Perusahaan Minyak lan Gas Utama ing Rusia (Daftar Perusahaan Minyak Rusia)

Kaca kiyé nembé diowahi jam 21, tanggal 2022 Februari 01

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Minyak lan Gas Utama Perusahaan ing Rusia diurutake adhedhasar total Penjualan (Revenue). Perusahaan Minyak lan Gas Utama ing Rusia (Rusia Perusahaan Minyak Daftar). GAZPROM minangka Perusahaan Minyak Rusia paling gedhe kanthi bathi $ 85,468 yuta diikuti dening OIL CO LUKOIL, ROSNEFT OIL CO.

Dhaptar Perusahaan Minyak lan Gas Utama ing Rusia (Daftar Perusahaan Minyak Rusia)

Dadi ing ngisor iki dhaptar Perusahaan Minyak lan Gas Utama ing Rusia (Dhaptar Perusahaan Minyak Rusia) adhedhasar total revenue sales.

Perusahaan Minyak Rusia paling gedhe

Gazprom minangka perusahaan energi global fokus ing eksplorasi geologi, produksi, transportasi, panyimpenan, pangolahan lan dodolan gas, kondensat gas lan lenga, dodolan gas minangka bahan bakar kendaraan, uga generasi lan marketing panas lan listrik. daya. Perusahaan duwe a Karyawan saka 4,77,600.

LUKOIL minangka salah sawijining perusahaan terintegrasi vertikal minyak & gas paling gedhe ing donya accounting kanggo luwih saka 2% saka produksi crude lan circa 1% saka bukti cadangan hidrokarbon global.

S.NoPerusahaan Minyak RusiaTotal SalesSektor/IndustriUtang kanggo EquityBali ing EkuitasMargin OperasiEBITDA incomeSimbol Simpenan
1GAZPROM$ 85,468 YutaMinyak Integrasi0.313.0%22.8%$ 38,595 YutaGAZP
2lenga CO LUKOIL$ 70,238 YutaMinyak Integrasi0.113.1%9.8%$ 16,437 YutaLKOH
3ROSNEFT OIL CO$ 69,250 YutaMinyak Integrasi0.714.4%ROSN
4GAZPROM NEFT$ 24,191 YutaMinyak Integrasi0.319.9%16.6%$ 9,307 YutaSIBN
5SURGUTNEFTEGAS PJS$ 14,345 YutaMinyak Integrasi0.09.1%22.3%$ 5,517 YutaSNS
6TATNEFT$ 9,990 YutaProduksi Minyak & Gas0.119.8%19.8%$ 3,659 YutaTATN
7NOVATEK$ 9,461 YutaMinyak Integrasi0.19.9%NVTK
8BASHNEFT$ 6,881 YutaMinyak Integrasi0.310.0%10.3%$ 1,594 YutaBANE
9RUSSNEFT$ 1,801 YutaProduksi Minyak & Gas1.522.1%18.3%$ 718 YutaRNFT
10SLAVNEFT-MEGIONNEF$ 999 YutaProduksi Minyak & Gas0.4-1.0%-1.0%$ 99 YutaMFGS
11NNK-VARYOGANNEFTEG$ 486 YutaProduksi Minyak & Gas0.03.6%11.2%$ 156 YutaVJGZ
12SLAVNEFT YAROSLAVN$ 394 YutaPemurnian Minyak / Pemasaran0.53.3%15.8%$ 176 YutaJNOS
13BAHAN BAKAR YAKUTSK & ENE$ 85 YutaProduksi Minyak & Gas1.111.0%43.6%$ 48 YutaYAKG
14RN-WESTERN SIBERIA$ 1 YutaProduksi Minyak & Gas0.00.6%-94.9%CHGZ
Dhaptar Perusahaan Minyak lan Gas Utama ing Rusia (Dhaptar Perusahaan Minyak Rusia) adhedhasar total revenue sales.

Rosneft minangka pimpinan industri minyak Rusia lan perusahaan minyak sing didagangake kanthi umum paling gedhe ing donya *. Kegiatan inti Perusahaan kalebu prospek lan eksplorasi hidrokarbon, produksi minyak, gas lan kondensat gas, implementasi proyek pembangunan lapangan lepas pantai, panyulingan, dodolan minyak, gas lan produk olahan ing Rusia lan luar negeri.

Read More  Daftar Perusahaan Minyak & Gas ing Timur Tengah

Perusahaan kasebut kalebu ing dhaptar perusahaan strategis Rusia. Pemegang saham utama (40.4% saham) yaiku ROSNEFTEGAZ JSC, 100% milik negara, 19.75% dadi BP Russian Investments Limited, 18.46% kanggo QH Oil Investments LLC, lan siji saham milik negara sing diwakili dening Badan Federal kanggo Negara. Manajemen Properti

Surgutneftegas punika Public Joint Stock Company iku salah siji saka pribadi paling gedhé vertikal terpadu perusahaan minyak ing Rusia nggabungake riset lan desain, eksplorasi, pengeboran lan unit produksi, panyulingan minyak, pangolahan gas lan anak perusahaan pemasaran.

Surgutneftegas PJSC nindakake prospecting, eksplorasi lan produksi hidrokarbon ing telung provinsi lenga lan gas Rusia - Siberia Kulon, Siberia Wétan lan Timan-Pechora. Unit produksi Perusahaan dilengkapi peralatan lan teknologi canggih, dicocogake karo kondisi geologi lan iklim lokal lan ngidini Perusahaan nindakake kabeh karya sing dibutuhake kanthi mandiri.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top