Top 10 Perusahaan Paint paling apik ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 12

Ing kene sampeyan bisa ndeleng dhaptar Top 10 perusahaan cat paling apik ing donya sing diurutake adhedhasar Revenue. Pasar Paint Global regane ing ing 154 yaiku 2020 Dollar US lan digambarake kanggo nggayuh 203 Milyar US$ ing taun 2025, ing CAGR 5% sajrone ramalan.

Iki minangka dhaptar perusahaan cat sing paling apik.

Dhaptar Perusahaan Cat Top ing Donya

Dadi Iki Dhaptar Perusahaan Cat Top ing Donya sing diurutake adhedhasar Turnover.

1. Perusahaan Sherwin-Williams

Didegaké ing 1866, Perusahaan Sherwin-Williams minangka pimpinan global lan perusahaan cat paling apik ing manufaktur, pangembangan, distribusi, lan adol cat, lapisan lan produk sing ana gandhengane karo profesional, industri, komersial, lan Toko pelanggan.

Sherwin-Williams ngasilake produk miturut merek terkenal kayata Sherwin-Williams®, Valspar®, HGTV HOME® dening Sherwin-Williams, Dutch Boy®, Krylon®, Minang®, Thompson kang® Segel banyu®, Kab® lan akeh liyane.

  • Revenue USD 17.53 milyar

Kanthi markas global ing Cleveland, Ohio, Sherwin-Williams® produk merek didol sacara eksklusif liwat jaringan luwih saka 4,900 toko lan fasilitas sing dioperasikake perusahaan, dene merek liyane perusahaan didol liwat pedagang massal, pusat omah, dealer cat independen, toko hardware, pengecer otomotif, lan distributor industri.

Sherwin-Williams Performance Coatings Group nyedhiyakake macem-macem solusi sing direkayasa banget kanggo konstruksi, industri, packaging lan pasar transportasi ing luwih saka 120 negara ing saindhenging donya. Saham Sherwin-Williams didagang ing Bursa Saham New York (simbol: SHW). Salah sawijining perusahaan cat paling apik.

2. PPG Industries, Inc

PPG kerja saben dina kanggo ngembangake lan ngirim cat, lapisan lan bahan sing dipercaya pelanggan perusahaan luwih saka 135 taun. Liwat dedikasi lan kreatifitas, perusahaan ngrampungake tantangan paling gedhe para pelanggan, kerja sama kanthi rapet kanggo nemokake dalan sing bener.

  • Revenue USD 15.4 milyar

PPG minangka salah sawijining dhaptar perusahaan cat sing paling apik. Kanthi markas ing Pittsburgh, perusahaan Paint paling operate lan inovasi ing luwih saka 70 negara lan nglaporake dodolan net $ 15.1 milyar ing 2019. Perusahaan nglayani pelanggan ing construction, produk konsumen, industri lan transportasi pasar lan aftermarket.

Dibangun luwih saka 135+ taun tuwuh lan berkembang bisnis cat. Diwenehi informasi babagan jangkauan global lan pangerten babagan kabutuhan pelanggan ing pasar global. Perusahaan Cat 2nd paling gedhe ing donya.

3. Akzo Nobel NV

AkzoNobel duwe karep kanggo perusahaan cat lan cat sing paling apik. Perusahaan iki ahli ing kerajinan bangga nggawe cat lan kemul, nyetel standar ing werna lan pangayoman wiwit 1792. Perusahaan iki 3rd perusahaan cat paling gedhé ing donya.

  • Revenue USD 10.6 milyar

Portofolio merek kelas donya Perusahaan - kalebu Dulux, International, Sikkens lan Interpon - dipercaya pelanggan ing ndonya. Salah sawijining perusahaan cat sing paling apik.

Kantor pusat ing Walanda, Perusahaan aktif ing luwih saka 150 negara lan makaryakke watara 34,500 wong bakat sing hasrat kanggo ngirim produk lan layanan kinerja dhuwur dikarepake pelanggan.

4. Nippon Paint Holdings Co., Ltd.

Nippon Paint adhedhasar ing Jepang lan duwe pengalaman luwih saka 139 taun ing industri cat. Produsen cat nomer siji ing Asia, lan ing antarane produsen cat terkemuka ing donya.

Nippon Paint minangka salah sawijining perusahaan cat sing paling apik ngasilake cat lan jas kanggo sektor otomotif, industri lan dekoratif. Sajrone pirang-pirang taun, Nippon Paint wis nyempurnakake produke kanthi teknologi cat terobosan, kanthi penekanan ing inovasi lan ramah lingkungan.

  • Revenue USD 5.83 milyar

Perusahaan minangka salah sawijining perusahaan cat sing paling apik sing didorong dening filosofi ningkatake urip liwat inovasi - kanggo terus-terusan ngirim solusi cat sing ora mung nyukupi kabutuhan sampeyan, nanging uga nglindhungi jagad iki.

Sawise luwih saka sepuluh taun ing pasar India, Nippon Paint terus dadi jeneng kluwarga. Kajaba saka macem-macem interior, eksterior lan lapisan enamel, Perusahaan duwe akeh produk khusus sing nuduhake kehebatan teknologi.

5. RPM International Inc.

RPM International Inc. duwe anak perusahaan sing nggawe lan pasar lapisan, sealant lan spesialisasi kinerja dhuwur. kimia, utamané kanggo aplikasi pangopènan lan dandan.

Perusahaan iki makaryakke udakara 14,600 wong ing saindenging jagad lan ngoperasikake 124 fasilitas manufaktur ing 26 negara. Produk kasebut didol ing kira-kira 170 negara lan wilayah. Penjualan gabungan fiskal 2020 yaiku $ 5.5 milyar.

  • Revenue USD 5.56 milyar

Enggo bareng saham umum perusahaan didagangake ing Bursa Saham New York kanthi simbol RPM lan diduweni dening meh 740 investor institusi lan 160,000 individu. 5th ing dhaptar perusahaan cat paling apik.

Cathetan trek RPM saka 46 awis taunan berturut-turut deviden nambah panggonan ing kategori elit kurang saka setengah saka siji persen kabeh perusahaan US publicly-perdagangan. Kira-kira 82% saka pemegang saham RPM melu ing Rencana Reinvestasi Dividen.

6. Axalta Coating Systems Ltd.

Axalta minangka perusahaan pelapis global sing fokus kanggo nyedhiyakake solusi sing inovatif, warni lan lestari marang para pelanggan. Kanthi pengalaman luwih saka 150 taun ing industri pelapis, Axalta terus golek cara kanggo nglayani luwih saka 100,000 pelanggan kanthi lapisan, sistem aplikasi lan teknologi sing paling apik.

  • Revenue USD 4.7 milyar

Perusahaan minangka pemasok lapisan utama kanggo aplikasi industri, kalebu solusi energi, cairan, bubuk, kayu lan kumparan. Perusahaan nutupi macem-macem permukaan sing mengaruhi urip saben dina, kayata peralatan olahraga, struktur arsitektur lan perabotan, uga konstruksi, tetanèn lan piranti obah bumi.

Sistem refinishing Axalta dirancang kanggo ngaktifake toko refinishing supaya kendaraan katon kaya anyar. Kanthi macem-macem warna lan warna cat, teknologi sing cocog karo warna lan dhukungan pelanggan, produk lan layanan Perusahaan kasedhiya ing saindenging jagad kanggo mbantu para teknisi ngrampungake asil sing sampurna.

7. Kansai Paint Co., Ltd.

KANSAI PAINT CO., LTD. ngasilake lan ngedol macem-macem cat lan produk sing gegandhengan. Produk Perusahaan digunakake kanggo mobil, konstruksi, lan kapal. Kansai minangka 7 ing dhaptar perusahaan cat paling apik ing donya.

  • Revenue USD 3.96 milyar

Perusahaan iki minangka salah siji saka sepuluh produsen cat paling dhuwur ing donya kanthi situs manufaktur ing luwih saka 43 negara ing saindenging jagad lan ing antarane perusahaan cat sing paling apik.

Perusahaan Cat Top ing India

8. BASF SE

Ing BASF, Perusahaan nggawe kimia kanggo masa depan sing lestari. Perusahaan nggabungake sukses ekonomi karo perlindungan lingkungan lan tanggung jawab sosial. BASF wis sukses kerjasama karo kemajuan India luwih saka 127 taun.

Ing taun 2019, BASF India Limited, perusahaan unggulan BASF ing India, ngrayakake 75 taun penggabungan ing negara kasebut. BASF India ngasilake dodolan udakara € 1.4 milyar. 

  • Revenue USD 3.49 milyar

Grup kasebut duwe luwih saka 117,000 karyawan ing BASF Group bisa kontribusi kanggo sukses pelanggan ing meh kabeh sektor lan meh kabeh negara ing donya. Antarane perusahaan cat paling apik

Portofolio Perusahaan diatur dadi enem segmen: Kimia, Bahan, Solusi Industri, Teknologi Permukaan, Nutrisi & Perawatan lan Tetanèn Solusi. BASF ngasilake dodolan udakara € 59 milyar ing taun 2019. 

9. Masco Corporation

Masco Corporation minangka pimpinan global ing desain, pabrik lan distribusi produk perbaikan omah lan bangunan bermerek. Portofolio produk Perusahaan nambah cara pengalaman konsumen ing saindenging jagad
lan nikmati papan uripe.

  • Revenue USD 2.65 milyar

Perusahaan iki diadegake ing taun 1929 lan Kantor Pusat ing Livonia, Michigan minangka merek terkemuka ing industri pipa lan produk arsitektur dekoratif kanthi karyawan 18,000 ing saindenging jagad.

Pendiri Perusahaan, Alex Manoogian, teka ing Amerika Serikat ing taun 1920 kanthi $ 50 ing kanthonge lan terus-terusan ngupayakake urip sing luwih apik kanggo awake dhewe lan kulawargane. Puluhan taun sabanjure, drive kasebut terus nyebar ing saben aspek bisnis.

Perusahaan iki nduweni 28 fasilitas manufaktur ing Amerika Utara lan 10 fasilitas manufaktur internasional lan perusahaan cat sing paling apik.

10. Asian Paints Limited

Asian Paints minangka perusahaan cat terkemuka ing India kanthi omzet grup Rs 202.1 milyar. Klompok kasebut duwe reputasi sing apik ing jagad perusahaan kanggo profesionalisme, pertumbuhan cepet, lan mbangun ekuitas pemegang saham.

Asian Paints makaryakke ing 15 negara lan duwe 26 fasilitas manufaktur cat ing donya sing nglayani konsumen ing luwih saka 60 negara. Saliyané Asian Paints, grup iki makarya ing saindhenging donya liwat anak perusahaan Asian Paints Berger, Apco Coatings, SCIB Paints, Taubmans, Causeway Paints lan Kadisco Asian Paints.

Perusahaan wis teka cara dawa wiwit cilik ing 1942. Sekawan kanca sing padha gelem njupuk ing paling gedhe ing donya, perusahaan cat paling misuwur operasi ing India ing wektu sing nyetel iku minangka perusahaan kemitraan.

Sajrone 25 taun, Asian Paints dadi pasukan perusahaan lan perusahaan cat terkemuka ing India. Didorong dening fokus konsumen sing kuat lan semangat inovatif, perusahaan kasebut dadi pimpinan pasar ing cat wiwit taun 1967.

  • Revenue USD 2.36 milyar

Asian Paints ngasilake macem-macem cat kanggo panggunaan Dekoratif lan Industri. Ing cat Dekoratif, Cat Asia ana ing kabeh patang segmen yaiku Rampung Tembok Interior, Rampung Tembok Eksterior, Enamel lan Rampung Kayu. Iku uga nawakake Water proofing, tutup tembok lan adhesives ing portofolio produk sawijining.

Asian Paints uga makaryakke liwat 'PPG Asian Paints Pvt Ltd' (50:50 JV antarane Asian Paints lan PPG Inc, USA, salah siji saka produsen lapisan otomotif paling gedhe ing donya) kanggo nglayani syarat nambah saka pasar lapisan otomotif India. JV 50:50 kaloro karo PPG sing jenenge 'Asian Paints PPG Pvt Ltd' nglayani pasar pelindung, bubuk industri, wadah industri lan pasar lapisan industri ringan ing India.

Dadi pungkasane iki dhaptar Top 10 perusahaan cat paling apik ing donya.

About Author The

1 panginten ing "10 Perusahaan Cat Paling Apik ing Donya"

  1. Panulis posting iki temtu nindakake tugas kanthi nyipta artikel iki ing topik sing durung umum. Ora ana akeh kiriman sing bisa dingerteni ing topik iki lan mula wae nalika ketemu karo aku, aku ora mikir kaping pindho sadurunge maca. Basa kiriman iki jelas lan gampang dingerteni lan bisa uga USP saka kiriman iki.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top