10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar 10 Perusahaan Bioteknologi Cina Top [Pharma] kanthi Keuangan, Hasil lan Profil saben Perusahaan

Dhaptar 10 perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] Top

Dadi iki Daftar

1. Guangzhou Baiyunshan Pharmaceutical Group

Guangzhou Baiyunshan Pharmaceutical Group Co., Ltd. minangka perusahaan kadhaptar sing dikontrol dening Guangzhou Pharmaceutical Group Co., Ltd. (saham A 600332, saham H 00874), utamane melu:

  1. Obat-obatan paten Cina lan Barat, bahan mentah kimia, obat-obatan alami, obat-obatan biologi, bahan baku kimia R&D, manufaktur lan dodolan intermediet;
  2. Grosir, Toko lan ngimpor lan ngekspor obat-obatan kulon, obat-obatan tradisional Cina lan peralatan medis;
  3. R&D, produksi lan dodolan produk kesehatan utama; lan
  4. Layanan medis lan manajemen kesehatan, Perawatan kesehatan lan pensiun lan investasi industri kesehatan liyane, lsp. 

Klompok kasebut duwe total 25 farmasi perusahaan manufaktur lan institusi (kalebu 3 cabang, 19 anak perusahaan lan 3 usaha patungan), kalebu 12 Cina perusahaan pharmaceutical lan 10 perusahaan abad-lawas; produk obat Cina eksklusif Ana luwih saka 100 angger-angger (kalebu nyekeli anak perusahaan lan joint ventures).

  • Penghasilan: CNY 79 Milyar

Sawise pirang-pirang taun konstruksi kanthi tliti lan pangembangan sing cepet, Grup wis mboko sithik mbentuk patang segmen bisnis utama: "Kedokteran Kidul Agung", "Kesehatan Agung", "Big Business" lan "Big Medical", uga "E-commerce", " Capital Finance" lan "Piranti Medis". "Telung format anyar. 

2. China National Accord Medicines Corporation

Perusahaan China National Accord Medicines Corporation Limited adhedhasar China.

Produk utama Perusahaan kalebu preparat antibiotik, daya injeksi, Antibiotik Active Pharmaceutical Ingredients (APIs), obat sistem pernapasan lan obat sistem kardiovaskular lan serebrovaskular, lan liya-liyane.

  • Penghasilan: CNY 67 Milyar

Perusahaan uga melu nyedhiyakake layanan logistik lan panyimpenan, layanan leasing lan layanan pelatihan, lan liya-liyane. Perusahaan nyebarake produk utamane ing pasar domestik.

3. China National Pharmaceutical

China National Pharmaceutical and Healthcare Industry Co., Ltd. kapitalisasi ing grafik kanthi pirang-pirang taun ing bursa saham Bursa Saham Shanghai.

Pemegang saham sing ngontrol yaiku China General Technology (Group) Holdings Co., Ltd. Kanthi modal kadhaptar 1.068 milyar yuan, perusahaan kasebut minangka salah siji saka telung perusahaan pusat karo industri farmasi minangka bisnis utama.

  • Penghasilan: CNY 56 Milyar

Pendhudhuk China National Pharmaceutical yaiku China National Medicines and Health Products Import and Export Corporation ing mantan Menteri Perdagangan Luar Negeri lan Kerjasama Ekonomi ing taun 1984.

Iku tanggung jawab kanggo obat nasional lan produk kesehatan impor lan industri ekspor. Iku gabung karo China General Technology Group ing taun 1999 lan dadi anak perusahaan tunggal saka grup kasebut sawise reorganisasi medis. aset ing grup.

Read More  Industri Farmasi Global | Pasar 2021
10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur
10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur

4. Pabrik Farmasi Nanjing

Nanjing Pharmaceutical Factory Co. Ltd. wiwitane ditemokake ing taun 1935 lan minangka salah sawijining pabrikan utama ing Industri Farmasi Nasional. Sawise reorganisasi aset dening Shenzhen Anyuan Investment Group ing taun 2000, Nanjing Pharmaceutical Factory dadi klompok farmasi skala gedhe sing nggabungake R&D, produksi lan pemasaran API (Bahan Farmasi Aktif), formulasi lan intermediet.

Manajemen anyar nyetel baris produk lan strategi pangembangan perusahaan, Manut filosofi "ngrawat urip, komitmen kanggo kesehatan", Nanjing Pharmaceutical Factoty bakal menehi kontribusi sing luwih gedhe kanggo ningkatake kualitas urip lan kesehatan manungsa miturut tuntunan "reformasi lan inovasi”.

  • Penghasilan: CNY 39 Milyar

Basis manufaktur API, dumunung ing Taman Industri Kimia Nanjing, duwe enem pabrik produksi kalebu bengkel khusus lan serba guna. Pangkalan kasebut wis kaping pirang-pirang ngliwati pemeriksaan GMP resmi nasional lan internasional. Saklawasé rong puluh jinis API didol menyang pasar domestik lan jaban rangkah.

Basis manufaktur formulasi dumunung ing Zona Pengembangan Ekonomi & Teknologi Nanjing Xingang, kanthi bengkel injeksi (wêdakakêna adhedhasar agen antineoplastik lan banyu injeksi) lan bengkel persiapan lisan sing padhet (tablet, kapsul lan granula). Pangkalan kasebut wis kaping pirang-pirang ngliwati pemeriksaan GMP nasional. Luwih saka rong puluh jinis preparat didol ing saindenging China.

5. Yunnan Baiyao

Yunnan Baiyao digawe ing taun 1902, merek dagang sing kondhang ing China, lan minangka salah sawijining perusahaan inovatif nasional. Iki minangka merek Cina sing misuwur ing omah lan ing luar negeri.

Ing taun 1971, pabrik iki diadegaké miturut pandhuane Premier Zhou Enlai. Ing taun 1993, iki kadhaptar ing Bursa Saham Shenzhen minangka perusahaan kadhaptar pisanan ing Yunnan.

  • Penghasilan: CNY 32 Milyar
  • Ditetepake: 1902

Perusahaan kasebut utamane dipérang dadi papat sektor utama: obat-obatan, produk kesehatan, sumber obat tradisional Cina, lan logistik farmasi.

Saben sektor mandhiri lan ndhukung saben liyane, mbentuk saka breeding, tanduran, riset lan pangembangan, manufaktur kanggo Sistem nilai pasar saka kabèh chain industri produk lan layanan sehat mbentuk ekosistem ekonomi karo integrasi saka industri tersier lan bebarengan ono gunane. pangembangan macem-macem sektor.

6. Shandong Realcan Pharmaceutical Group

Shandong Realcan Pharmaceutical Group minangka perusahaan sing adol obat-obatan, piranti medis, lan bahan konsumsi medis menyang institusi medis ing saindenging negara. Uga duwe wolung sektor layanan utama kalebu teknologi finansial, obat tradisional Cina, obat digital, akademisi farmasi, logistik profesional, R&D lan produksi piranti, diagnosis medis, lan integrasi piranti. Penyedhiya layanan medis.

Shandong Realcan Pharmaceutical Group diadegaké tanggal 21 September 2004 kanthi modal kadhaptar 1.5 milyar yuan. Wis luwih saka 130 anak perusahaan lan luwih saka 12,000 karyawan

  • Penghasilan: CNY 28 Milyar
  • Ditetepake: 2004
  • Karyawan: 12000
Read More  10 Perusahaan Farmasi Paling Top ing Donya 2022

Perusahaan kasebut kadhaptar ing pasar saham Shenzhen A ing wulan Juni 2011 kanthi kode saham 002589. Jaringan penjualan nyakup 31 provinsi lan kutha ing saindenging negara, langsung nglayani luwih saka 42,000 institusi medis, lan bisnise nyakup meh kabeh manufaktur domestik lan manca ing ndhuwur. ukuran sing ditemtokake.

