Dhaptar perusahaan Baja Top ing Vietnam

Kaca kiyé nembé diowahi jam 8, tanggal 2022 September 09

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Top Perusahaan Baja ing Vietnam adhedhasar total Revenue (Penjualan) ing taun kepungkur. HOA SEN GROUP punika perusahaan paling gedhe ing Vietnam kanthi penghasilan $ 2,144 Yuta diikuti dening NAM KIM STEEL JOINT STOCK COMPANY, POMINA STEEL CORPORATION lan THAI NGUYEN IRON & STEEL JSC.

Dhaptar perusahaan Baja Top ing Vietnam

Dadi iki Dhaptar Perusahaan Baja Top ing Vietnam kanthi total Penjualan (Revenue) ing taun anyar. Haa Sen paling gedhe ing dhaftar Top 10 perusahaan Steel ing Vietnam.

S.NoDescriptionRevenueRasio Utang kanggo Ekuitas (MRQ)Simbol Simpenan
1HOA SEN GROUP$ 2,144 Yuta0.6HSG
2Perusahaan NAM KIM STEEL SAHAM$ 501 Yuta0.9NKG
3Perusahaan POMINA STEEL CORPORATION$ 425 Yuta2.0POM
4THAI NGUYEN BESI & STEEL JSC$ 414 Yuta2.4TIS
5VIET GERMANY STEEL$ 289 Yuta0.8VGS
6Perusahaan TIEN LEN STEEL CORPORATION$ 177 Yuta0.7TLH
7VIET NAM - ITALY STEEL JOINT COMPANY STOCK$ 176 Yuta4.5Ndeleng
8CTCP THEP VICASA-VNSTEEL$ 94 Yuta0.6VCA
9Perusahaan DAI THIEN LOC CORPORATION.$ 86 Yuta0.5DTL
10ME LIN STEEL JSC$ 42 Yuta0.9MEL
11SON HA SAI GON JOINT STOCK COMPANY$ 40 Yuta1.1SHA
12DUONG HIEU TRADING lan MINING STOCK COMPANY$ 39 Yuta0.3dhm
13KKC METAL JSC$ 20 Yuta0.3KKC
14KUMPULAN THIEN QUANG$ 20 Yuta0.4ITQ
15KIM VI INOX IMP EX$ 14 Yuta0.2KVC
16VNECO.SSM BAJA$ 11 Yuta0.3SMS
17HOANG PHUC MINERAL$ 0 Yuta0.2HPM
perusahaan baja ing Vietnam

Hoa Sen Group - perusahaan baja paling gedhe ing Vietnam

Hoa Sen Group Joint Stock Company minangka perusahaan nomer 1 ing bidang produksi lan perdagangan lembaran baja ing Vietnam lan eksportir lembaran baja terkemuka ing Asia Tenggara. Didegaké ing Agustus 8, 2001, sawise 20 taun panyiapan lan pembangunan, Hoa Sen Group terus-terusan nambah posisi ing pasar domestik lan internasional, affirming stature saka bisnis akeh.

Nam Kim Group

Nam Kim Group diadegaké tanggal 23 Desember 2002 ing Thuan An Ward, Binh Duong Prov., Vietnam kanthi modal 60 milyar VND (Pabrik 1). Miwiti konstruksi pabrik baja - roofing Nam Kim ing Dong An IP, Phu Hoa Ward, Thu Dau Mot Prov., Binh Duong (Pabrik 2) kanthi total investasi 1,000 milyar VND.

Nam Kim JSC resmi kadhaptar ing bursa saham kanthi kode NKG. Tambah modal nominal dadi 299 milyar VND. Ing 2012 Pabrik Pabrik 2 rampung kanthi 6 jalur produksi, nambah kapasitas total dadi 520,000 MTs / taun.

Produk Nam Kim Steel diprodhuksi dening teknologi canggih & mesin sing dikirim lan dipasang dening POSCO Group (Korea Kidul), SMS (Jerman) lan klompok baja gedhe liyane ing donya, kanthi bahan kualitas paling dhuwur, sing diimpor saka negara industri.

Perusahaan Baja Top ing donya.

Perusahaan Baja Pomina

Pomina minangka perusahaan baja paling gedhe nomer telu ing Vietnam kanthi kapasitas taunan 1.5 yuta ton. Pomina Steel minangka perusahaan pertambangan lan logam sing duwe lan ngoperasikake pabrik isih lan melu produksi & adol produk baja. Perusahaan iki dumunung ing Thái Bình, NA - Vietnam, Vietnam.

Pomina iku salah siji sing paling gedhé ing dhaftar Top 10 perusahaan Steel ing Vietnam.

Thai Nguyen Iron and Steel Joint Stock Company (TISCO)

Thai Nguyen Iron and Steel Joint Stock Company (TISCO), papan indhustri metalurgi Vietnam, didegaké ing taun 1959 minangka zona industri pisanan ing Vietnam. Garis produksi gabungan saka pertambangan bijih wesi nganti panyulingan wesi, panyulingan baja, lan rolling baja.

Dadi, iki minangka dhaptar perusahaan Top Steel ing Vietnam.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top