За нас

Добредојдовте на Firmsworld.com. Оваа веб-страница се фокусира главно на Топ компании во светот и нивните брендови.

Професионален истражувач на пазарот со страст да им помага на стартапи, мали и средни претпријатија и поединци во различни аспекти од нивниот бизнис како што се истражување на пазарот, анализа на конкурентите, бизнис планови, финансиски планови, развој на бизнисот и книговодство.

Имам 7 годишно искуство во оваа област и многу задоволни клиенти. Сите овие години работев на неколку индустрии ширум светот, вклучувајќи информатичка технологија, фармацевтски производи, малопродажба, стартапи, земјоделство, храна и пијалаци, јавни котирани компании, автомобили, електрични хибридни возила, мода, рударство, градежништво, недвижен имот, транспорт, и уште повеќе. 

Дојдете до врв