7. Jiangsu Hengrui Pharmaceutical

Jiangsu Hengrui Pharmaceutical Co., Ltd. minangka perusahaan farmasi lan kesehatan sing melu inovasi farmasi lan R&D, produksi lan promosi obat sing berkualitas tinggi.

Didegaké ing taun 1970 lan kadhaptar ing Bursa Saham Shanghai ing taun 2000. Ing pungkasan taun 2019, ana luwih saka 24,000 karyawan ing saindenging jagad. Iki minangka panyedhiya obat anti-tumor domestik, obat-obatan bedah lan agen kontras sing kondhang, lan uga minangka unit timbal saka National Anti-tumor Drug Technology Innovation Industry-University-Research Alliance.

  • Penghasilan: CNY 26 Milyar

Wis ngadegake Pusat Riset Teknologi Teknik Narkoba Target Nasional lan stasiun riset pasca doktoral. Ing taun 2019, perusahaan kasebut entuk bathi operasi 23.29 milyar yuan lan pajak 2.43 milyar yuan, lan dipilih dadi dhaptar TOP50 perusahaan farmasi global, peringkat 47th.

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan wis nandur modal babagan 15% saka dodolan ing dana riset lan pangembangan. Ing 2019, wis nandur modal total 3.9 milyar yuan ing dana riset lan pangembangan, accounting kanggo 16.7% saka revenue dodolan. 

Perusahaan iki wis ngadegake pusat utawa cabang R&D ing Amerika Serikat, Eropa, Jepang, lan China, lan wis nggawe tim R&D luwih saka 3,400 wong, kalebu luwih saka 2,000 dokter, master lan luwih saka 200 sing bali. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan wis nindakake 44 proyek khusus nasional utama, lan duwe 6 obat inovatif, irecoxib, apatinib, thiopefilgrastim, pirotinib, carrelizumab lan toluene asam Remazolam disetujoni kanggo marketing, kumpulan obat-obatan inovatif ing pembangunan klinis, lan a Jumlah obat inovatif sing dikembangake sacara klinis ing Amerika Serikat. 

Perusahaan wis nglamar total 894 paten penemuan domestik, duwe 201 paten penemuan domestik sing sah, lan 286 paten sah asing kayata Eropa, Amerika lan Jepang. Teknologi inti kepemilikan wis menangake 2 Penghargaan Kemajuan Ilmu lan Teknologi Nasional kelas loro lan 1 Penghargaan Emas Paten China.

8. Grup Farmasi Renfu

Renfu Pharmaceutical Group Co., Ltd. didegaké ing taun 1993 lan kadhaptar ing Bursa Saham Shanghai ing taun 1997 (600079.SH). Perusahaan Utama Industri Farmasi Provinsi Hubei, Top 100 Industri Farmasi China, Perusahaan Demonstrasi Inovasi Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Nasional.

Perusahaan netepi strategi "dadi pimpinan ing pasar pharmaceutical segmen", lan wis ngadegake posisi utama ing anestesi domestik, analgesik, pengatur kesuburan, obat-obatan Uyghur lan sub-sektor liyane; ing wektu sing padha, iku aktif ngembangaken bisnis pharmaceutical lan ajeg dipun promosiaken proses internasionalisasi. , Kanggo entuk R&D global, tata letak pasar lan industri ing Amerika Serikat lan Afrika.

Read More  Top 4 Perusahaan Mobil Cina Paling gedhe

Minangka "Pusat Teknologi Perusahaan Diakoni Nasional" lan "Unit Pengembangan Proyek Pengembangan Narkoba Nasional Utama", perusahaan kasebut ngeyel njupuk R&D minangka cikal bakal, lan ana ing ngarep investasi R&D perusahaan farmasi domestik lan kemajuan R&D obat anyar.

Iki diadegake kanthi kerjasama karo Akademi Ilmu Kedokteran Militer Tiongkok. Junke Optics Valley Innovative Drug R&D Center" mimpin panyiapan "Institut Riset Teknologi Industri Biomedis Hubei", darmabakti kanggo mbangun platform industrialisasi R&D obat kelas kapisan domestik.

9. Sichuan Kelun Pharmaceutical

Kelun minangka grup farmasi khusus lan inovatif kanthi revenue dodolan taunan luwih saka 40 milyar yuan. Iki kalebu Sichuan Kelun Pharmaceutical Co., Ltd., Sichuan Kelun Pharmaceutical Research Institute Co., Ltd., Klus Pharma Inc. (Kelun, USA), lan KAZ Pharmaceutical Co., Ltd. (Kazakhstan Kelun), Sichuan Kelun Pharmaceutical Trading Co. ., Ltd. lan luwih saka 100 perusahaan ing omah lan ing luar negeri. 

  • Penghasilan: CNY 16 Milyar

Ing taun 2017, Kelun rangking 155th ing antarane 500 perusahaan manufaktur paling dhuwur ing China, lan kekuatan lengkape ana ing antarane telung ndhuwur ing industri farmasi China. Ing 2018, Kelun dianugerahi minangka perusahaan demonstrasi juara tunggal ing industri manufaktur amarga kaluwihan global ing injeksi volume gedhe. Ing taun 2020, Kelun dianugerahi Perusahaan Demonstrasi Inovasi Teknologi Nasional.

Sichuan Kelun Pharmaceutical Co., Ltd. kasil kadhaptar ing Bursa Saham Shenzhen ing wulan Juni 2010. Sanalika diumumake, Kelun langsung ngluncurake rencana investasi industri puluhan milyar lan wiwit ngetrapake strategi pangembangan "telung pembangunan sing didorong. , wutah inovatif ".

10. Produk Biologi Chongqing Zhifei

Chongqing Zhifei Biological Products Co., Ltd. (“Zhifei” utawa singkatan “Perusahaan”) wis ana ing industri produk biologi ing taun 2002. Perusahaan entuk bathi operasi RMB10.59 milyar ing 2019 kanthi dhukungan saka meh kabeh 3,000 karyawan adhedhasar modal kadhaptar RMB1.6 milyar lan total aset RMB13.6 milyar.

Ing September 2010, Zhifei kadhaptar ing Bursa Saham Shenzhen (kode saham: 300122), dadi perusahaan vaksin swasta pisanan sing didaftar ing ChiNext. Zhifei duwe limang anak perusahaan lan anak perusahaan gabungan, yaiku Beijing ZhifeiLvzhu Biopharmaceutical Co., Ltd. lan Anhui ZhifeiLongcom Biopharmaceutical Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur anyar.

  • Penghasilan: CNY 14 Milyar

Produk Perusahaan sing kasedhiya sacara komersial kalebu Rekombinan Mycobacterium Tuberculosis Fusion Protein (EC) (Ekear®), Haemophilus Influenzae Type b Vaccine (XiFeiBei®), Group ACYW135 Vaksin Meningokokus Polisakarida (Menwayc®), Mycobacterium Vaccae kanggo Injeksi (Vaccae®), Vaksin Konjugat Polisakarida Meningokokus Grup A lan Grup C (Mening A Con®), lan produk liyane sing dikembangake kanthi mandiri. Sauntara kuwi, Zhifei minangka distributor tunggal vaksin Merck Sharp & Dohme (MSD) kayata HPV4 (Gradasil), HPV9 (Gradasil 9), vaksin rotavirus 5-valent (Rotateq), vaksin Pneumonia 23-valent (Pneumovax 23), Hepatitis Vaksin (Vaqta).

About Author The

3 pikirane babagan "10 perusahaan Bioteknologi [Pharma] China paling ndhuwur"

  1. Iki minangka postingan blog sing apik. Aku mesthi maca blog sampeyan tips sing migunani lan informatif. Aku matur nuwun amarga wis nuduhake informasi iki karo kita

  2. zestica pharma

    Posting blog sing apik.Tips sing migunani lan informatif. Aku seneng matur nuwun kanggo nuduhake informasi iki karo kita

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top