Top 10 Perusahaan Kimia Cina 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bakal ngerti babagan Dhaptar Top 10 Cina Perusahaan Kimia ing taun 2021. Chinese perusahaan kimia wis dawa fokus ing pangembangan produk kimia nggoleki, lan wis kawangun chain produk karo akeh varieties, timbangan gedhe, kategori lengkap, fineness, nilai tambah produk lan isi technical dhuwur. 

Dhaptar Top 10 Perusahaan Kimia Cina

Dadi ing ngisor iki Dhaptar 10 Perusahaan Kimia Cina Paling Top adhedhasar dodolan, Pendapatan lan Omzet.

1. Xinjiang Zhongtai Chemical Co Ltd

Xinjiang Zhongtai Chemical Co., Ltd diadegaké tanggal 18 Desember 2001 lan kadhaptar ing Bursa Saham Shenzhen tanggal 8 Desember 2006. Pendhudhuk perusahaan kasebut yaiku Xinjiang Caustic Soda, sing didegaké ing taun 1958. Perusahaan iki paling gedhé ing Daftar perusahaan kimia Cina paling dhuwur.

Produk utama Perusahaan kalebu polivinil klorida, produk klor-alkali, serat viscose lan benang, sing ditrapake ing petroleum, kimia, textile, industri ringan, bahan bangunan, pertahanan nasional lan industri liyane.

Perusahaan iki saiki duwe 43 anak perusahaan lan 38 perusahaan sing duwe saham kalebu Xinjiang Zhongtai Import and Export Trade Co., Ltd. lan Zhongtai International Development (Hong Kong) Co., Ltd.; wis luwih saka 20,000 karyawan

  • Penghasilan: CNY 84 Milyar
  • Ditetepake: 2001
  • Karyawan: 20,000

Perusahaan kapasitas produksi Caustic Soda punika 1,600,000 MT saben taun lan produksi kapasitas Resin PVC punika 2,300,000 MT saben taun. Perusahaan kasebut minangka produsen terkemuka Caustic Soda Flakes 99% & Caustic Soda Pearl 99% kanthi registrasi REACH.

2. ENN EC Co., Ltd

ENN EC utamane beroperasi ing patang segmen bisnis: pangembangan, produksi, pangolahan lan investasi LNG; Energi & Kimia (kalebu Metil Alkohol, Dimetil Eter lan LNG); Teknik Energi lan Tambang Batubara lan Cuci. Ing mangsa ngarep, perusahaan ngandelake inovasi teknis lan kemampuan rantai nilai lengkap kanggo entuk pembangunan sing lestari ing mode inovatif.

ENN EC Co., Ltd. (sabanjuré diarani ENN EC) iku salah siji saka perusahaan kadhaptar wiwitan ing Provinsi Hebei; kode Simpenan 600803. Minangka bagéyan penting saka chain industri energi resik saka ENN Group, kita fokus ing chain industri hulu kanthi menehi solusi lan layanan related kanggo industri LNG.

  • Penghasilan: CNY 63 Milyar
Read More  Top 10 Perusahaan Baja Cina 2022

ENN EC setya mujudake Visi Dadi Supplier Gas Alam Hulu Inovatif lan Kompetitif. Perusahaan iki nomer loro ing Dhaptar perusahaan kimia Cina paling dhuwur.

3. Yunnan Yuntianhua Co

Bisnis utama perusahaan yaiku pupuk kimia, modern tetanèn, lan pertambangan fosfat. Lan bahan kimia fosfor, bahan organik anyar, layanan perdagangan lan manufaktur lan industri liyane, setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan aman lan layanan tambah nilai kanggo pertanian, industri, lan panganan global.

  • Penghasilan: CNY 53 Milyar

Yunnan Yuntianhua Co., Ltd. minangka perusahaan kadhaptar sing dikontrol negara kanthi industri fosfor minangka inti (kode saham: 600096). Iki minangka produsen pupuk fosfat, pupuk nitrogen lan co-formaldehida sing entuk manfaat. Perusahaan iki nomer 3 paling gedhe perusahaan kimia ing China.

4. Sinochem International

Sinochem International (Holdings) Co., Ltd. minangka perusahaan kadhaptar negara skala gedhe kanthi daya saing inti ing bidang tetanèn kimia, intermediet lan bahan anyar, aditif polimer, karet alam, etc (kode Simpenan: 600500). Ing luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad. 

  • Penghasilan: CNY 51 Milyar
  • Ditetepake: 2000

Wiwit kadhaptar ing Bursa Saham Shanghai ing taun 2000, Sinochem International wis mbayar maneh para pemegang saham lan masyarakat kanthi kinerja sing apik. Perusahaan kasebut wis dirating minangka salah siji saka 100 perusahaan sing kadhaptar paling dhuwur ing China dening majalah Fortune sajrone pirang-pirang taun, lan sapisan rangking pisanan ing "100 Perusahaan Terdhaptar China ing Governance" , "Dewan Direksi paling apik ing China", "Paling dihormati ing China. perusahaan sing kadhaptar" lan akeh penghargaan liyane.

Sinochem International njupuk "kimia apik lan urip ijo" minangka visi perusahaan. Liwat inovasi teknologi, inovasi mekanisme lan inovasi model, bakal mbangun panyedhiya solusi materi kanthi kinerja dhuwur kanggo kendaraan energi anyar lan perusahaan benchmarking pestisida Cina minangka garis utama strategis, lan kanthi aktif ngembangake pertumbuhan anyar. Kinetik setya mbangun perusahaan kimia apik sing inovatif kelas donya.

5. Adama

Adama minangka salah sawijining perusahaan utama ing industri perlindungan panen global. Perusahaan kasebut nduweni komitmen kanggo nggawe simplifikasi tetanèn, nyedhiyakake produk lan layanan sing efisien marang para petani, nyederhanakake urip tani lan mbantu para petani berkembang.

Read More  Top 7 Chinese Construction Company

Kanthi 7,000 karyawan ing saindenging jagad, perusahaan kasebut darmabakti kanggo nyedhiyakake solusi kanggo petani ing luwih saka 100 negara ing saindenging jagad, kalebu herbisida, insektisida, fungisida, pengatur pertumbuhan tanduran lan perawatan wiji kanggo nglindhungi tanduran saka suket, hama lan penyakit Invasi, saéngga mbantu petani nambah. kualitas lan asil panen. 

  • Penghasilan: CNY 34 Milyar
  • Karyawan: 7000

Adama nduwe peran penting kanggo nambah produksi panganan global kanggo nyukupi populasi jagad sing saya tambah akeh. ADAMA minangka salah sawijining perusahaan kanthi portofolio produk sing paling ekstensif lan dibedakake ing saindenging jagad, kanthi luwih saka 270 obat asli lan luwih saka 1,000 produk pungkasan, sing bisa menehi solusi kanggo kabeh kabutuhan kabeh tanduran utama ing macem-macem pasar. 

Kanthi sejarah sing dawa luwih saka 70 taun, ADAMA dadi salah sawijining sing paling apik ing industri perlindungan panen global $ 60 milyar. Iku siji-sijine perusahaan multinasional pangayoman potong ” adhedhasar China lan nyambung menyang donya ” . Ing 2018, dodolan taunan perusahaan tekan 3.9 milyar. dolar AS.

6. Zhejiang Jiangshan Chemical

Perusahaan ZHEJIANG JIANGSHAN CHEMICAL CO.,LTD., adhedhasar China sing melu bisnis teknik infrastruktur lan bisnis kimia. Bisnis rekayasa infrastruktur Perusahaan utamane kalebu konstruksi kontrak, pangopènan lan manajemen proyek infrastruktur transportasi kayata dalan, jembatan, terowongan lan karya bawah tanah.

  • Penghasilan: CNY 33 Milyar

Produk utama bisnis kimia kalebu dimethylformamide (DMF), dimethylacetamide (DMAC), maleic anhydride lan polycarbonate (PC). Perusahaan nindakake bisnis ing pasar domestik lan menyang pasar luar negeri. Perusahaan iki nomer 6 minangka Dhaptar perusahaan kimia Cina paling dhuwur.

