Dhaptar Top 19 Perusahaan ing Estonia

Kaca kiyé nembé diowahi jam 8, tanggal 2022 September 12

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Perusahaan Paling Dhuwur ing Estonia kang diurutake metu adhedhasar ing Total Penjualan (Revenue).

Dhaptar perusahaan Top ing Estonia

Dadi iki dhaptar Perusahaan Top ing Estonia adhedhasar total dodolan.

S.NOPerusahaan ing EstoniaTotal SalesSektorEBITDA incomeUtang kanggo EquityIndustryPrice kanggo BookBali ing Ekuitas Margin OperasiKapitalisasi PasarkaryawanSimbol Simpenan
1TALLINNA KAUBAMAJA GRUPP€ 742 YutaToko Trade€ 73 Yuta1.3Eceran Pangan2.113.2%4.3%€ 468 YutaTKM1T
2TALLINK GRUPP€ 443 Yutatransportasi€ 7 Yuta1.2Pengiriman Laut0.6-11.1%-23.1%€ 465 Yuta4200TAL1T
3MERKO EHITUS€ 316 YutaJasa Industri€ 30 Yuta0.3Teknik & Konstruksi1.817.1%8.1%€ 283 Yuta666MRK1T
4NORDECON€ 296 YutaJasa Industri€ 3 Yuta0.7Teknik & Konstruksi1.11.9%-0.1%€ 38 Yuta708NCN1T
5HARJU ELEKTER€ 147 YutaProduksi Produsen€ 7 Yuta0.3Produk Listrik1.83.8%2.3%€ 133 Yuta784HAE1T
6GRUP LHV€ 135 YutaFinance€ 90 Yuta2.4Konglomerat Keuangan5.523.4%44.9%€ 1,314 Yuta518LHV1T
7ENEFIT Ijo€ 114 YutaUtilities0.4Alternatif Power Generasi2.214.0%€ 1,121 YutaEGR1T
8TALLINNA SADAM€ 107 Yutatransportasi€ 53 Yuta0.5Transportasi liyane1.36.7%26.9%€ 501 Yuta481TSM1T
9EKSPRESS GRUPP€ 63 YutaLayanan Pelanggan0.3Penerbitan: Buku/Majalah1.0€ 54 YutaEEG1T
10PRAKATA€ 59 YutaKonsumen Non-Sustainable1.7Panganan: Major Diversified0.9-28.1%€ 14 Yuta262PRF1T
11TALLINNA VESI€ 52 YutaUtilities€ 24 Yuta0.8Water Utilities2.516.7%34.7%€ 285 Yuta333TVE1T
12SILVANO FASHION GROUP€ 38 YutaKonsumen Non-Sustainable€ 18 Yuta0.2Busana / Footwear3.036.8%31.2%€ 72 YutaSFG1T
13BALTIKA€ 20 YutaKonsumen Non-Sustainable€ 1 Yuta12.0Busana / Footwear5.4-406.3%-26.5%€ 15 Yuta277BLT1T
14PRO KAPITAL GRUPP€ 20 YutaFinance€ 4 Yuta1.8Pangembangan Real Estate6.2-36.4%12.7%€ 80 Yuta84PKG1T
15ARCO VARA€ 14 YutaFinance€ 4 Yuta0.7Pangembangan Real Estate1.725.6%17.0%€ 28 Yuta11ARC1T
16NORDIC FIBREBOARD€ 10 YutaDurasi Konsumen€ 1 Yuta0.8Perabotan Omah3.793.0%10.0%€ 10 Yuta97SKN1T
17LINDA NEKTAR€ 3 YutaLayanan Distribusi€ 1 Yuta0.0Distributor Pangan3.53.1%5.2%€ 13 YutaLINDA
18SEWA ELMO€ 1 YutaLayanan Teknologi1.9Piranti Lunak / Layanan Internet6.4%€ 12 YutaELMO
19PENGEMBANGAN PROPERTI TRIGON€ 0 YutaDurasi Konsumen€ 0 Yuta0.0Perabotan Omah1.529.3%€ 4 YutaTPD1T
Daftar perusahaan ing Estonia (Perusahaan Top)

Tallinna Kaubamaja - Perusahaan paling gedhe ing Estonia

Tallinna Kaubamaja Group minangka perusahaan paling gedhe ing Estonia. Bisnis Tallinna Kaubamaja Group kalebu segmen ing ngisor iki: Supermarket, Perdagangan mobil, Department store, Perdagangan produk kecantikan (laporan keuangan bebarengan karo segmen Department Store), Layanan keamanan (laporan keuangan bebarengan karo segmen Department Store), Perdagangan alas kaki (laporan keuangan bebarengan karo segmen Department Store) lan Nyata. estate.

Grup Tallink

Tallink Grupp minangka panyedhiya utama layanan transportasi penumpang lan mini-cruise berkualitas tinggi ing wilayah Segara Baltik sisih lor, uga panyedhiya layanan kargo ro-ro ing rute sing dipilih.

Armada perusahaan 15 kapal ngidini perusahaan nawakake macem-macem layanan lan asring budhal. Minangka asil saka investasi anyar lan program nganyari armada, perusahaan saiki masang sawetara saka kapal pesiar paling maju ing Segara Baltik karo fasilitas paling canggih, kemungkinan akomodasi apik, area blanja onboard luwih gedhe lan kualitas layanan onboard. nyetel pathokan anyar kanggo standar lelungan ing Segara Baltik. 

Visi perusahaan yaiku dadi pionir pasar ing Eropa kanthi menehi keunggulan ing layanan lelungan lan bisnis lan transportasi laut.

Merko Ehitus Eesti

Perusahaan kasebut diwiwiti kanthi mung sawetara tim konstruksi ing 1990 wis dadi grup konstruksi lan real estate sing kuat - Merko Ehitus - saiki kadhaptar ing NASDAQ Tallinn lan nawakake layanan ing Estonia, Latvia, Lithuania lan Norwegia.

Perusahaan Merko Ehitus Eesti makaryakke meh telung atus seket wong, sing usaha saben dina kanggo nggawe saben bangunan anyar luwih apik tinimbang pungkasan. Tim Merko bakal nemokake jawaban kanggo kabeh pitakonan sampeyan.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene