Dhaptar Piranti Lunak Akuntansi Paling Apik kanggo Bisnis Cilik

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2022 September 02

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar Piranti Lunak Akuntansi Paling Apik Kanggo Bisnis Cilik miturut pangsa pasar lan Jumlah Bisnis Nggunakake.

Dhaptar Piranti Lunak Akuntansi Paling Apik kanggo Bisnis Cilik

Dadi iki Dhaptar Piranti Lunak Akuntansi Paling Apik kanggo Usaha Cilik adhedhasar pangsa pasar.

1. QuickBooks - Intuit

Intuit minangka platform teknologi global sing mbantu para pelanggan lan komunitas sing dilayani kanggo ngatasi tantangan finansial sing paling penting. Intuit minangka salah sawijining Akuntansi terkemuka Perusahaan lunak ing donya.

  • Pangsa pasar: 61%
  • 10,000 karyawan Sak ndonya
  • 20 - Rong puluh kantor ing sangang negara
  • $9.6B Asil ing 2021

Nglayani mayuta-yuta pelanggan ing saindenging jagad nganggo TurboTax, QuickBooks, Mint, Credit Karma, lan Mailchimp, perusahaan percaya yen kabeh wong kudu duwe kesempatan kanggo makmur lan perusahaan wis darmabakti kanggo nemokake cara anyar sing inovatif kanggo nggawe sing bisa ditindakake.

2. Xero Limited

Didegake ing 2006 ing Selandia Baru, Xero minangka salah sawijining perusahaan piranti lunak minangka layanan sing paling cepet berkembang ing saindenging jagad. We mimpin New Zealand, Australia, lan Inggris maya pasar accounting, makaryakke tim kelas donya 4,000+ wong.

Forbes ngenali Xero minangka Perusahaan Pertumbuhan Paling Inovatif ing Donya ing 2014 lan 2015. Perusahaan kasebut miwiti Xero kanggo ngganti game kanggo bisnis cilik. Piranti lunak akuntansi basis awan sing apik banget nyambungake wong kanthi nomer sing tepat kapan wae, ing endi wae, ing piranti apa wae.

  • Pangsa Pasar: 6%
  • 3 yuta + pelanggan
  • 4,000+ Karyawan

Kanggo akuntan lan bookkeepers, Xero mbantu mbangun hubungan sing dipercaya karo klien bisnis cilik liwat kolaborasi online.

Bisnis cilik ndadekake jagad dadi bunder - dadi jantung ekonomi global. Perusahaan kasebut pengin mayuta-yuta bisnis cilik bisa berkembang liwat alat, informasi lan sambungan sing luwih apik.

Read More  Intuit Inc | QuickBooks TurboTax Mint Credit karma

3. Sage Intacct

Wiwit diwiwiti ing taun 1999, Intacct wis dadi panyedhiya utama piranti lunak manajemen keuangan awan kanggo bisnis cilik lan menengah.

Saiki, Sage Intacct terus mimpin revolusi manajemen keuangan awan. Bagéyan saka Sage Business Cloud, Sage Intacct digunakake dening ewu organisasi saka wiwitan nganti perusahaan umum kanggo nambah kinerja perusahaan lan nggawe keuangan luwih produktif.

  • Pangsa pasar: 5%
  • Didegaké: 1999

Sage Intacct mbantu para profesional finansial nambah efisiensi lan mimpin wutah kanggo organisasi. Piranti lunak akuntansi lan manajemen keuangan awan perusahaan nyedhiyakake kemampuan finansial sing ora bakal ditemokake ing piranti lunak tradisional.

Iku uga luwih fleksibel — gampang adaptasi karo cara sing sampeyan butuhake lan pengin nindakake bisnis. Iki sing bakal nggawe tim keuangan sampeyan luwih wawasan lan produktif. Mulane American Institute of Certified Public Accountants (AICPA), asosiasi paling gedhe ing donya sing nglayani profesional akuntansi, ngakoni kita minangka panyedhiya aplikasi finansial sing disenengi.

sage Intacct ngotomatisasi proses akuntansi lengkap-saka dhasar nganti komplek-supaya sampeyan bisa nambah produktivitas, nyedhiyakake kepatuhan, lan tuwuh tanpa ngrekrut akeh banget.

4. Teknologi Apyxx

Apyxx Technologies, Inc. minangka perusahaan Manajemen Dokumen lan Konten sing ana ing New Orleans sing duwe spesialisasi ing manajemen proses bisnis lan otomatisasi.

Perusahaan mangertos frustasi sing dialami bisnis saben dina, amarga ngatasi kertas sing akeh banget, sistem sing berlebihan lan proses sing ora apik. Perusahaan iki didegaké ing 1998, sakcepete sawise ngedegaken nemokake solusi kanggo masalah dhewe karo sistem kertas basis.

  • Pangsa Pasar: 4%
  • Didegaké: 1998

Apyxx Technologies, Inc. didegake kanggo mbantu bisnis ningkatake produktivitas lan alur kerja kantor. Perusahaan terus-terusan nggoleki produk lan piranti lunak anyar sing bakal mbantu para klien bisa luwih efisien.

Read More  Intuit Inc | QuickBooks TurboTax Mint Credit karma

5. Sistem Comtrex

Comtrex Systems minangka perusahaan Software akun. Perusahaan sistem ePOS sing spesialisasine ing sektor makan santai lan apik, lan wis ngrancang, ngembangake lan nyuplai ePOS menyang restoran luwih saka 30 taun.

  • Pangsa pasar: 3%
  • 3000 - Pangguna saben dina
  • 40 - Taun ing Bisnis

Perusahaan minangka salah sawijining Piranti Lunak Akuntansi Paling Apik kanggo Bisnis Cilik.

Informasi terkait

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene