Dhaptar Perusahaan Minyak Kanada miturut Revenue

Kaca kiyé nembé diowahi jam 14, tanggal 2022 September 09

Dadi ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Kanada Perusahaan Minyak kang diurutake adhedhasar dodolan.

Daftar Perusahaan Minyak Kanada (Daftar Saham)

Dadi ing ngisor iki dhaptar Perusahaan Minyak Kanada sing diurutake adhedhasar total Pendapatan.

1. Enbridge Inc

Enbridge Inc. kantor pusat ing Calgary, Canada. Perusahaan nduweni tenaga kerja luwih saka 12,000 wong, utamane ing Amerika Serikat lan Canada. Enbridge (ENB) didagang ing bursa saham New York lan Toronto.

Visi Enbridge yaiku dadi perusahaan pangiriman energi utama ing Amerika Utara. Perusahaan nyedhiyakake energi sing dibutuhake lan dikarepake wong-kanggo panas omah, supaya lampu tetep urip, supaya bisa seluler lan nyambung.

Perusahaan iki makarya ing Amerika Utara, nggedhekake ekonomi lan kualitas urip wong. Perusahaan kasebut mindhah kira-kira 25% saka lenga mentah sing diprodhuksi ing Amerika Utara, lan ngangkut meh 20% saka gas alam sing dikonsumsi ing AS.

Perusahaan ngoperasikake utilitas gas alam paling gedhe nomer telu ing Amerika Utara miturut jumlah konsumen. Enbridge minangka investor awal ing energi sing bisa dianyari, lan duwe portofolio angin lepas pantai sing akeh. Perusahaan ngoperasikake sistem transportasi minyak mentah lan cairan sing paling dawa lan paling kompleks ing donya, kanthi pipa aktif udakara 17,809 mil (28,661 kilometer).

2. Suncor Energy Inc

Suncor Energy Inc. minangka perusahaan energi terintegrasi kanthi strategis fokus ing ngembangake salah sawijining cekungan sumber minyak bumi paling gedhe ing donya - pasir minyak Athabasca ing Kanada.

Ing taun 1967, Suncor nggawe sejarah kanthi perintis produksi minyak mentah komersial saka pasir lenga ing Alberta lor. Wiwit iku, Suncor wis berkembang dadi perusahaan energi terintegrasi paling gedhe ing Kanada kanthi portofolio imbang kanthi kualitas dhuwur aset lan prospek wutah wujud, fokus ing excellence operasional, karo aset, wong lan kekuatan financial kanggo saingan global.

Suncor nduweni rekaman trek kanggo ngasilake wutah sing tanggung jawab lan ngasilake bathi sing kuat kanggo para pemegang saham. Wiwit Suncor dadi perdagangan umum ing taun 1992, produksi pasir lenga saben dina mundhak 600%.*

Ing wektu sing padha, total pengembalian investasi Suncor wis ngasilake 5173%, dibandhingake karo total pengembalian pemegang saham S&P 500 373%. pasir lan 10 nganti 12% sakabèhé nganti 7.

Saham umum Suncor (simbol: SU) kadhaptar ing bursa saham Toronto lan New York. Suncor kalebu ing Dow Jones Sustainability Index lan FTSE4Good.

Daftar Perusahaan Minyak Kanada

Dadi ing ngisor iki dhaptar Perusahaan Minyak Kanada Top sing diurutake adhedhasar Total Revenue (Penjualan).

S.NO COMPANYPANJENENGANGAMPANGUTANG / EKUITASSEKTORROE%MARGIN OPERASI
1ENBDENBRIDGE INC30.5B
USD
11.2K1.1Pipa Minyak & Gas9.6316.92%
2SUDSUNCOR ENERGY INC19.8 B dolar AS12.591K0.52Minyak Integrasi6.611.51%
3MINYAK IMODIMPERIAL16.1 B dolar AS5.8K0.26Minyak Integrasi2.362.52%
4CNQDCANADIAN NATURAL RESOURCES LTD13.2 B dolar AS9.993K0.52Produksi Minyak & Gas17.3724.02%
5CVEDCENOVUS ENERGY INC10.3 B dolar AS2.413K0.66Minyak Integrasi4.079.49%
6TRPDTC ENERGY CORPORATION10.07 B dolar AS7.283K1.68Pipa Minyak & Gas6.0943.30%
7PPLDPEMBINA PIPELINE CORPORATION4.8 B dolar AS2.623K0.81Pipa Minyak & Gas-0.2526.31%
8Perusahaan KEYDKEYERA CORPORATION2.3 B dolar AS9591.32Pipa Minyak & Gas5.6616.74%
9MEGDMEG ENERGY CORP1.8 B dolar AS3960.84Produksi Minyak & Gas3.416.89%
10TOUDTOURMALINE OIL CORP. Sajarah rega saham1.6 B dolar AS6040.13Produksi Minyak & Gas18.0940.03%
11CPGDCRESCENT POINT ENERGY CORP1.2 B dolar AS7350.44Produksi Minyak & Gas53.1536.32%
Perusahaan Minyak Kanada: Dhaptar Simpenan

Natural Kanada

Canadian Natural minangka operator sing efektif lan efisien kanthi portofolio aset sing macem-macem ing Amerika Utara, Segara Lor Inggris lan Afrika Luar Pesisir, sing ngidini kita ngasilake nilai sing signifikan, sanajan ing lingkungan ekonomi sing tantangan.

Perusahaan terus-terusan ngupayakake operasi sing aman, efektif, efisien lan tanggung jawab lingkungan nalika nindakake pangembangan ekonomi saka macem-macem basis aset.

Perusahaan iki nduweni campuran gas alam, minyak mentah entheng, minyak mentah abot, bitumen lan minyak mentah sintetik (SCO) minangka salah sawijining portofolio aset sing paling kuat lan paling macem saka produser energi independen ing donya.

Perusahaan wis ngrampungake transisi menyang basis aset sing mudhun kanthi umur dawa liwat pangembangan tambang pasir minyak Horizon lan akuisisi Proyek Pasir Minyak Athabasca (AOSP), kesempatan termal in situ sing akeh lan ekspansi proyek banjir polimer kelas dunia. ing Pelican Lake. Transisi iki dadi basis saka arus kas gratis Perusahaan sing lestari.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene