Firewall Aplikasi Web Top miturut pangsa pasar

Dadi ing ngisor iki dhaptar Top Web Aplikasi Firewall sing diurutake miturut pangsa pasar. Serangan aplikasi web nyegah transaksi penting lan nyolong data sensitif. Imperva Web Application Firewall (WAF) mungkasi serangan kasebut kanthi positip palsu sing meh nol lan SOC global kanggo njamin organisasi sampeyan dilindhungi saka serangan paling anyar sawetara menit sawise ditemokake ing alam bébas.

1. Firewall Aplikasi Web F5

F5 Disebarake Cloud WAF nggabungake teken lan proteksi adhedhasar prilaku sing kuat kanggo aplikasi web. Tumindak minangka proksi penengah kanggo mriksa panjalukan lan tanggapan app kanggo mblokir lan nyuda spektrum risiko sing amba saka OWASP Top 10, kampanye ancaman, pangguna jahat, lapisan 7 ancaman DDoS, bot lan serangan otomatis, lan liya-liyane.

  • Pangsa pasar: 48%
  • Perusahaan: f5 Inc

Nangkep Kerentanan lan Eksposur Umum (CVEs) plus kerentanan lan teknik sing dikenal dening F5 Labs, kalebu Layer 7 DDoS, kampanye ancaman, bot, lan ancaman otomatis.

Mupangat AI/ML kanggo ngawasi lan ngetung interaksi klien, deciphering maksud adhedhasar jumlah aturan WAF, upaya akses sing dilarang, gagal login, tingkat kesalahan, lan liya-liyane, kanggo mbantu ngenali ancaman prioritas paling dhuwur ing aplikasi.

2. Sucuri situs Keamanan lan WAF

  • Pangsa pasar: 25%
  • Perusahaan: Sucuri

Firewall Situs Web Sucuri minangka WAF berbasis awan sing mungkasi peretasan lan serangan situs web. Riset terus-terusan kita nambah deteksi lan mitigasi ancaman sing terus berkembang.

  • Geo-Blocking
  • Nyegah Eksploitasi Zero-Day lan Hacks
  • Mitigasi lan Nyegah DDoS
  • Patching lan Hardening Virtual

Ndandani lan mulihake disusupi situs sadurunge ngrusak reputasi sampeyan. Sampeyan bisa ngandelake tim respon insiden khusus lan teknologi canggih kanggo ngresiki malware & virus situs web.

3. Incapsula cloud-based web application firewall (WAF)

Firewall aplikasi web berbasis awan Incapsula (WAF) minangka layanan sing dikelola sing nglindhungi saka serangan lapisan aplikasi, kalebu kabeh OWASP ndhuwur 10 lan malah ancaman nol dina.

Imperva nyedhiyakake aplikasi end-to-end sing ora cocog lan keamanan data sing nglindhungi Aplikasi, API, lan Data kritis, ing ngendi wae, ing skala, lan kanthi ROI paling dhuwur.

  • Pangsa pasar: 11%
  • Perusahaan: Imperva

Firewall Aplikasi Web (WAF) Imperva nyedhiyakake keamanan sing ora ana ing kothak kanggo aplikasi web sampeyan. Ndeteksi lan nyegah ancaman cyber, njamin operasi sing lancar lan tentrem atine. Jaga digital sampeyan aset kanthi solusi Imperva sing mantep lan unggul ing industri.

4. SiteLock

Solusi Cybersecurity saka SiteLock njaga situs web lan reputasi sampeyan aman saka peretas. SiteLock minangka pimpinan ing solusi keamanan siber sing komprehensif kanggo organisasi. Teknologi berbasis awan, kelas perusahaan lan keahlian sing jero menehi organisasi saka ukuran apa wae akses menyang kapabilitas keamanan sing padha. perusahaan paling gedhe digunakake kanggo nglindhungi data, njamin komunikasi sing aman lan mbela situs web.

  • Pangsa pasar: 6%
  • Perusahaan: SiteLock

SiteLock nawakake solusi sing efektif, terjangkau lan bisa diakses kanggo ndeteksi lan ndandani ancaman kanthi otomatis, nyegah serangan cyber ing mangsa ngarep, ngaktifake komunikasi sing ora diwatesi lan aman, lan netepi standar kepatuhan. Didegake ing taun 2008, perusahaan iki nglindhungi luwih saka 16 yuta organisasi ing saindenging jagad.

5. Cisco Adaptive Security Appliance (ASA)

Cisco ASA Family piranti keamanan nglindhungi jaringan perusahaan lan pusat data kabeh ukuran. Iki nyedhiyakake pangguna kanthi akses sing aman banget menyang data lan sumber daya jaringan - kapan wae, ing ngendi wae, nggunakake piranti apa wae. Piranti Cisco ASA makili luwih saka 15 taun firewall sing wis kabukten lan teknik lan kepemimpinan keamanan jaringan, kanthi luwih saka 1 yuta peralatan keamanan sing disebar ing saindenging jagad.

  • Pangsa pasar: 3%
  • Perusahaan: Cisco

Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) Software punika sistem operasi inti kanggo Cisco ASA Family. Iki menehi kemampuan firewall kelas perusahaan kanggo piranti ASA kanthi macem-macem faktor bentuk - piranti mandiri, bilah, lan piranti virtual - kanggo lingkungan jaringan sing disebarake. ASA Software uga nggabungake karo teknologi keamanan kritis liyane kanggo menehi solusi lengkap sing nyukupi kabutuhan keamanan sing terus berkembang.

6. Firewall Aplikasi Web Barracuda

Firewall Aplikasi Web Barracuda nglindhungi aplikasi, API, lan backend aplikasi seluler saka macem-macem serangan kalebu OWASP Top 10, ancaman nol dina, bocor data, lan serangan penolakan layanan lapisan aplikasi (DoS). Kanthi nggabungake kabijakan adhedhasar tandha lan keamanan positif kanthi kemampuan deteksi anomali sing kuat, Firewall Aplikasi Web Barracuda bisa ngalahake serangan paling canggih saiki sing ngarahake aplikasi web sampeyan.

  • Pangsa pasar: 2%
  • Perusahaan: Barracuda Networks

Nyegah DDoS Aktif Barracuda - layanan tambahan kanggo Firewall Aplikasi Web Barracuda - nyaring serangan DDoS volumetrik sadurunge tekan jaringan lan cilaka aplikasi sampeyan. Uga nglindhungi saka serangan DDoS aplikasi canggih tanpa overhead administratif lan sumber daya saka solusi tradisional, kanggo ngilangke outages layanan nalika tetep biaya bisa diatur kanggo organisasi saka kabeh ukuran.

7. PortSwigger

PortSwigger minangka perusahaan keamanan web kanthi misi supaya jagad bisa ngamanake web.

  • Pangsa pasar: 1%

8. Firewall Aplikasi Web StackPath

StackPath nyedhiyakake kabeh fokus kanggo dadi platform komputasi awan paling apik ing industri sing dibangun ing pinggir internet.

  • Pangsa pasar: Ngisor 1%

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top