Personvernserklæring

Personvernsiden vår informerer deg om retningslinjene våre angående innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene.

Firmsworld ("oss", "vi" eller "vår") driver firmsworld.com nettsted ("tjenesten"). Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernregelen, har vilkår som brukes i denne personvernpolitikken de samme betydningene som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelige fra www.firmsworld.com.

Innsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Vi kan samle inn informasjon om hvordan tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Bruksdata"). Disse bruksdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tiden brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din. Sporingsteknologier som også brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Det finnes forskjellige typer informasjonskapsler:

  • Vedvarende informasjonskapsler forblir på en brukers enhet i en bestemt tidsperiode spesifisert i informasjonskapselen. De aktiveres hver gang brukeren besøker nettstedet som opprettet den aktuelle informasjonskapselen.
  • Øktinformasjonskapsler er midlertidige. De lar nettstedoperatører koble sammen handlingene til en bruker under en nettleserøkt. En nettleserøkt starter når en bruker åpner nettleservinduet og avsluttes når de lukker nettleservinduet. Når du lukker nettleseren, slettes alle øktinformasjonskapsler.
  • Ytelsesinformasjonskapsler samler inn data for statistiske formål om hvordan besøkende bruker et nettsted; de inneholder ikke personlig informasjon som navn og e-postadresser, og brukes til å forbedre brukeropplevelsen din av et nettsted.
  • Annonseinformasjonskapsler – Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet ditt eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør det mulig for Google og dets partnere å vise annonser til brukerne dine basert på deres besøk på nettstedene dine og/eller andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort personlig tilpasset annonsering ved å besøke Annonsinnstillinger.

Hvordan kontrollerer jeg informasjonskapslene mine?

Du bør være klar over at eventuelle preferanser vil gå tapt hvis du sletter alle informasjonskapsler og mange nettsteder vil ikke fungere som de skal, eller du vil miste noe funksjonalitet. Vi anbefaler ikke å slå av informasjonskapsler når du bruker nettstedet vårt av disse grunnene.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan endre innstillingene til nettleseren din for å slette informasjonskapsler eller forhindre automatisk aksept hvis du foretrekker det. Vanligvis har du muligheten til å se hvilke informasjonskapsler du har og slette dem individuelt, blokkere tredjeparts informasjonskapsler eller informasjonskapsler fra bestemte nettsteder, godta alle informasjonskapsler, bli varslet når en informasjonskapsel utstedes eller avvise alle informasjonskapsler. Gå til "alternativer" eller "preferanser"-menyen i nettleseren din for å endre innstillinger, og sjekk følgende koblinger for mer nettleserspesifikk informasjon.

Det er mulig å velge bort din anonymiserte surfeaktivitet på nettsteder som registreres av ytelseskapsler.

Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi har også satt ut linker nedenfor til Google AdSense som setter informasjonskapsler på nettsidene våre, og derfor på datamaskinen din, med instruksjoner om hvordan du velger bort informasjonskapslene deres.

Google AdSense - https://adssettings.google.com/authenticated

Bruk av data

Digital Inspiration bruker de innsamlede dataene til ulike formål:

  • Å gi og vedlikeholde Tjenesten
  • Å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten
  • For å overvåke bruken av Tjenesten
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor USA og velger å gi oss informasjon, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til USA og behandler dem der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

Digital Inspiration vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Digital Inspiration kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til Digital Inspiration
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metoden for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Service Providers

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service ("Service Providers"), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår Service brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedtrafikk. Google bruker dataene som samles inn til å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene til sitt eget annonsenettverk. Du kan velge bort å ha gjort aktiviteten din på tjenesten tilgjengelig for Google Analytics ved å installere Google Analytics opt-out nettlesertillegget. Tillegget forhindrer at Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) deler informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

For mer informasjon om personvernpraksisen til Google, besøk Googles nettside for personvern og vilkår her..

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18s alder ("barn").

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18s alder. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barna har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater "effektiv dato" øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

  • På e-post: Contact@firmsworld.com