10 Perusahaan Aeroangkasa Utama ing Donya 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar Top 10 Aerospace Anjog Perusahaan Manufaktur ing Donya 2021. Airbus minangka paling gedhe ing dhaptar 10 produsen pesawat paling gedhe ing donya sing diikuti Raytheon.

Top 10 Anjog Perusahaan Aerospace Manufaktur

Dadi ing ngisor iki dhaptar 10 Perusahaan Manufaktur Aerospace Utama ing Donya.

1. Airbus

Antarane dhaptar produsen pesawat 10 paling dhuwur Airbus yaiku produsen pesawat komersial, kanthi Space and Defense uga Divisi Helikopter, Airbus minangka aeronautika lan ruang angkasa paling gedhe. perusahaan ing Eropah lan pimpinan donya

Airbus wis dibangun ing warisan Eropah kuwat kanggo dadi saestu internasional - karo kira-kira 180 lokasi lan 12,000 supplier langsung sacara global. Salah sawijining Perusahaan Teknik Aeroangkasa paling gedhe ing saindenging jagad.

Perusahaan Aerospace duwe jalur perakitan akhir pesawat lan helikopter ing Asia, Eropa lan Amerika, lan wis entuk luwih saka enem kali kenaikan buku pesenan wiwit 2000. Airbus minangka Perusahaan Manufaktur Aerospace paling gedhe.

  • Penjualan Net: $ 79 Milyar
  • karyawan: 134,931

Airbus minangka pemegang saham panyedhiya sistem rudal MBDA lan mitra utama ing konsorsium Eurofighter. Perusahaan Aerospace uga duwe 50% saham ing ATR, produsen pesawat turboprop, lan AirianeGroup, produsen peluncuran Ariane 6. Airbus minangka perusahaan aerospace paling gedhe ing donya.

2. Teknologi Raytheon

Teknologi Teknologi minangka panyedhiya produk lan layanan teknologi dhuwur global
menyang sistem bangunan lan industri aerospace. Perusahaan kasebut minangka Perusahaan Teknik Aeroangkasa nomer 2 paling gedhe ing saindenging jagad.

Perusahaan kasebut kalebu ing daftar 10 produsen pesawat paling dhuwur. Operasi Perusahaan Aeroangkasa kanggo periode sing dituduhake ing kene diklasifikasikake dadi papat segmen bisnis utama:

  • Otis,
  • Pembawa,
  • Pratt & Whitney, lan
  • Collins Aerospace Systems.

Otis lan Carrier diarani minangka "bisnis komersial," dene Pratt & Whitney lan Collins Aerospace Systems diarani minangka "bisnis aerospace."
Ing tanggal 9 Juni 2019, UTC mlebu perjanjian penggabungan karo Perusahaan Raytheon (Raytheon) nyedhiyakake penggabungan kabeh saham saka transaksi sing padha.

  • Penjualan Net: $ 77 Milyar

United Technologies, kalebu Collins Aerospace Systems lan Pratt & Whitney, bakal dadi pemasok sistem sing unggul kanggo aerospace lan pertahanan industri. Antarane dhaptar perusahaan aerospace paling gedhe ing ndonya. Perusahaan kasebut minangka Perusahaan Manufaktur Aerospace paling gedhe nomer loro.

Otis, produsen elevator, eskalator lan dalan sing obah ing donya; lan Carrier, panyedhiya global HVAC, kulkas, otomatisasi bangunan, safety geni lan produk keamanan kanthi posisi kepemimpinan ing portofolio.

3. Perusahaan Boeing Aerospace

Boeing minangka perusahaan aeroangkasa paling gedhe ing donya lan produsen pesawat jet komersial, pertahanan, ruang lan sistem keamanan, lan panyedhiya layanan dhukungan aftermarket.

Produk lan layanan sing disesuaikan Boeing kalebu pesawat komersial lan militer, satelit, senjata, sistem elektronik lan pertahanan, sistem peluncuran, sistem informasi lan komunikasi canggih, lan logistik lan latihan adhedhasar kinerja.

  • Penjualan Net: $ 76 Milyar
  • Luwih saka 150 negara
  • Karyawan: 153,000

Boeing duwe tradisi dawa kepemimpinan lan inovasi perusahaan aerospace. Perusahaan Aerospace terus nggedhekake lini produk lan layanan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing berkembang. Salah sawijining perusahaan Aerospace Engineering terkemuka.

Aerospace Companies sawetara saka sudhut kapabilitas kalebu nggawe anyar, luwih efisien anggota kulawarga pesawat komersial sawijining; ngrancang, mbangun lan nggabungake platform militèr lan sistem pertahanan; nggawe solusi teknologi canggih; lan ngatur opsi pembiayaan lan layanan inovatif kanggo pelanggan.

Boing minangka perusahaan Aerospace Manufaktur paling gedhe nomer telu lan ing antarane dhaptar 10 produsen pesawat paling dhuwur. Boeing diorganisasikake dadi telung unit bisnis:

  • Pesawat komersial;
  • pertahanan,
  • Space & Keamanan; lan
  • Boeing Global Services, sing wiwit operasi 1 Juli 2017.  
Read More  5 Perusahaan Maskapai Paling Apik ing Donya | Penerbangan

Perusahaan aeronautika sing ndhukung unit kasebut yaiku Boeing Capital Corporation, panyedhiya solusi pembiayaan global. Boing minangka perusahaan aerospace paling gedhe ing Amerika Serikat.

Kajaba iku, organisasi fungsional sing makarya ing saindenging perusahaan fokus ing teknik lan manajemen program; teknologi lan eksekusi program pembangunan; sistem desain lan manufaktur majeng; keamanan, keuangan, peningkatan kualitas lan produktivitas lan teknologi informasi.

4. China North Industries Group

China North Industries Corporation (NORINCO) minangka grup perusahaan raksasa sing melu operasi produk lan operasi modal, terintegrasi karo R&D, pemasaran, lan layanan. Antarane dhaptar Top Aerospace Manufacturing Companies

NORINCO utamane ngurusi produk pertahanan, eksploitasi sumber daya petroleum & mineral, kontrak teknik internasional, bahan peledak sipil & produk kimia, senjata & peralatan olahraga, kendharaan lan operasi logistik, lsp.

  • Penjualan Net: $ 69 Milyar

NORINCO wis dadi peringkat ing antarane perusahaan-perusahaan negara ing babagan total aset lan revenue. Teknologi ing sistem pembongkaran & penghancuran presisi, serangan amfibi kanthi sistem senjata penindasan jarak jauh, sistem anti-pesawat & anti-rudal, informasi & produk night vision, sistem serangan & numpes sing efektif banget, peralatan anti-terorisme & anti-kerusuhan.

NORINCO wis entuk kapercayan saka klien kanggo produk lan layanan sing apik banget. NORINCO kepengin banget kanggo perusahaan petroleum & mineral domestik lan jaban rangkah ing bidang prospeksi sumber daya, eksploitasi lan dagang, lan kanthi semangat ningkatake industrialisasi bisnis.

Nalika mbangun merek ing layanan kayata kontrak teknik internasional, panyimpenan & logistik lan kendaraan, NORINCO njaga bahan peledak & bahan kimia sipil, produk optoelektronik, lan senjata olahraga adhedhasar integrasi teknologi, industri lan perdagangan.

NORINCO wis nggawe jaringan operasi lan informasi global lan mbentuk sawijining penyelam ing saindenging jagad NORINCO bakal terus-terusan ningkatake inovasi produk, ningkatake teknologi & layanan lan nuduhake prestasi pembangunan.

5. Aviation Industry Corp. saka China

Aviation Industry Corporation of China, Ltd. (AVIC) didegaké tanggal 6 November 2008 liwat restrukturisasi lan konsolidasi China Aviation Industry Corporation Ι (AVIC Ι) lan China Aviation Industry Corporation ΙΙ (AVIC ΙΙ).