7. Shanghai Huayi

Perusahaan SHANGHAI HUAYI GROUP CORPORATION LIMITED, biyen DOUBLE COIN HOLDINGS., LTD. Produk utama Perusahaan kalebu metanol, asam asetat lan produk kimia liyane, uga plastik, cat, pigmen lan pewarna, lan liya-liyane.

  • Penghasilan: CNY 27 Milyar

Perusahaan iki uga melu produksi lan dodolan ban. Produk kasebut kalebu ban mobil radial tugas berat kabeh baja, ban teknik radial tugas berat kabeh baja, ban industri radial tugas berat kabeh baja, lampu radial tugas berat kabeh baja truk ban, ban bias kanggo truk, ban truk cahya bias lan ban nggunakake farm. Iki nyebarake produk ing pasar domestik lan menyang pasar luar negeri.

Read More  Top 4 Perusahaan Mobil Cina Paling gedhe

8. Zibo Qixiang Tengda Chemical

Zibo Qixiang Tengda Chemical Co., Ltd. kapitalisasi ing grafik kanthi pirang-pirang taun. Perusahaan iki nomer 8 minangka Dhaptar perusahaan kimia Cina paling dhuwur.

  • Penghasilan: CNY 22 Milyar

Produk utama Perusahaan kalebu produk Carbon four butene, isobutylene, butana lan isobutane, kayata metil etil keton, butadiena, karet butadiena, maleat anhidrida, isooktana, metil tersier butil eter (MTBE), propilen lan liya-liyane. Perusahaan utamane nyebarake produk ing pasar domestik.

9. Luxi Chemical Group

Luxi Chemical Group Co.,Ltd. iku sawijining perusahaan basis China utamané melu ing Pabrik lan distribusi bahan kimia, bahan kimia lan pupuk. Perusahaan utamane nyedhiyakake telung kategori produk, sing kalebu pupuk nitrogen, pupuk majemuk lan produk kimia.

  • Penghasilan: CNY 20 Milyar

Produk Perusahaan utamane kalebu kaprolaktam, poliol, polikarbonat, metana klorida, asam format, parafin klorinasi, nilon 6, benzil klorida, silikon, urea lan pupuk majemuk, antara liya. Perusahaan nyebarake produk ing pasar domestik lan menyang pasar luar negeri.

10. Hubei Xingfa Chemical Group

Hubei Xingfa Chemical Group Co., Ltd. didegaké ing taun 1994 lan dumunung ing Xingshan County, Yichang City, Provinsi Hubei, kutha asalé Kaisar Zhaojun saka Hanming. Iki minangka perusahaan sing duwe spesialisasi ing pangembangan, produksi lan dodolan produk kimia fosfor lan produk kimia sing apik.

  • Penghasilan: CNY 19 Milyar
  • Ditetepake: 1994
  • Karyawan: 11,589

Bisnis utama perusahaan sing kadhaptar. Perusahaan iki kadhaptar ing Bursa Saham Shanghai ing taun 1999, kode saham: "600141", saiki duwe 34 anak perusahaan sing diduweni kabeh utawa nyekel, total aset saka 29.258 milyar yuan, 11,589 karyawan, peringkat 451th antarane 500 perusahaan kadhaptar ndhuwur ing China . Liwat luwih saka rong puluh taun pembangunan, perusahaan wis dadi salah siji saka manufaktur fosfat nggoleki paling gedhe ing China.


Dadi pungkasane iki Dhaptar 10 Perusahaan Kimia China Paling Top ing taun 2022.

About Author The

1 pemikiran ing "10 Perusahaan Kimia China Paling Top 2022"

  1. Halo,

    Kita pengin nggawe pitakon babagan produk sampeyan.

    Kita njaluk supaya sampeyan ngirim brosur saiki kanggo sinau, lan bisa uga ngirim pesenan rinci sing dibutuhake.

    Heidi Wilhelm

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top