10 Perusahaan Drone Paling gedhe ing Donya

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar 10 Perusahaan Drone Paling gedhe ing Donya sing diurutake adhedhasar pangsa pasar.

Dhaptar 10 Perusahaan Drone Paling gedhe ing saindenging jagad

Dadi ing ngisor iki dhaptar 10 Perusahaan Drone Paling gedhe ing saindenging jagad.

SZ DJI Technology Co. Ltd

DJI Berkantor pusat ing Shenzhen, sing dianggep umum minangka Lembah Silikon ing China, DJI entuk manfaat saka akses langsung menyang pemasok, bahan mentah, lan kolam bakat kreatif sing enom sing perlu kanggo sukses.

Nganggo sumber daya kasebut, perusahaan wis berkembang saka siji kantor cilik ing taun 2006 dadi tenaga kerja global. Kantor DJI saiki bisa ditemokake ing Amerika Serikat, Jerman, Walanda, Jepang, Korea Kidul, Beijing, Shanghai, lan Hong Kong. Minangka perusahaan sing diduweni lan dioperasikake kanthi pribadi, DJI fokus ing visi kita dhewe, ndhukung aplikasi kreatif, komersial, lan nirlaba teknologi kita.

Dina iki, produk DJI nemtokake maneh industri. Profesional ing nggawe film, tetanèn, konservasi, telusuran lan nylametake, infrastruktur energi, lan luwih dipercaya DJI kanggo nggawa perspektif anyar kanggo karyane lan mbantu dheweke ngrampungake prestasi sing luwih aman, luwih cepet, lan efisiensi sing luwih gedhe tinimbang sadurunge. Iki minangka salah sawijining merek drone paling laris ing India.

Perusahaan Terra Drone

Terra Drone Corporation minangka salah sawijining panyedhiya layanan drone paling gedhe ing donya. Nawakake solusi mutakhir kanggo survey aerial, inspeksi infrastruktur lan analisis data. Terra Drone bermarkas ing Jepang lan wis ana ing kabeh bagean ing jagad iki.

Didegake ing 2016, strategi inti Terra Drone yaiku nggabungake teknologi canggih, kanthi pengetahuan lokal, kanthi entuk panyedhiya layanan drone lokal sing paling apik ing saindenging jagad.

Perusahaan kasebut nyedhiyakake layanan drone sing inovatif lan dipercaya kanthi nggunakake kemajuan ing piranti keras tanpa awak, metode survey LiDAR lan fotogrametri sing canggih, lan teknik pangolahan data drone sing didhukung dening mesin learning lan teknologi intelijen buatan.
Ing Terra Drone, kita uga ngidini pamrentah, perusahaan, lan organisasi ing saindenging jagad kanggo nyepetake jurang antarane penerbangan tanpa awak lan tanpa awak liwat sistem manajemen lalu lintas drone utawa platform UTM (manajemen lalu lintas tanpa awak).

Minangka salah sawijining startup drone sing paling njanjeni ing donya, kita bangga nyedhiyakake solusi lan layanan sing ora padha kanggo sektor kayata konstruksi, keperluan, pertambangan, lan minyak lan gas, lan liya-liyane. Antarane merek drone paling dhuwur ing India.

Perusahaan Drone Nomer 1 ing Donya

Terra Drone diakoni ing 2020 minangka 'No 1 Global Remote Sensing Drone Service Provider' ing 'Drone Service Provider Ranking 2020' dening Drone Industry Insights, perusahaan riset pasar drone global. Sanajan kena pengaruh Covid-19, Terra Drone nambah bathi lan bathi ing taun 2020. Pendapatan taunan gabungan kira-kira USD 20 yuta.

Ing 2020, Terra Drone Corporation wis entuk penutupan babak Seri A JPY 1.5 milyar (USD 14.4 yuta). Penggalangan dana kasebut dianakake dening INPEX, perusahaan eksplorasi lan produksi minyak lan gas paling gedhe ing Jepang, lan Nanto CVC No.2 Investment LLP (Mitra Umum: Venture Labo Investment lan Nanto Capital Partners, anak perusahaan Nanto sing duwe kabeh. Bank) liwat jatah pihak katelu, lan karo sawetara institusi finansial liwat perjanjian utangan.

Aerobotics BirdsEyeView

BirdsEyeView Aerobotics minangka perusahaan manufaktur drone Amerika sing adhedhasar ing Andover, New Hampshire. Perusahaan fokus ing pasar aerobotik komersial sing berkembang, lan perusahaan bangga karo komitmen kanggo inovasi sing nyegerake, penawaran produk berkualitas tinggi, lan mentalitas push-the-envelope sing ora henti-henti.

Delair

Delair minangka panyedhiya internasional terkemuka kanggo solusi berbasis drone kanthi kinerja dhuwur, sing ngidini perusahaan lan pamrentah bisa nggayuh tujuan proyek drone khusus kanthi nggarap tim pilot profesional, insinyur, lan pusat dhukungan ing saindenging jagad.

Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman ngrancang lan nggawe sawetara generasi drone profesional - kalebu drone BVLOS sing disertifikasi komersial pisanan ing donya - Delair kanthi posisi unik kanggo mbantu vertikal industri, militer lan keamanan nggunakake teknologi drone.

Perusahaan nawakake macem-macem saka nggunakake teknologi UAV Delair, nglakokake studi teknis, lan ngembangake sistem lan subsistem drone. Kantor pusat ing Toulouse, France, Delair nahan kontrol lengkap ing kabeh chain produksi kanggo njamin kualitas produk.

  • SZ DJI Technology Co. Ltd (DJI)
  • Perusahaan Terra Drone
  • Aerobotics BirdsEyeView
  • Parrot Drones SAS
  • yuneec
  • Delair SAS

kang perusahaan drone paling apik ing donya

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene