih kreatif lan adaptasi kanthi cepet kanggo kabutuhan. Dadi, ing taun 2007, Ben lan Dan mutusake kanggo nutup agensi desain web lan fokus khusus ing Mailchimp.

Nalika perusahaan anyar diwiwiti minangka alat marketing email, pelanggan Perusahaan bola-bali njaluk supaya kita nyebar sihir Mailchimp menyang saluran liyane. Dheweke mulangake manawa janji merek Mailchimp yaiku mbantu bisnis cilik "katon pro lan tuwuh," ora preduli saluran kasebut.

Sajrone sawetara taun kepungkur, Perusahaan ngluncurake saluran lan fungsi anyar: iklan digital posting sosial, CRM Pemasaran, kaca kebangkrutan sing bisa dituku, kertu pos, situs web, alat konten cerdas, otomatisasi canggih, lan liya-liyane. Platform kasebut ora mung minangka alat pemasaran email - Platform Pemasaran kabeh-ing-siji. Minangka produk lan tim terus berkembang, siji bab tetep padha: Ben lan misi Dan kanggo nguatake underdog.

2. Piranti Lunak Pemasaran Email Kontak konstan

Kontak Konstan minangka mitra sing dipercaya kanggo mbantu bisnis cilik, organisasi nirlaba lan individu bisa luwih cerdas. Kontak Konstan dadi nomer 2 ing Dhaptar platform pemasaran email paling dhuwur ing Donya lan uga layanan pemasaran email paling apik.

Layanan pemasaran email Kanthi kabeh alat sing sampeyan butuhake kanggo pasar ide, alat kasebut nggawe gampang nggawe merek profesional kanthi online kanthi cepet lan terjangkau, narik kawigaten para pelanggan, lan adol luwih akeh produk-mbantu sampeyan entuk asil nyata. Kontak Konstan minangka piranti lunak pemasaran email paling gedhe nomer loro.

  • Pangsa pasar: 6%
  • Layanan situs web: 95,000
Read More  19 Perusahaan Pemasaran lan Iklan Paling Top ing Donya

Alat marketing email Constant Contact nggawe gampang katon nalika sampeyan entuk tembung kasebut. Gunakake Pembuat Cithakan Email gratis utawa telusuri atusan template sing dioptimalake kanggo seluler kanggo saben tujuan-saka promosi adol nganti ngluncurake produk anyar. Kustomisasi kaya sing dikarepake nganggo alat panyuntingan sing gampang digunakake. Banjur lacak sukses sampeyan kanthi nglaporake wektu nyata lan analytics sing kuat.

Perusahaan hosting Shared Top ing Donya

3. Platform Email MailJet

MailJet Email Platform minangka platform email sing gampang digunakake lan kabeh ing siji kanthi solusi e-mail transaksional lan Marketing lan ing platform iki luwih gampang kanggo Entuk Email ing Kothak Masuk. Mail Jet minangka salah sawijining dhaptar alat pemasaran email paling apik ing ndonya.

Layanan pemasaran email Mailjet minangka nomer 3 ing dhaptar platform pemasaran email paling dhuwur ing donya adhedhasar pangsa Pasar lan Jumlah Pelanggan. Saiki Mailjet minangka Solusi Pemasaran E-Mail Utama ing Eropa kanthi luwih saka 130k Pelanggan ing Luwih saka 150 Negara.

  • Pangsa pasar: 2.5%
  • Layanan situs web: 35,000

Alat pemasaran email Perusahaan sing intuisi lan kolaboratif ngidini sampeyan fokus nggawe kampanye sing menarik lan sukses sing melu dhaptar email sampeyan, dene platform kasebut ngurus email sampeyan menyang kothak mlebu kanthi alat pangiriman sing wis bukti. Iku salah siji saka platform marketing email paling apik ing donya.

Dadi, iki minangka dhaptar platform pemasaran email sing paling populer ing saindenging jagad adhedhasar jumlah pelanggan lan pangsa pasar ing segmen kasebut lan uga layanan pemasaran email sing paling apik.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene