Top 10 Perusahaan Asuransi Mutual ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2022 September 02

Iki minangka Dhaptar 10 Perusahaan Asuransi Mutual ing Donya. Perusahaan asuransi mutual tegese ora didagangake sacara umum ing bursa saham lan ora duwe pemegang saham. Nanging sing duwe kabijakan sing dadi pelanggan yaiku sing melu hak kepemilikan perusahaan.

Dhaptar 10 Perusahaan Asuransi Mutual Top ing donya

Punika Daftar Top 10 Mutual Perusahaan Asuransi ing Donya diurutake adhedhasar total Revenue (sales).

1. Perusahaan Asuransi Jiwa Nippon - Perusahaan Asuransi Reksa Terbesar

Nippon Life didegaké minangka Nippon Life Assurance Co., Inc. ing Juli 1889, lan ing 1891, jeneng iki diganti Nippon Life Assurance Co., Ltd. Nalika Perusahaan didegaké, digawe tabel premium adhedhasar statistik kematian Jepang unik.

Ing wektu sing padha, Nippon Life dadi perusahaan asuransi jiwa Jepang pisanan kanggo mutusake kanggo nawarake MediaWiki dividen kanggo pemegang polis, sing mujudake semangat gotong royong. Dadi, sawise penutupan buku utama pisanan ing taun 1898, Nippon Life mbayar dividen pemegang polis pisanan ing Jepang.

  • Revenue: $ 74 Milyar
  • Didegaké: 1889
  • Negara: Jepang

Sawisé Perang Donya II, Perusahaan iki lair maneh minangka Perusahaan Asuransi Jiwa Nippon ing 1947 lan terus kerja kanggo mujudake filosofi "ko-eksistensi,
co-prosperity, and mutualism” minangka perusahaan gotong royong. Nippon Life Insurance Company minangka Perusahaan Asuransi Mutual paling gedhe ing Donya miturut Hasil.

2. Asuransi Jiwa New York

Perusahaan Asuransi Jiwa New York yaiku a perusahaan asuransi mutual, tegese ora didol sacara umum lan ora duwe pemegang saham. Nanging sing duwe kabijakan yaiku sing melu hak kepemilikan perusahaan. Mutual paling gedhe Perusahaan Asuransi ing Amerika Serikat.

  • Revenue: $ 44 Milyar
  • Didegaké: 175 taun Sadurunge
  • Negara: Amerika Serikat

Kanthi perusahaan bebarengan, klien sing tuku produk sing melu nduweni hak kanggo milih ing pemilihan dewan direksi nduweni hak kanggo nuduhake dividen taunan sing diumumake. Prioritas perusahaan yaiku kanggo njaga kepentingane. Kabijakan sing diterbitake dening anak perusahaan perusahaan ora melu lan ora duwe hak kasebut.

Perusahaan punika salah sawijining perusahaan asuransi jiwa sing paling gedhe ing Amerika. New York Life lan anak perusahaan nyedhiyakake solusi asuransi, investasi lan pensiun. Asuransi Jiwa New York minangka nomer 2 paling gedhe ing dhaptar Top 10 Perusahaan Asuransi Bersama ing Donya adhedhasar Penjualan Turnover.

3. TIAA

TIAA diwiwiti liwat 100 taun kepungkur kanggo mbantu para guru bisa pensiun kanthi martabat. Saiki, akeh wong sing kerja ing non-profit ngandelake macem-macem produk lan layanan finansial kanggo ndhukung lan nguatake kesejahteraan finansial.

  • Revenue: $ 41 Milyar
  • Didegaké: 1918
  • Negara: Amerika Serikat

TIAA minangka Perusahaan Asuransi Mutual Paling gedhé nomer telu ing Donya adhedhasar Turnover. Perusahaan punika 3nd paling gedhé Mutual Perusahaan Asuransi ing AS Amerika Serikat adhedhasar Sales.

4. Perusahaan Asuransi Jiwa Meiji Yasuda

Perusahaan Asuransi Jiwa Meiji Yasuda Madeg tanggal 9 Juli 1881 ing Jepang. Perusahaan duwe total aset saka ¥40,421.8 milyar.

  • Revenue: $ 38 Milyar
  • Didegaké: 1881
  • Negara: Jepang

Perusahaan 4th ing Dhaptar 10 Perusahaan Asuransi Reksa Paling Top ing Donya adhedhasar Turnover lan Perusahaan Asuransi Reksa paling gedhe nomer loro ing Jepang.

5. Massachusetts Mutual Life Insurance Company

MassMutual ana didegaké tanggal 15 Mei 1851. Perusahaan terus ngirim produk lan layanan kanggo mbantu para pamilik kebijakan lan pelanggan nggayuh tujuan finansial, lan nglindhungi wong sing paling penting.

  • Revenue: $ 37 Milyar
  • Didegaké: 1851
  • Negara: Amerika Serikat

Perusahaan 5th ing Dhaptar 10 Perusahaan Asuransi Reksa Paling Top ing Donya adhedhasar Turnover lan perusahaan Asuransi Reksa paling gedhe nomer telu ing Amerika Serikat.

6. Northwestern Mutual Life Insurance Company

Northwestern Mutual minangka jeneng marketing kanggo The Northwestern Mutual Life Insurance Company lan anak perusahaan. Asuransi jiwa lan cacat, anuitas, lan asuransi jiwa karo keuntungan care long-term ditanggepi dening The Northwestern Mutual Life Insurance Company, Milwaukee, WI (NM).

Asuransi perawatan jangka panjang ditanggepi dening Northwestern Long Term Care Insurance Company, Milwaukee, WI, (NLTC) anak perusahaan NM. Layanan broker investasi ditawakake liwat Northwestern Mutual Investment Services, LLC (NMIS) anak perusahaan NM, broker-dealer, penasehat investasi kadhaptar, lan anggota FINRA lan SIPC.