  • Penjualan Net: $ 66 Milyar
  • 450,000 karyawan
  • luwih saka 100 anak perusahaan,
  • 23 perusahaan kadhaptar

Perusahaan Aerospace dipusatake ing penerbangan lan nyedhiyakake layanan lengkap kanggo para pelanggan ing pirang-pirang sektor- saka riset lan pangembangan nganti operasi, manufaktur lan pendanaan. Ing antarane dhaptar Perusahaan Teknik Aerospace sing paling dhuwur.

Unit bisnis Perusahaan kalebu pertahanan, pesawat transportasi, helikopter, avionik lan sistem, penerbangan umum, riset lan pangembangan, tes penerbangan, perdagangan lan logistik, manajemen aset, layanan keuangan, teknik lan konstruksi, mobil lan liya-liyane.

AVIC wis mbangun produktivitas lan kompetensi inti sing kuat ing industri manufaktur lan teknologi dhuwur. Perusahaan nggabungake ilmu lan teknologi penerbangan menyang komponen lan komponen mobil, LCD, PCB, konektor EO, ​​Lithium daya baterei, piranti cerdas, etc.. Antarane dhaftar paling Aerospace Manufacturing Companies

6. Lockheed Martin

Berkantor pusat ing Bethesda, Maryland, Lockheed Martin minangka perusahaan keamanan lan aeroangkasa global lan utamane melu riset, desain, pangembangan, manufaktur, integrasi lan njaga sistem, produk lan layanan teknologi canggih.

  • Penjualan Net: $ 60 Milyar
  • Makaryakke udakara 110,000 wong ing saindenging jagad

Operasi Perusahaan kalebu 375+ fasilitas lan 16,000 pemasok aktif, kalebu pemasok ing saben negara bagian AS lan luwih saka 1,000 pemasok ing luwih saka 50 negara ing njaba AS Salah sawijining perusahaan manufaktur aeroangkasa paling gedhe ing Donya.

Pamaburan, kanthi dodolan udakara $ 23.7 milyar ing taun 2019 sing kalebu pesawat taktis, airlift, lan riset aeronautika lan jalur pengembangan bisnis. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining Perusahaan Teknik Aeroangkasa paling apik ing ndonya.

Read More  Dhaptar 61 Perusahaan Aerospace lan Pertahanan Top

Rudal lan Kontrol Fire, kanthi dodolan udakara $10.1 milyar ing taun 2019 sing kalebu Sistem Pertahanan Area Dhuwur Terminal lan Rudal PAC-3 minangka sawetara program profil dhuwur.

Sistem Rotary lan Misi, kanthi kira-kira $ 15.1 milyar ing dodolan 2019, kalebu helikopter militer lan komersial Sikorsky, sistem angkatan laut, integrasi platform, lan simulasi lan latihan bisnis.

Space, kanthi dodolan udakara $10.9 milyar ing taun 2019 sing kalebu peluncuran ruang angkasa, satelit komersial, satelit pemerintah, lan garis bisnis misil strategis.

7. Dinamika Umum

Perusahaan Aerospace duwe model bisnis sing seimbang sing menehi saben unit bisnis keluwesan kanggo tetep lincah lan njaga pemahaman sing intim babagan syarat pelanggan. Antarane dhaptar ndhuwur 10 manufaktur pesawat.

GD minangka salah sawijining dhaptar 10 Perusahaan Manufaktur Aerospace paling apik. Dinamika Umum minangka nomer 7 ing dhaptar 10 Perusahaan Teknik Aeroangkasa paling dhuwur ing saindenging jagad. General Dynamics dipérang dadi limang klompok bisnis:

  • Perusahaan Aerospace,
  • Sistem Pertempuran,
  • Teknologi Informasi,
  • Sistem Misi lan
  • Sistem Kelautan.
  • Penjualan Net: $ 39 Milyar

Portofolio Perusahaan nyakup wilayah jet bisnis paling maju ing donya, kendaraan tempur roda, sistem komando lan kontrol lan kapal selam nuklir.

Saben unit bisnis tanggung jawab kanggo eksekusi strategi lan kinerja operasional. Pimpinan perusahaan Perusahaan nyetel strategi sakabèhé bisnis lan ngatur alokasi modal. Model unik Aerospace Companies nggawe perusahaan fokus ing apa sing penting - menehi janji marang para pelanggan liwat perbaikan tanpa henti, terus berkembang, nambah pengembalian modal sing diinvestasi lan penyebaran modal sing disiplin.

8. China Aerospace Science & Industry

China Aerospace Science and Industry Corporation Limited (CASIC) minangka perusahaan militèr teknologi tinggi negara sing ana ing sangisoré administrasi langsung pamaréntah pusat China. Diadegaké minangka Akademi Kelima Kementerian Pertahanan.

Minangka salah siji saka 500 perusahaan paling dhuwur ing donya lan ing antarane 100 perusahaan pertahanan global paling dhuwur, CASIC minangka penyangga industri antariksa China, lan pimpinan ing pangembangan informasi industri China.

  • Penjualan Net: $ 38 Milyar
  • Karyawan: 1,50,000
  • CASIC nduwe 19 laboratorium kunci nasional
  • 28 platform inovasi sains & teknologi
  • ndarbeni 22 unit tambahan lan nyekel saham saka 9 perusahaan kadhaptar

Aktif ngetrapake Inisiatif "Sabuk lan Dalan", CASIC nyedhiyakake produk pertahanan sing kompetitif lan solusi sistem lengkap kanggo pasar internasional ing limang lapangan utama, yaiku pertahanan udara, pertahanan laut, serangan darat, pertempuran tanpa awak, lan informasi & penanggulangan elektronik, lan nduweni nggawe hubungan koperasi karo luwih saka 60 negara lan wilayah ing Asia, Afrika, Eropa lan Amerika Latin, nyumbang kanggo njaga stabilitas regional lan perdamaian donya.

Peralatan dhuwur-mburi sing diwakili dening HQ-9BE, YJ-12E, C802A, BP-12A, lan QW wis dadi produk bintang ing pasar internasional. Ing antarane dhaptar Perusahaan Teknik Aerospace sing paling dhuwur.

CASIC wis nggawe sistem pangembangan lan produksi independen kanggo industri aerospace kayata roket peluncuran sing solid lan produk teknologi ruang angkasa. Perusahaan kasebut kalebu dhaptar Top 10 Perusahaan Manufaktur Aerospace paling apik.

Welasan produk teknis sing dikembangake dening CASIC wis ndhukung peluncuran "Shenzhou", docking "Tiangong", eksplorasi lunar "Chang'e", jaringan "Beidou", eksplorasi Mars "Tianwen" lan konstruksi "stasiun ruang angkasa" , kanthi andal njamin kasil ngrampungake serangkaian tugas aeroangkasa nasional utama.

9. Ilmu & Teknologi Perusahaan Aerospace China

CASC, salah sawijining perusahaan Fortune Global 500, minangka grup perusahaan negara gedhe kanthi properti intelektual lan merek terkenal, kemampuan inovatif sing luar biasa, lan daya saing inti sing kuat.

Read More  5 Perusahaan Maskapai Paling Apik ing Donya | Penerbangan

Asalé saka Akademi Kelima Kementerian Pertahanan Nasional sing diadegaké ing taun 1956 lan ngalami évolusi sajarah Kamentrian Industri Mesin Ketujuh, Kementerian Astronautika, Kementerian Industri Aerospace, lan China Aerospace Corporation, CASC resmi didegaké ing Juli 1. , 1999.

  • Penjualan Net: $ 36 Milyar
  • 8 Komplek R&D lan produksi gedhe
  • 11 perusahaan khusus,
  • 13 perusahaan kadhaptar

Perusahaan Manufaktur Aerospace Minangka pasukan utama industri ruang angkasa China lan salah sawijining perusahaan inovatif pisanan ing China. Salah sawijining Perusahaan Teknik Aeroangkasa paling dhuwur ing china.

CASC utamane melu riset, desain, pabrik, uji lan peluncuran produk ruang angkasa kayata kendaraan peluncuran, satelit, kapal angkasa berawak, kapal angkasa kargo, panjelajah ruang angkasa lan stasiun ruang angkasa uga sistem rudal strategis lan taktis.

Perusahaan Aerospace R&D lan fasilitas industri utamane ana ing Beijing, Shanghai, Tianjin, Xi'an, Chengdu, Hong Kong lan Shenzhen. Ing strategi integrasi militer-sipil, CASC menehi perhatian gedhe marang aplikasi teknologi ruang angkasa kayata aplikasi satelit, teknologi informasi, energi lan bahan anyar, aplikasi teknologi ruang angkasa khusus, lan biologi ruang.

CASC uga ngembangake layanan ruang angkasa kayata satelit lan operasi lemah, layanan komersial luar angkasa internasional, investasi finansial ruang angkasa, piranti lunak lan layanan informasi. Saiki CASC minangka siji-sijine operator satelit siaran lan komunikasi ing China, lan panyedhiya produk kanthi skala paling gedhe lan kekuatan teknis paling kuat ing industri rekaman informasi gambar China.

Sajrone dekade kepungkur, CASC wis menehi kontribusi sing luar biasa kanggo pembangunan ekonomi lan sosial nasional, modernisasi pertahanan nasional lan kemajuan ilmiah lan teknis.

Saiki, CASC nyedhiyakake awake dhewe kanggo mbangun China dadi kekuwatan angkasa, terus-terusan nindakake program ilmiah lan teknis utama nasional kayata Manned Spaceflight, Eksplorasi Bulan, Navigasi Beidou lan Sistem Observasi Bumi Resolusi Tinggi; miwiti sawetara program lan proyèk utama anyar kayata kendaraan peluncuran abot, eksplorasi Mars, eksplorasi asteroid, layanan lan pangopènan wahana antariksa ing orbit, lan jaringan informasi terintegrasi ruang angkasa; lan aktif nganakake ijol-ijolan lan kerjasama internasional, saéngga nggawe kontribusi anyar kanggo nggunakake ruang angkasa kanthi tentrem lan nguntungake manungsa sacara sakabehe.

10. Northrop Grumman

Saka kendharaan aerial tanpa awak nganti robot tugas sing mbebayani, sistem pertambangan ing jero banyu lan target kesiapan pertahanan, Northrop Grumman minangka pimpinan sing diakoni ing sistem otonom, ngewangi para pelanggan nemoni macem-macem misi ing segara, udhara, darat lan angkasa.

  • Penjualan Net: $ 34 Milyar

Perusahaan aeronautika Saka bagean fuselage menyang komponen mesin, bahan komposit Northrop Grumman sing entheng lan kuwat nyuda bobote, nambah kinerja lan nyuda biaya siklus urip pesawat komersial.

Kapabilitas Northrop Grumman ing sistem perang elektronik nyakup kabeh domain - darat, segara, udara, ruang angkasa, cyberspace lan spektrum elektromagnetik. Antarane dhaptar 10 Perusahaan Manufaktur Aerospace paling apik.

Wiwit wiwitan, Northrop Grumman wis dadi pionir ing pangembangan pesawat berawak. Saka jet tempur lan pengebom siluman kanggo ndjogo lan perang elektronik, Perusahaan wis nyedhiyakake solusi sing diawaki kanggo para pelanggan ing saindenging jagad wiwit taun 1930-an.

Dadi, iki minangka dhaptar 10 perusahaan aerospace paling gedhe ing donya.

perusahaan aerospace paling gedhe ing donya?

Airbus minangka perusahaan aerospace paling gedhe ing donya lan paling gedhe ing daftar 10 produsen pesawat paling gedhe ing donya ngetutake Raytheon.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top