Dhaptar 14 Perusahaan Utilitas Banyu paling gedhe

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 07

Ing kene sampeyan nemokake Dhaptar Perusahaan Utilitas Banyu Paling gedhe sing diurutake adhedhasar Total Pendapatan.

Veolia minangka Perusahaan Utilitas banyu paling gedhe ing donya kanthi Total Pendapatan $ 32 Milyar banjur Suez kanthi Total Pendapatan $ 21 Milyar.

Dhaptar Perusahaan Utilitas Banyu Paling gedhe

Dadi iki Dhaptar Perusahaan Utilitas Banyu Paling Gedhe adhedhasar Total Pendapatan.

Lingkungan Veolia

Veolia klompok tujuane dadi perusahaan benchmark kanggo transformasi ekologis. Ing 2022, kanthi meh 220,000 karyawan donya, Group ngrancang lan menehi solusi game-ganti sing loro migunani lan praktis kanggo banyu, sampah lan manajemen energi. Liwat telung kegiatan bisnis pelengkap, Veolia mbantu kanggo ngembangake akses menyang sumber daya, ngreksa sumber daya sing kasedhiya, lan ngisi maneh.

Ing 2021, grup Veolia nyedhiyakake 79 yuta wong karo ngombe banyu lan 61 yuta wong karo layanan banyu limbah, diprodhuksi meh 48 yuta megawatt jam energi lan dianggep 48 yuta metrik ton sampah.

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue NegarakaryawanUtang kanggo Equity Bali ing Ekuitas
1LINGKUNGAN VEOLIA. $ 32 MilyarFrance1788943.19.6%
2SUEZ $ 21 MilyarFrance900002.414.2%
3ANHUI CONSTRUCTION ENGINEERING GROUP CORPORATION LIMITED $ 9 MilyarChina182073.214.5%
4Perusahaan American Water Works, Inc. $ 4 MilyarAmerika Serikat70001.611.4%
5SABESP ING NM $ 3 MilyarBrazil128060.711.1%
6BEIJING CAPITAL ECO-ENVIRONMENT PROTECTION GROUP CO.,LTD. $ 3 MilyarChina172612.015.0%
7SEVERN TRENT PLC ORD 97 17/19P $ 3 MilyarInggris70875.6-6.4%
8UNITED UTILITIES GROUP PLC ORD 5P $ 2 MilyarInggris56963.12.7%
9Essential Utilities, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat31801.18.6%
10CHINA WATER AFFAIR GROUP LTD $ 1 MilyarHong Kong100001.118.1%
11YUNNAN WATER INVESTMENT CO LTD $ 1 MilyarChina70074.34.3%
12GRANDBLUE ENVIRONMENT COMPANY LIMITED  $ 1 MilyarChina75071.114.8%
13COPASA ING NM $ 1 MilyarBrazil 0.610.8%
14LINGKUNGAN JIANGXI HONGCHENG $ 1 MilyarChina58641.014.5%
Dhaptar Perusahaan Utilitas Banyu Paling gedhe

Anhui Construction Engineering Group Co., Ltd. (ACEG)

 ACEG wis nandur modal saklawasé RMB50Billion Yuan kanggo sawetara proyek sing nyakup konservasi banyu, energi, transportasi, perlindungan lingkungan lan infrastruktur kutha ing pirang-pirang kutha ing Provinsi Anhui lan bagean liya ing China lan uga wis mlaku ing bisnis investasi ing wilayah kayata Hong Kong. lan ing negara kayata Angola, Aljazair, Kenya.

Perusahaan wis nglumpukake pengalaman sing sugih ing manajemen operasi investasi lan ing 2016, ACEG wis nyepetake proses upgrade lan transformasi bisnis sing 11 kontrak proyek adhedhasar mode PPP ditandatangani kanthi jumlah kontrak total RMB20Billion Yuan, lan dana industri wis ditetepake antarane ACEG lan badan perbankan sing proyek regane sawetara RMB100Billion Yuan bisa dibiayai lan saiki, ACEG wis ngrambah scaled produksi kanggo bangunan basis industri lan pembangunan cepet saka finance chain industri.

Anhui Construction Engineering Group Co., Ltd. (ACEG) nduweni 4 Dayu Awards - penghargaan paling dhuwur sing diwenehake kanggo proyek konservasi banyu kanthi kualitas paling apik ing China.

 Banyu Amerika

Kanthi sejarah wiwit taun 1886, American Water minangka perusahaan utilitas banyu lan banyu limbah sing paling gedhé lan paling gedhé ing wilayah geografis ing AS sing diukur saka bathi operasi lan populasi sing dilayani. Perusahaan induk sing wiwitane digabungake ing Delaware ing taun 1936, Perusahaan kasebut nduwe kira-kira 6,400 profesional sing darmabakti sing nyedhiyakake layanan banyu ngombe lan banyu limbah sing diatur lan diatur kanggo kira-kira 14 yuta wong ing 24 negara. 

Bisnis utami Perusahaan nyakup kepemilikan utilitas sing nyedhiyakake layanan banyu lan banyu limbah kanggo omah, komersial, industri, panguwasa umum, layanan kebakaran lan adol kanggo pelanggan adol maneh. Utilitas Perusahaan beroperasi ing kira-kira 1,700 komunitas ing 14 negara bagian ing Amerika Serikat, kanthi 3.4 yuta pelanggan aktif ing jaringan banyu lan banyu limbah.

Informasi terkait

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene