Platform CMS Sistem Manajemen Konten Top 2024

Dadi ing ngisor iki dhaptar Platform CMS Sistem Manajemen Konten Top sing diurutake adhedhasar pangsa pasar. CMS minangka aplikasi (basis web), sing nyedhiyakake kemampuan kanggo macem-macem pangguna kanthi tingkat ijin sing beda kanggo ngatur (kabeh utawa bagean) isi, data utawa informasi saka situs proyek, utawa aplikasi intranet.

Ngatur konten nuduhake nggawe, nyunting, arsip, nerbitake, kolaborasi, nglaporake, nyebarake konten situs web, data lan informasi.

1. WordPress CMS

WordPress minangka piranti lunak sumber terbuka, sing ditulis, dikelola, lan didhukung dening ewonan kontributor independen ing saindenging jagad. Automattic minangka kontributor utama kanggo proyek open source WordPress.

  • Pangsa pasar: 38.6%
  • 600k pelanggan

Automattic nduweni lan ngoperasikake WordPress.com, yaiku versi host saka piranti lunak WordPress open source kanthi fitur tambahan kanggo keamanan, kacepetan lan dhukungan. 

2. Sistem Manajemen Konten Drupal

Drupal minangka piranti lunak manajemen konten. Iki digunakake kanggo nggawe akeh situs lan aplikasi sing digunakake saben dina. Drupal nduweni fitur standar sing apik, kayata nulis konten sing gampang, kinerja sing dipercaya, lan keamanan sing apik. Nanging sing mbedakake yaiku keluwesan; modularitas minangka salah sawijining prinsip inti. Piranti kasebut mbantu sampeyan nggawe konten sing serba guna lan terstruktur sing dibutuhake pengalaman web dinamis.

  • Pangsa pasar: 14.3%
  • 210k pelanggan

Iku uga pilihan sing apik kanggo nggawe kerangka digital terpadu. Sampeyan bisa ngluwihi karo siji, utawa akeh, ewu tambahan. Modul ngembangake fungsi Drupal. Tema ngidini sampeyan ngatur presentasi konten sampeyan. Distribusi minangka paket Drupal sing bisa digunakake minangka kit wiwitan. Nyampur lan cocog komponen iki kanggo nambah kabisan inti Drupal. Utawa, gabungke Drupal karo layanan eksternal lan aplikasi liyane ing infrastruktur sampeyan. Ora ana piranti lunak manajemen konten liyane sing kuat lan bisa diukur.

Proyek Drupal minangka piranti lunak sumber terbuka. Sapa wae bisa ngundhuh, nggunakake, nggarap, lan nuduhake karo wong liya. Dibangun ing prinsip kaya kolaborasi, globalisme, lan inovasi. Iki disebarake miturut syarat-syarat GNU General Public License (GPL). Ora ana biaya lisensi, tau. Drupal bakal tansah gratis.

3. TYPO3 CMS 

  • Pangsa pasar: 7.5%
  • 109k pelanggan

TYPO3 CMS minangka Sistem Manajemen Konten Perusahaan Open Source kanthi komunitas global sing gedhe, didhukung dening kira-kira 900 anggota Asosiasi TYPO3.

  • Gratis, piranti lunak open source.
  • Situs web, intranet, lan aplikasi online.
  • Saka situs cilik nganti perusahaan multinasional.
  • Fitur lengkap lan dipercaya, kanthi skalabilitas sing bener.

4. Joomla CMS

Joomla! minangka sistem manajemen konten (CMS) gratis lan mbukak-sumber kanggo nerbitake konten web. Swara taun Joomla! wis menang sawetara penghargaan. Dibangun ing kerangka aplikasi web model-view-controller sing bisa digunakake kanthi mandiri saka CMS sing ngidini sampeyan nggawe aplikasi online sing kuat.

  • Pangsa pasar: 6.4%
  • 95k pelanggan

Joomla! minangka salah sawijining piranti lunak situs web sing paling populer, amarga komunitas pangembang lan sukarelawan global, sing nggawe manawa platform kasebut ramah pangguna, bisa ditambah, multibasa, bisa diakses, responsif, dioptimalake mesin telusur lan liya-liyane.

5. Umbraco CMS

Umbraco minangka kombinasi apik saka entitas komersial ing mburi proyek kasebut, Umbraco HQ, lan komunitas sing apik banget, grapyak lan darmabakti. Kombinasi iki nggawe lingkungan sing maneka warna lan inovatif sing njamin Umbraco tetep canggih lan ing wektu sing padha, tetep profesional, aman lan relevan. Keseimbangan iki sing ndadekake Umbraco minangka salah sawijining platform sing paling cepet berkembang kanggo nggawe situs web, apa anane web resmi perusahaan Fortune 500 utawa situs web pamane sampeyan ing sepur model.

  • Pangsa pasar: 4.1%
  • 60k pelanggan

Kanthi luwih saka 700,000 panginstalan, Umbraco minangka salah sawijining Sistem Manajemen Konten Web sing paling akeh disebarake ing tumpukan Microsoft. Iki ana ing limang aplikasi server paling populer, lan ing antarane sepuluh alat open-source sing paling populer.

Ditresnani dening pangembang, digunakake dening ewonan ing saindenging jagad!. Salah sawijining keuntungan paling gedhe nggunakake Umbraco yaiku kita duwe komunitas Open Source sing paling ramah ing planet iki. Komunitas sing luar biasa pro-aktif, banget bakat lan mbiyantu.

6. Sistem Manajemen Konten DNS

Wiwit 2003, DNN nyedhiyakake ekosistem .NET CMS paling gedhe ing donya, kanthi 1+ yuta anggota komunitas lan ewonan pangembang, agensi lan ISV.

  • Pangsa pasar: 2.7%
  • 40k pelanggan

Kajaba iku, sampeyan bisa nemokake atusan ekstensi pihak katelu gratis lan komersial ing DNN Store. DNN nyedhiyani Suite saka solusi kanggo nggawe sugih, maringi hadiah pengalaman online kanggo pelanggan, partners lan karyawan. Produk lan teknologi minangka dhasar kanggo 750,000+ situs web ing saindenging jagad.

Merek Web Hosting Top ing Donya

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top