Dhaptar 9 Perusahaan Paling Top ing Austria 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Perusahaan Paling Dhuwur ing Austria kang diurutake metu adhedhasar dodolan. Total revenue saka 10 perusahaan paling dhuwur ing Austria udakara $ 99.8 Milyar.

The GDP Austria yaiku $ 461 Milyar kanthi Pendapatan per Kapita $ 50,301. Austria terus-terusan ditingkat ing 20 negara paling sugih ing donya miturut istilah GDP per kapita.

Dhaptar perusahaan Top ing Austria

Dadi ing kene Dhaptar perusahaan Top ing Austria kang diurutake metu adhedhasar Turnover.

1. Grup OMV

OMV iku perusahaan paling gedhe ing Austria dening revenue. OMV ngasilake lan pasar minyak lan gas, uga solusi kimia kanthi tanggung jawab lan ngembangake solusi inovatif kanggo ekonomi bunder.

Bisnis paling gedhe ing Austria Kanthi bathi dodolan Grup 17 milyar EUR lan tenaga kerja udakara 26,000 karyawan ing 2020 (kalebu Borealis), OMV minangka salah sawijining perusahaan industri sing kadhaptar paling gedhe ing Austria.

Ing Hulu, OMV nduweni basis sing kuat ing Eropa Tengah lan Timur uga portofolio internasional sing seimbang, kanthi Rusia, Laut Lor, Asia-Pasifik lan Timur Tengah & Afrika minangka wilayah inti liyane.

  • Revenue: $ 26 Milyar
  • Karyawan: 26,000

Rata-rata produksi saben dina ana 463,000 boe / d ing 2020. Ing Hilir, OMV ngoperasikake telung kilang ing Eropa lan duwe 15% saham ing ADNOC Refining and Trading JV, kanthi total kapasitas pangolahan taunan 24.9 juta ton. Salajengipun, OMV ngoperasikake udakara 2,100 stasiun pengisian ing sepuluh negara Eropa lan ngoperasikake fasilitas panyimpenan gas ing Austria lan Jerman. Ing taun 2020, total volume penjualan gas alam sekitar 164 TWh.

Ing sektor kimia, OMV, liwat anak perusahaan Borealis, minangka salah sawijining panyedhiya solusi poliolefin canggih lan bunder lan pimpinan pasar Eropa ing bahan kimia dasar, pupuk lan daur ulang plastik plastik. Borealis makaryakke ing luwih saka 120 negara.

  • Kapasitas Pangolahan Taunan: 24.9 ton

Ing taun 2020, Borealis ngasilake bathi dodolan EUR 6.8 milyar. Perusahaan nyedhiyakake layanan lan produk menyang pelanggan ing ndonya liwat Borealis lan rong usaha patungan penting: Borouge (karo Abu Dhabi National Perusahaan Minyak, utawa ADNOC, adhedhasar ing UAE); lan Baystar™ (karo Total, adhedhasar ing AS).

Keberlanjutan minangka bagean integral saka strategi perusahaan OMV. OMV ndhukung transisi menyang ekonomi karbon sing luwih murah lan nyetel target sing bisa diukur kanggo nyuda intensitas karbon.

2. STARBAG

Aktivitas internasional Grup STRABAG sing ditindakake dening anak perusahaan STRABAG International GmbH lan ZÜBLIN International GmbH kalebu. Perusahaan minangka perusahaan paling gedhe nomer 2 ing Austria kanthi revenue.

  • Revenue: $ 18 Milyar

Loro-lorone unit internasional minangka bagean saka jaringan kuat STRABAG Group sing nutupi kabeh rantai nilai ing industri konstruksi. Salah sawijining bisnis paling gedhe ing Austria Perusahaan nawakake solusi sing cocog kanggo nyukupi kabutuhan individu klien - profesionalisme minangka prioritas utama saka eksekusi teknis nganti efisiensi ekonomi.

  • Infrastruktur Transportasi (dalan, sepur, bandara lan jalur uji kanggo industri mobil),
  • Konstruksi Bangunan (bangunan turnkey, fasilitas industri) lan
  • Teknik Sipil (jembatan, bendungan, teknik aspal hidrolik, terowongan, pipa jacking lan microtunnelling, menara pendingin lan fasilitas pelabuhan).

Perusahaan Austria iki nomer 2 ing dhaptar perusahaan ndhuwur ing Austria.

3. Voestalpine

Voestalpine minangka perusahaan paling gedhe nomer telu ing Austria kanthi revenue. Ing segmen bisnis, voestalpine minangka grup baja lan teknologi sing paling dhuwur ing global kanthi kombinasi bahan lan keahlian pangolahan sing unik.

voestalpine, kang makaryakke global, wis watara 500 Group perusahaan lan lokasi ing luwih saka 50 negara ing limang bawana. Wis kadhaptar ing Bursa Saham Wina wiwit taun 1995.

Kanthi produk lan solusi sistem sing paling apik, iki minangka mitra utama ing industri otomotif lan barang konsumen uga aerospace lan industri lenga & gas, lan uga pimpinan pasar donya ing sistem sepur, baja perkakas, lan bagean khusus.

  • Revenue: $ 15 Milyar
  • Karyawan: 49,000
  • Presensi: Luwih saka 50 negara

voestalpine kanthi setya marang tujuan iklim global lan makarya kanthi intensif kanggo ngembangake teknologi sing bakal ngidini decarbonize lan nyuda emisi CO2 sajrone jangka panjang.

Ing taun bisnis 2019/20, Grup ngasilake bathi EUR 12.7 milyar, kanthi asil operasi (EBITDA) saka EUR 1.2 milyar; ana udakara 49,000 karyawan ing saindenging jagad.

4. Grup Asuransi Wina

Wina Insurance Group minangka grup asuransi terkemuka ing Austria, Eropa Tengah lan Wétan. Swara 25,000 karyawan makarya kanggo Grup Asuransi Wina, ing sekitar 50 perusahaan ing 30 negara.

Grup Asuransi Wina minangka grup asuransi internasional sing kantor pusat ing ibukutha Austria. Sawise mbukak Eropa Wétan ing taun 1989, grup asuransi wis dikembangake saka "first mover" dadi pimpinan pasar ing Eropa Tengah lan Wétan.

  • Revenue: $ 12 Milyar
  • Karyawan: Luwih saka 25,000
  • Presensi: 30 Negara

Perusahaan ngembangake solusi asuransi sing cocog karo kabutuhan pribadi lan lokal, sing ndadekake kita dadi salah sawijining pimpinan ing industri asuransi ing Austria lan Eropah Tengah lan Wétan (EEC).

5. Grup Erste Bank

Erste Group Bank AG didegaké ing 1819 minangka bank tabungan Austria pisanan. Udakara 46,000 karyawan nglayani 16,1 yuta klien ing luwih saka 2,200 cabang ing 7 negara.

Erste Group Bank minangka nomer 5 ing dhaptar perusahaan ing Austria. Erste Group minangka salah sawijining panyedhiya layanan finansial paling gedhe ing Eropa Tengah lan Timur.

  • Revenue: $ 11 Milyar
  • Karyawan: 46,000
  • Didegaké: 1819

Erste Group dadi umum ing 1997 karo strategi kanggo nggedhekake sawijining Toko bisnis menyang Eropah Tengah lan Wétan (CEE). Wiwit kuwi, Erste Group wis berkembang liwat akeh akuisisi lan pertumbuhan organik dadi salah sawijining panyedhiya layanan finansial paling gedhe ing sisih wétan EU saka segi klien lan total. aset.

6. Grup UNIQA

Grup UNIQA minangka salah sawijining klompok asuransi utama ing pasar inti Austria lan Eropa Tengah lan Wétan (CEE). Grup UNIQA minangka nomer 6 ing dhaptar perusahaan Top ing Austria miturut Revenue.

Klompok iki kira-kira duwe 40 perusahaan ing 18 negara lan nglayani udakara 15.5 yuta pelanggan. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining dhaptar perusahaan Top Austria adhedhasar turnover.

  • Revenue: $ 6 Milyar
  • Karyawan: 21,300
  • Pelanggan: 15.5

Kanthi UNIQA lan Raiffeisen Versicherung, duwe loro merek asuransi paling kuat ing Austria lan kanthi posisi sing apik ing Pasar CEE. 21,300 karyawan UNIQA lan karyawan agensi umum sing kerja khusus kanggo UNIQA, kira-kira 6,000 sing kerja ing Austria.

7. Raiffeisen Bank International

Raiffeisen Bank International AG (RBI) nganggep Austria, sing dadi bank perusahaan lan investasi sing unggul, uga Eropa Tengah lan Timur (CEE) minangka pasar asal. 13 pasar ing wilayah kasebut dilindhungi dening anak perusahaan bank-bank.

Kajaba iku, klompok kasebut kalebu akeh panyedhiya layanan finansial liyane, kayata ing bidang leasing, manajemen aset, uga M&A. Raiffeisen bank minangka 7th minangka dhaptar perusahaan Top ing Austria miturut Revenue.

  • Revenue: $ 5 Milyar
  • Karyawan: 46,000

Udakara 46,000 karyawan nglayani 16.7 yuta pelanggan liwat udakara 2,000 toko bisnis, bagean paling gedhe ing CEE. Saham RBI wis kadhaptar ing Bursa Saham Wina wiwit taun 2005.

RBI minangka bank paling gedhe nomer loro ing Austria kanthi total neraca € 164 milyar (per 30 Juni 2020). Bank Raiffeisen Regional Austria nyekel kira-kira 58.8 persen saham, sisa udakara 41.2 persen bebas ngambang.

8. Wilangan

VERBUND didegaké ing taun 1947 minangka "Österreichische Elektrizitätswirtschafts-AG" adhedhasar Undhang-undhang Nasionalisasi kaping 2, listrik uga minangka komoditas langka ing Austria.

  • Revenue: $ 4 Milyar
  • Didegaké: 1947

VERBUND wis ana hubungane karo Negara Austria sajrone pirang-pirang dekade. Verbund minangka nomer 8 ing dhaftar Top perusahaan ing Austria dening Revenue.

Yen perusahaan pisanan dadi "motor listrik" sing kuat sajrone tahap rekonstruksi negara kasebut sawise Perang Dunia II, mula mula berkembang dadi perusahaan ukuran Eropa sawise mlebu Austria menyang Uni Eropa ing taun 1995.

9. BAWAG Group

BAWAG Group AG minangka perusahaan induk kadhaptar umum sing berkantor pusat ing Wina, Austria, nglayani 2.3 yuta pelanggan ritel, bisnis cilik, perusahaan lan sektor publik ing Austria, Jerman, Swiss, Walanda lan pasar maju liyane.

Grup beroperasi ing macem-macem merek lan ing macem-macem saluran sing nawakake tabungan, pambayaran, utangan, leasing, investasi, masyarakat bangunan, produk lan layanan anjak piutang lan asuransi.

  • Revenue: $ 2 Milyar
  • Kantor pusat: Wina

Nyedhiyakake produk lan layanan finansial sing prasaja, transparan, lan dipercaya sing nyukupi kabutuhan pelanggan minangka strategi ing saindenging Grup. Ing antarane dhaptar perusahaan paling dhuwur ing Austria.

Perusahaan Top ing Austria miturut Revenue

Dadi ing ngisor iki dhaptar perusahaan Top ing Austria miturut Revenue sing diurutake mudhun.

S.NOCOMPANYPANJENENGAN
1Klompok OMV$26,300
2STRABAG$18,000
3Voestalpine$14,800
4Grup Asuransi Wina$11,600
5Bank Grup Erste$11,200
6Unika$6,100
7Raiffeisen Bank Internasional$5,300
8Komposit$4,400
9Bawag Group$1,800
Dhaptar perusahaan Top ing Austria

Dadi iki dhaptar bisnis Top ing Austria.

Informasi terkait

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene