Dhaptar perusahaan Biotech Top ing Jerman

Mangkene dhaptar perusahaan Bioteknologi Top ing Jerman sing diurutake adhedhasar total pendapatan.

S / NJeneng perusahaanTotal Pendapatan (FY)Jumlah karyawan
1Morphosys Ag $ 401 Yuta615
2Otak Biotec Na $ 45 Yuta279
3Formycon Ag$ 42 Yuta131
4Biofrontera Ag Na $ 37 Yuta149
5Vita 34 Ag Na $ 25 Yuta116
6Heidelberg Pharma Ag $ 10 Yuta84
7Medigene Ag Na $ 10 Yuta121
84Sc Ag Inh. $ 3 Yuta48
Dhaptar perusahaan Biotech Top ing Jerman

Morphosys Ag 

MorphoSys AG minangka perusahaan biofarmasi komersial. Perusahaan fokus ing panemuan, pangembangan, lan pangiriman obat kanker sing inovatif. MorphoSys nglayani klien ing saindenging jagad.

BRAIN Biotech AG Sajarah rega saham

BRAIN Biotech AG minangka perusahaan teknologi, sing melu pangembangan lan komersialisasi bioaktif, senyawa alami, lan enzim proprietary. Makaryakke liwat segmen BioScience lan BioIndustrial.

Segmen BioScience nggarap enzim lan mikroorganisme kinerja; lan kolaborasi karo mitra industri. Segmen BioIndustrial ngurusi bisnis bioproduk lan kosmetik. Perusahaan iki didegaké déning Holger Zinke, Jüngen Eck, lan Hans Günter Gassen tanggal 22 September 1993 lan kantor pusaté ana ing Zwingenberg, Jerman.

Formycon

Formycon minangka pangembang independen kanggo obat-obatan biofarmasi berkualitas tinggi, utamane biosimilar. Perusahaan fokus ing perawatan ing oftalmologi, imunologi lan penyakit kronis utama liyane, nyakup kabeh rantai nilai saka pangembangan teknis nganti tahap klinis III uga nyiapake dossier kanggo persetujuan pemasaran.

Kanthi biosimilars, Formycon nggawe kontribusi gedhe kanggo nyedhiyakake akeh pasien kanthi akses menyang obat-obatan sing penting lan terjangkau. Formycon saiki duwe enem biosimilars ing pembangunan. Adhedhasar pengalaman ekstensif babagan pangembangan obat biofarmasi, perusahaan kasebut uga nggarap pangembangan obat COVID-19 FYB207.

Biofrontera Ag Na 

Biofrontera AG minangka perusahaan biofarmasi khusus ing pangembangan lan adol obat dermatologis lan kosmetik medis. Perusahaan sing berbasis ing Leverkusen ngembangake lan pasar produk inovatif kanggo perawatan, perlindungan lan perawatan kulit.

Produk utama kalebu Ameluz®, obat resep kanggo perawatan kanker kulit non-melanoma lan prekursor. Ameluz® wis dipasarake ing EU wiwit 2012 lan ing Amerika Serikat wiwit Mei 2016. Ing Eropah, perusahaan uga pasar seri dermocosmetic Belixos®, produk perawatan khusus kanggo kulit sing rusak. Biofrontera iku salah siji saka sawetara Jerman perusahaan farmasi kanggo nampa persetujuan Eropa terpusat lan AS kanggo obat sing dikembangake ing omah. Grup Biofrontera didegaké ing taun 1997 lan kadhaptar ing Bursa Saham Frankfurt (Prime Standard).

Vita 34 Ag Na

Didegaké ing Leipzig ing taun 1997 minangka getih tali pusat pribadi pisanan bank ing Eropah, Vita 34 minangka supplier lengkap cryo-pengawetan lan nyedhiyakake kanggo logistik kanggo ngumpulake getih, preparation lan panyimpenan saka sel induk saka getih umbilical cord lan jaringan.

Sel induk minangka bahan sumber sing larang regane kanggo terapi sel medis. Padha tetep urip ing suhu watara minus 180 derajat Celsius supaya bisa ditrapake ing ruang lingkup perawatan medis, yen perlu. Luwih saka 230.000 pelanggan saka Jerman lan 20 negara liyane wis mbukak simpenan sel stem karo Vita 34, saéngga nyedhiyakake kesehatan anak-anake.

Heidelberg Pharma Ag 

Heidelberg Pharma AG minangka perusahaan biofarmasi sing makarya ing bidang onkologi. Perusahaan kasebut fokus ing pangembangan Konjugat Obat Antibodi (ADC) kanggo perawatan penyakit onkologis. Apa sing diarani ATAC Heidelberg Pharma yaiku ADC adhedhasar teknologi ATAC sing nggunakake Amanitin minangka bahan aktif. Mekanisme biologis tumindak racun Amanitin minangka prinsip terapi anyar.

Platform proprietary iki ditrapake kanggo ngembangake ATAC terapeutik Perusahaan lan kolaborasi pihak katelu kanggo nggawe macem-macem calon ATAC. Kandidat utama HDP-101 minangka BCMA-ATAC kanggo macem-macem myeloma. Calon pangembangan praklinis luwih lanjut yaiku HDP-102, ATAC CD37 kanggo limfoma Non-Hodgkin lan HDP-103, ATAC PSMA kanggo kanker prostat tahan castration metastatik.

Perusahaan kasebut uga anak perusahaan Heidelberg Pharma Research GmbH adhedhasar ing Ladenburg cedhak Heidelberg ing Jerman. Iki diadegaké ing September 1997 minangka Wilex Biotechnology GmbH ing Munich lan diganti dadi WILEX AG ing 2000. Ing 2011, anak perusahaan Heidelberg Pharma Research GmbH dituku lan sawise restrukturisasi, kantor kadhaptar WILEX AG dipindhah saka Munich menyang Ladenburg lan jeneng Perusahaan diganti dadi Heidelberg Pharma AG.

Anak perusahaan Heidelberg Pharma GmbH saiki dijenengi Heidelberg Pharma Research GmbH. Heidelberg Pharma AG kadhaptar ing Bursa Saham Frankfurt ing Pasar Diatur / Prime Standard.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top