Dhaptar 10 perusahaan minuman paling gedhe

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar 10 perusahaan minuman paling gedhe ing donya adhedhasar total Pendapatan.

PepsiCo, Inc. minangka perusahaan minuman paling gedhe ing jagad kanthi bathi $ 70 Milyar # 1 perusahaan minuman ing jagad diikuti dening Coca-Cola Company.

Dhaptar 25 perusahaan minuman paling gedhe

Dadi iki Dhaptar 25 perusahaan minuman paling gedhe sing diurutake adhedhasar total Pendapatan ing taun kepungkur.

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue Negara
1PepsiCo, Inc. $ 70 MilyarAmerika Serikat
2Coca-Cola Company  $ 33 MilyarAmerika Serikat
3FOMENTO ECONOMICO MEXICANO $ 25 MilyarMexico
4Coca-Cola Europacific Partners plc $ 12 MilyarInggris
5Keurig Dr Pepper Inc. $ 12 MilyarAmerika Serikat
6SUNTORY Ombenan & PANGAN LIMITED $ 11 MilyarJapan
7SWIRE PASIFIK $ 10 MilyarHong Kong
8COCA-COLA FEMSA  $ 9 MilyarMexico
9ARCA CONTINENTAL  $ 9 MilyarMexico
10ANADOLU GRUBU HOLDING $ 8 MilyarTurkey
11COCA COLA BOTTLERS JAPAN INC $ 8 MilyarJapan
12COCA-COLA HBC AG Sajarah rega saham $ 7 MilyarSwiss
13Coca-Cola Consolidated, Inc. $ 5 MilyarAmerika Serikat
14Perusahaan Minuman Monster $ 5 MilyarAmerika Serikat
15ITO EN LTD $ 4 MilyarJapan
16NONGFU SPRING CO LTD $ 3 MilyarChina
17UNI-PRESIDEN CHINA HOLDINGS LTD $ 3 MilyarChina
18LOTTE CHILSUNG $ 2 MilyarKorea Kidul
19PRIMO WATER PERUSAHAAN CANADA $ 2 MilyarAmerika Serikat
20COCA COLA ICECEK $ 2 MilyarTurkey
21BRITVIC PLC ORD 20P $ 2 MilyarInggris
22LASSONDE INDUSTRIES INC $ 2 MilyarCanada
23DYDO GROUP HOLDINGS INC $ 2 MilyarJapan
24F & N $ 1 MilyarSingapore
25Perusahaan Minuman Nasional $ 1 MilyarAmerika Serikat
Dhaptar 25 perusahaan minuman paling gedhe

Dadi iki dhaptar 25 perusahaan minuman paling gedhe ing donya adhedhasar Total Revenue.

Read More  Top 10 Perusahaan FMCG Paling gedhe ing Donya

PepsiCo, Inc.

Produk PepsiCo dinikmati dening konsumen luwih saka siji milyar kaping dina ing luwih saka 200 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Kanthi akar wiwit taun 1898, PepsiCo Beverages North America (PBNA) minangka salah sawijining perusahaan minuman paling gedhe ing Amerika Utara saiki, ngasilake bathi net luwih saka $22 milyar ing 2020.

  • 500+ Merk
  • Revenue: $ 70 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

PepsiCo ngasilake bathi net $ 79 milyar ing taun 2021, didorong dening portofolio minuman pelengkap lan panganan sing trep sing kalebu Lay's, Doritos, Cheetos, Gatorade, Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker, lan SodaStream. Portofolio produk PepsiCo kalebu macem-macem panganan lan omben-omben sing nyenengake, kalebu akeh merek apik sing ngasilake luwih saka $ 1 milyar saben taun. Toko sales.

Kanthi meh 60,000 asosiasi ing saindenging Amerika Serikat lan Kanada, PBNA tanggung jawab kanggo nggawa konsumen portofolio ikonik sing ora ana tandhingane luwih saka 300 pilihan minuman, kalebu merek 10 milyar dolar kaya Pepsi, Gatorade, bubly lan Mountain Dew, uga merek sing berkembang. ing kategori energi sing tuwuh kanthi cepet lan protein tambah nilai.

Coca-Cola Company

Ing tanggal 8 Mèi 1886, Dr. John Pemberton ngladèni Coca-Cola pisanan ing donya ing Farmasi Jacobs ing Atlanta, Ga. Saka omben-omben sing apik iki, ngrembaka dadi perusahaan minuman total. Salah sawijining perusahaan minuman paling sugih ing donya.

Luwih saka 1.9 milyar porsi ombenan dinikmati ing luwih saka 200 negara saben dina. Lan iku 700,000 individu sing dipekerjaake dening The Coca-Cola Company lan 225+ mitra botol sing mbantu nyedhiyakake penyegaran ing ndonya.

Portofolio minuman perusahaan wis ditambahi dadi luwih saka 200 merek lan ewonan omben-omben ing saindenging jagad, saka omben-omben lan banyu, nganti kopi lan teh. Salah sawijining perusahaan minuman paling apik ing donya.

Read More  JBS SA Stock - Perusahaan Pangan paling gedhé kaloro ing Donya

FOMENTO ECONOMICO MEXICANO

FOMENTO ECONOMICO MEXICANO miwiti operasi ing 1890 kanthi ngadegake pabrik bir ing Monterrey, Meksiko. Saiki, luwih saka siji abad mengko, perusahaan terkemuka global ing industri minuman, ritel lan logistik & distribusi.

Liwat FEMSA's Proximity Division operate OXXO; operator toko jarak format cilik paling gedhe ing Amerika kanthi luwih saka 20,000 toko ing 5 negara, kalebu Meksiko, Kolombia, Chili, Peru lan Brasil. Divisi Proximity uga ngoperasikake Gas OXXO; operator stasiun layanan anjog karo liwat 560 stasiun bahan bakar lan layanan ing Meksiko.

Divisi Kesehatan FEMSA, ngoperasikake salah sawijining platform kesehatan paling gedhe ing Amerika Latin, kalebu toko obat kanthi jeneng merek Cruz Verde ing Chili lan Kolombia, YZA ing Meksiko lan Fybeca lan Sana Sana ing Ekuador, ing antarane operasi sing gegandhengan karo kesehatan ing negara kasebut. .

Kajaba iku, liwat FEMSA Digital, ngembangake layanan finansial lan inisiatif kesetiaan pelanggan sing nggunakake reputasi merek lan jejak sing kuwat, kanggo nyedhiyakake solusi layanan finansial lan program kesetiaan pelanggan sing unggul.

Bisnis Logistik lan Distribusi perusahaan, sing nggunakake katrampilan manajemen rantai pasokan warisan FEMSA lan kemampuan logistik sing kuat, kalebu Solusi Utusan; perusahaan distribusi khusus macem-macem ngirim jan-san lan packaging solusi kanggo liwat 68,000 pelanggan ing Amerika Serikat, lan Solistica; perusahaan solusi logistik pihak katelu anjog kanthi operasi ing 6 negara ing Amerika Latin.

Perusahaan uga melu ing industri wedang liwat Coca-Cola FEMSA; bottler paling gedhe ing syarat-syarat volume dodolan ing kabeh Coca-Cola System, porsi luwih saka 266 yuta wong, liwat 2 yuta TCTerms saka Advertisement ing 9 pasar Amerika Latin karo portofolio sudhut merek anjog.

Read More  JBS SA Stock - Perusahaan Pangan paling gedhé kaloro ing Donya

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top