  • Revenue: $ 33 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Layanan penasehat investasi lan kepercayaan ditawakake liwat Northwestern Mutual Wealth Management Company (NMWMC), Milwaukee, WI, anak perusahaan NM lan tabungan federal. bank.

7. Perusahaan Asuransi Mitsui Sumitomo

Mitsui Sumitomo Insurance Company, Limited dibentuk ing Oktober 2001 liwat penggabungan antarane mantan Mitsui Marine & Fire Insurance Co., Ltd. lan mantan Sumitomo Marine & Fire Insurance Co., Ltd. Mitsui Sumitomo Insurance wis promosi merek MSIG ing saindenging jagad, lan saiki operasi ing 42 negara lan wilayah.

  • Revenue: $ 32 Milyar
  • Didegaké: 350 taun kepungkur
  • Negara: Jepang

Konstitusi asli "Mitsui" lan "Sumitomo" diadegake luwih saka 350 taun kepungkur lan isih ana ing kelompok sing saiki duwe pengaruh sing signifikan ing Jepang lan jagad iki.

Perusahaan Tanggung Jawab kanggo bisnis asuransi non-jiwa, sing dadi bisnis inti saka Grup Asuransi MS&AD, Mitsui Sumitomo Insurance ngleksanani kapabilitas lengkap kanggo nawakake bisnis asuransi lan layanan finansial kanthi global.

8. China Taiping Insurance Holdings Company Limited

China Taiping Insurance Holdings Company Limited, China Taiping kanggo short, ana diadegaké ing Shanghai ing taun 1929. Iki minangka merek asuransi nasional paling dawa ing sejarah Cina lan siji-sijine perusahaan keuangan negara sing duwe markas manajemen ing luar negeri.

  • Revenue: $ 32 Milyar
  • Didegaké: 1929
  • Negara: China

China Taiping asalé saka telung merek nasional gedhe Perusahaan Asuransi Taiping, Perusahaan Asuransi China lan Asuransi Ming An. Ing taun 1956, Perusahaan Asuransi China lan Perusahaan Asuransi Taiping nundha operasi domestik miturut panyebaran nasional terpadu lan miwiti spesialisasi ing layanan asuransi ing Hong Kong lan Macao lan jaban rangkah.

Ing taun 1999, kabeh organisasi asuransi milik negara sing beroperasi ing luar negeri digabungake menyang China Insurance International Holdings. Ing 2000, iku kadhaptar ing Bursa Saham Hong Kong, dadi perusahaan asuransi Cina pisanan sing kadhaptar ing jaban rangkah. Ing taun 2001, operasi domestik dilanjutake kanthi merek Taiping.

Ing 2009, telung merek gedhe saka Asuransi China, Taiping lan Ming An padha conglomerated lan diganti jeneng minangka China Taiping Insurance Co Ltd. Ing 2011, iku teka ing administrasi saka pamaréntah pusat lan ditingkat minangka wakil-menteri-tingkat perusahaan financial tengah. Ing taun 2013, kasil direstrukturisasi lan diowahi, kadhaptar minangka kabèh entitas lan resmi diganti jeneng minangka China Taiping Insurance Holdings Company Limited.

9. Grup Asuransi Taikang

Taikang Insurance Group Co., Ltd. didegaké ing 1996 lan kantor pusat ing Beijing. Nganti saiki, wis berkembang dadi klompok layanan finansial lan asuransi skala gedhe sing nyakup telung bisnis inti asuransi, manajemen aset, lan perawatan medis.

Taikang Insurance Group duwe anak perusahaan kayata Taikang Life, Taikang Assets, Taikang Pension, Taikang Health Investment, and Taikang Online. Ruang lingkup bisnis kalebu asuransi jiwa, asuransi properti Internet, manajemen aset, anuitas perusahaan, anuitas pekerjaan, pensiun medis, manajemen kesehatan, real estate komersial lan lapangan liyane.

  • Revenue: $ 30 Milyar
  • Didegaké: 1996
  • Negara: China

Ing pungkasan taun 2020, Taikang Insurance Group's aset ing manajemen ngluwihi 2.2 triliun yuan, Manajemen pensiun liwat 520 milyar yuan, akumulasi layanan kanggo 356 yuta pelanggan individu, liwat 420,000 pelanggan perusahaan, lan 22 kualitas dhuwur Taikang omah-omahé ing saindhenging negara. Komunitas perawatan senior, 5 pusat medis utama. Grup Asuransi Taikang wis kadhaptar ing dhaptar Fortune Global 500 suwene telung taun berturut-turut, peringkat 424 lan paling dhuwur ing China 500 104.

10. Asuransi Huaxia

Huaxia Insurance didegaké ing 2006 Nian 12 sasi, iku salah siji sing disetujoni dening Bank of China Insurance Regulatory Commission kanggo nyiyapake perusahaan asuransi jiwa saham gabungan nasional kanthi modal kadhaptar 153 yuta yuan.

  • Revenue: $ 28 Milyar
  • Didegaké: 2006
  • Negara: China

Perusahaan duwe total aset luwih saka 6000 milyar yuan, kantor pusat ing Beijing, Saiki ana 24 cabang sing langsung afiliasi, total 661 cabang, 175 yuta pelanggan lan 500,000 tenaga kerja.


Waca Luwih lengkap babagan Top 10 Bank ing Donya.

Dadi, iki minangka dhaptar 10 Perusahaan Asuransi Mutual ing Donya adhedhasar turnover, Penjualan lan Hasil.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene