Top 10 Perusahaan Manufaktur paling gedhe ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 13, tanggal 2022 September 12

Ing kene sampeyan bisa ndeleng dhaptar 10 Perusahaan Pabrikan Paling gedhe ing donya adhedhasar total Pendapatan.

Dhaptar Top 10 Perusahaan Manufaktur Paling Gedhe ing Donya

Dadi iki dhaptar Top 10 Perusahaan Manufaktur Paling gedhe ing Donya.

1. PERUSAHAAN ELEKTRIK UMUM

General Electric Company minangka perusahaan industri teknologi dhuwur sing makarya ing saindenging jagad liwat patang segmen industri, Power, Energi Terbarukan, Penerbangan lan Kesehatan, lan segmen layanan finansial, Ibukutha.

  • Revenue: $ 80 Milyar
  • ROE: 8%
  • karyawan: 174K
  • Utang kanggo Ekuitas: 1.7
  • Negara: Amerika Serikat

Perusahaan nglayani pelanggan ing luwih saka 170 negara. Operasi manufaktur lan layanan ditindakake ing 82 pabrik sing ana ing 28 negara ing Amerika Serikat lan Puerto Rico lan ing 149 pabrik sing ana ing 34 negara liyane.

2. HITACHI

Perusahaan iki kantor pusat ing Jepang. Hitachi minangka Perusahaan Manufaktur paling gedhe nomer loro ing donya adhedhasar total Revenue utawa Sales.

  • Revenue: $ 79 Milyar
  • ROE: 17%
  • Karyawan: 351K
  • Utang kanggo Ekuitas: 0.7
  • Negara: Jepang

Siemens minangka perusahaan teknologi sing aktif ing meh kabeh negara ing donya, fokus ing bidang otomasi lan digitalisasi ing industri proses lan manufaktur, infrastruktur cerdas kanggo bangunan lan disebarake.
sistem energi, solusi mobilitas pinter kanggo ril lan dalan lan teknologi medical lan layanan kesehatan digital.

3. SIEMENS AG

Perusahaan Siemens digabungake ing Jerman, kanthi kantor pusat perusahaan ing Munich. Ing tanggal 30 September 2020, Siemens duwe udakara 293,000 karyawan. Siemens kalebu Siemens (Siemens AG), perusahaan saham miturut hukum Federal Jerman, minangka perusahaan induk lan anak perusahaan.

Ing tanggal 30 September 2020, Siemens duwe segmen sing bisa dilaporake ing ngisor iki: Industri Digital, Infrastruktur Cerdas, Mobilitas lan Kesehatan Siemens, sing bebarengan mbentuk "Bisnis Industri" lan Layanan Keuangan Siemens (SFS), sing ndhukung kegiatan bisnis industri kita lan uga. nindakake bisnis dhewe karo pelanggan eksternal.

  • Revenue: $ 72 Milyar
  • ROE: 13%
  • Karyawan: 303K
  • Utang kanggo Ekuitas: 1.1
  • Negara: Jerman

Sajrone fiskal 2020, bisnis energi, sing kalebu mantan bagean sing bisa dilaporake Gas lan Daya lan kira-kira 67% saham sing dicekel Siemens ing Siemens Gamesa Renewable Energy, SA (SGRE) - uga minangka bagean sing bisa dilaporake - diklasifikasikake minangka dicekel kanggo pembuangan lan operasi mandheg.

Siemens mindhah bisnis energi menyang perusahaan anyar, Siemens Energy AG, lan ing September 2020 kadhaptar ing pasar saham liwat spin-off. Siemens nyedhiyakake 55.0% saka kapentingan kepemilikan ing Siemens Energy AG kanggo para pemegang saham lan luwih 9.9% ditransfer menyang Siemens Pension-Trust eV

4. SAINT GOBAIN

Saint-Gobain saiki ana ing 72 negara kanthi luwih saka 167 000 karyawan. Saint-Gobain ngrancang, nggawe lan nyebarake bahan lan solusi sing dadi bahan utama kanggo kesejahteraan saben kita lan masa depan kabeh.

  • Revenue: $ 47 Milyar
  • ROE: 12%
  • Karyawan: 168K
  • Utang kanggo Ekuitas: 0.73
  • Negara: France

Saint-Gobain ngrancang, ngasilake lan nyebarake bahan lan solusi kanggo konstruksi, mobilitas, perawatan kesehatan lan pasar aplikasi industri liyane.

Dikembangake liwat proses inovasi sing terus-terusan, bisa ditemokake ing endi wae ing papan urip lan urip saben dina, nyedhiyakake kesejahteraan, kinerja lan safety, nalika ngatasi tantangan konstruksi sing lestari, efisiensi sumber daya lan perang nglawan owah-owahan iklim.

5. CONTINENTAL AG

Continental ngembangake teknologi lan layanan pionir kanggo mobilitas wong lan barang sing lestari lan nyambung. Continental wis kadhaptar minangka perusahaan winates umum / perusahaan saham wiwit didegaké ing taun 1871. Saham pembawa Continental bisa ditransfer ing bursa ing sawetara bursa saham Jerman utawa over-the-counter ing AS

  • Revenue: $ 46 Milyar
  • ROE: 11%
  • Karyawan: 236K
  • Utang kanggo Ekuitas: 0.51
  • Negara: Jerman

Didegaké ing 1871, perusahaan teknologi nawakake solusi sing aman, efisien, cerdas lan terjangkau kanggo kendaraan, mesin, lalu lintas lan transportasi. Ing 2020, Continental ngasilake dodolan € 37.7 milyar lan saiki makarya luwih saka 192,000 wong ing 58 negara lan pasar. Ing tanggal 8 Oktober 2021, perusahaan ngrayakake ulang taun kaping 150.

6. DENSO CORP

DENSO minangka produsen komponen otomotif global sing nawakake teknologi, sistem lan produk otomotif sing canggih. Wiwit diadegaké, DENSO wis ningkataké pangembangan teknologi canggih sing ana hubungane karo mobil. Ing wektu sing padha, Perusahaan wis ngembangake domain bisnis kanthi ngetrapake teknologi kasebut ing macem-macem lapangan.

Telu kekuwatan paling gedhe DENSO yaiku R&D, Monozukuri (seni nggawe barang), lan Hitozukuri (pembangunan sumber daya manungsa). Kanthi kekuwatan kasebut saling nglengkapi, DENSO bisa nerusake kegiatan bisnis lan menehi nilai anyar kanggo masyarakat.

  • Revenue: $ 45 Milyar
  • ROE: 8%
  • Karyawan: 168K
  • Utang kanggo Ekuitas: 0.2
  • Negara: Jepang

Semangat DENSO minangka salah sawijining wawasan, kredibilitas, lan kolaborasi. Iku uga
mujudake nilai-nilai lan kapercayan sing DENSO wis lestarekake wiwit sawijining
madeg ing taun 1949. Roh DENSO ngrenggani tumindake kabeh DENSO
karyawan ing saindhenging donya.

Tujuane dadi perusahaan sing bisa nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan
ing saindhenging donya lan entuk kapercayan, DENSO wis ditambahi bisnis karo
200 anak perusahaan gabungan ing 35 negara lan wilayah ing ndonya.

7. DEERE & COMPANY

Kanggo luwih saka 180 taun, John Deere wis mimpin cara ngembangaken inovatif
solusi kanggo mbantu pelanggan dadi luwih efisien lan produktif.

Perusahaan ngasilake mesin lan aplikasi sing cerdas, disambungake
ngewangi revolutionize ing tetanèn lan industri konstruksi - lan ngaktifake
urip kanggo mlumpat maju.

  • Revenue: $ 44 Milyar
  • ROE: 38%
  • Karyawan: 76K
  • Utang kanggo Ekuitas: 2.6
  • Negara: Amerika Serikat

Deere & Company nawakake portofolio luwih saka 25 merek kanggo nyedhiyakake solusi inovatif lengkap kanggo para pelanggan ing macem-macem sistem produksi sajrone siklus urip mesin.

8. CATERPILLAR, INC

Caterpillar Inc. minangka produsen peralatan konstruksi lan pertambangan, mesin diesel lan gas alam, turbin gas industri, lan lokomotif diesel-listrik.

  • Revenue: $ 42 Milyar
  • ROE: 33%
  • Karyawan: 97K
  • Utang kanggo Ekuitas: 2.2
  • Negara: Amerika Serikat

Wiwit taun 1925, kita wis nyurung kemajuan sing lestari lan mbantu para pelanggan mbangun donya sing luwih apik liwat produk lan layanan sing inovatif. Sajrone siklus urip produk, perusahaan nawakake layanan sing dibangun ing teknologi canggih lan keahlian produk sing wis pirang-pirang dekade. Produk lan layanan kasebut, sing didhukung jaringan dealer global, menehi nilai sing luar biasa kanggo mbantu para pelanggan sukses.

Perusahaan nindakake bisnis ing saben bawana, utamane ngoperasikake telung bagean utama - Industri Konstruksi, Industri Sumber Daya, lan Energi & Transportasi - lan nyedhiyakake pembiayaan lan layanan sing gegandhengan liwat segmen Produk Keuangan.

9. CRRC CORPORATION LIMITED

CRRC minangka pemasok peralatan transit rel paling gedhe ing donya kanthi garis produk lan teknologi sing paling lengkap. Wis dibangun platform teknologi peralatan transit rel anjog ing donya lan basis manufaktur.

Produk kelas donya kayata sepur kacepetan dhuwur, lokomotif daya dhuwur, truk sepur, lan kendaraan transit rel kutha bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan geografis sing kompleks lan nyukupi kabutuhan pasar sing beda-beda. Sepur kacepetan dhuwur sing diprodhuksi dening CRRC wis dadi salah sawijining permata ing mahkota China kanggo nampilake prestasi pembangunan China menyang jagad iki.

  • Revenue: $ 35 Milyar
  • ROE: 8%
  • Karyawan: 164K
  • Utang kanggo Ekuitas: 0.32
  • Negara: China

Bisnis utama nyakup R&D, desain, manufaktur, ndandani, adol, nyewa lan layanan teknis kanggo rolling stock, kendaraan transit rel kutha, mesin teknik, kabeh jinis peralatan listrik, peralatan elektronik lan bagean, produk listrik lan peralatan perlindungan lingkungan, minangka uga layanan konsultasi, investasi lan manajemen industri, manajemen aset, lan impor lan ekspor.

10. MITSUBISHI HEAVY INDUSTRI

Kantor pusat Mitsubishi Heavy Industries, Ltd ing Tokyo, Jepang

Produk utama lan operasiSistem Energi, Pabrik & Sistem Infrastruktur, Logistik, Sistem Thermal & Drive, Pesawat, Pertahanan & Angkasa
MITSUBISHI HEAVY INDUSTRI
  • Revenue: $ 34 Milyar
  • ROE: 9%
  • Karyawan: 80K
  • Utang kanggo Ekuitas: 0.98
  • Negara: Jepang

Mitsubishi Heavy Industries, Ltd kalebu ing daftar 10 perusahaan Manufaktur paling dhuwur ing donya.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene