Perusahaan Bahan Bangunan Utama (Perusahaan Produk Bangunan)

Daftar Perusahaan Bahan Bangunan Utama (Perusahaan Produk Bangunan) adhedhasar total pendapatan. SAINT GOBAIN minangka Perusahaan Bahan Bangunan (Perusahaan Produk Bangunan) paling gedhe kanthi bathi $ 47 Milyar disusul BBMG CORPORATION lan Otis Worldwide Corporation.

Daftar Perusahaan Bahan Bangunan Utama (Perusahaan Produk Bangunan)

Dadi ing ngisor iki dhaptar Perusahaan Bahan Bangunan Top (Perusahaan Produk Bangunan) sing diurutake adhedhasar Total Pendapatan.

1. Saint-Gobain

Pimpinan Saint Gobain ing saindenging jagad ing konstruksi sing entheng lan lestari, desain lan manufaktur Saint-Gobain
lan nyebarake bahan lan layanan kanggo konstruksi lan pasar industri. Solusi terintegrasi kanggo
renovasi bangunan umum lan pribadi, construction cahya lan decarbonization saka construction lan industri dikembangaké liwat proses inovasi terus-terusan lan nyedhiyani lestari lan kinerja. Komitmen Grup kasebut dipandu dening tujuane, "MAKING THE WORLD A BETTER HOME".

  • Dodolan € 44.2 milyar ing 2021
  • 166,000 karyawan,
  • lokasi ing 76 negara

2. BBMG Corporation

BBMG Corporation didegaké ing Desember 2005. Kanthi nggunakake sumber daya sing unik, Perusahaan lan anak perusahaan utamane melu ing pabrik bahan bangunan sing ditambah karo pangembangan properti lan investasi lan manajemen properti, nggawe rantai industri vertikal sing unik lan mandheg. struktur antarane manufaktur bahan bangunan utama ing Republik Rakyat China.

Perusahaan minangka klompok industri semen paling gedhe nomer telu ing China kanthi kauntungan skala sing kuat lan dominasi pasar ing wilayah kasebut, lan dadi pimpinan pangembangan karbon rendah, ijo, lan ramah lingkungan, hemat energi lan pengurangan emisi, lan ekonomi bunder ing wilayah kasebut. industri semen ing China.

Bisnis semen terus nganggo Beijing, Tianjin lan Hebei minangka wilayah strategis inti, lan terus kanggo nggedhekake jangkoan saka jaringan, utamané karo ngarsane ing 13 provinsi (kotamadya lan wilayah otonomi), kalebu Beijing, Tianjin lan Provinsi Hebei, Shaanxi, Shanxi, Inner Mongolia, Northeastern region, Chongqing, Shandong, Henan and Hunan. Kapasitas produksi klinker kira-kira 120.0 yuta ton; kapasitas produksi semen kurang luwih 170.0 yuta ton.

Perusahaan iki minangka salah sawijining klompok industrialisasi paling gedhe ing industri bahan bangunan modern ijo ing China, lan dadi pimpinan ing industri bahan bangunan modern ing wilayah Beijing-Tianjin-Hebei. 

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue Negara
1SAINT GOBAIN $ 47 MilyarFrance
2Perusahaan BBMG CORPORATION $ 16 MilyarChina
3Otis Worldwide Corporation $ 13 MilyarAmerika Serikat
4Perusahaan LIXIL CORPORATION $ 12 MilyarJapan
5KONE CORPORATION $ 12 MilyarFinland
6Builders FirstSource, Inc. $ 9 MilyarAmerika Serikat
7QUINENCO SA $ 7 MilyarChile
8Perusahaan Masco $ 7 MilyarAmerika Serikat
9Fortune Brands Ngarep & Keamanan, Inc. $ 6 MilyarAmerika Serikat
10TOTO LTD $ 5 MilyarJapan
11Watsco, Inc. $ 5 MilyarAmerika Serikat
12Cornerstone Building Brands, Inc. $ 5 MilyarAmerika Serikat
13NIPPON SHEET GLASS CO $ 5 MilyarJapan
14WIENERBERGER $ 4 MilyarAustria
15SANWA HOLDINGS CORP $ 4 MilyarJapan
16Lennox International, Inc. $ 4 MilyarAmerika Serikat
17GEBERIT N $ 3 MilyarSwiss
18STO EXPRESS CO LTD $ 3 MilyarChina
19TARKET $ 3 MilyarFrance
20RINAI CORP $ 3 MilyarJapan
21Perusahaan AO Smith $ 3 MilyarAmerika Serikat
22LX HAUSYS $ 3 MilyarKorea Kidul
23SANKYO TATEYAMA INC $ 3 MilyarJapan
24Allegion plc $ 3 MilyarIreland
25Pangentukan TopBuild Corp. $ 3 MilyarAmerika Serikat
26SIG PLC ORD 10P $ 3 MilyarInggris
27TAKASAGO THERMAL ENGINEERING CO $ 2 MilyarJapan
28Perusahaan Griffon $ 2 MilyarAmerika Serikat
29Perusahaan Masonite International Corporation $ 2 MilyarAmerika Serikat
30TAIKISHA LTD $ 2 MilyarJapan
31NORITZ CORP $ 2 MilyarJapan
32NICHIAS CORP $ 2 MilyarJapan
33American Woodmark Corporation $ 2 MilyarAmerika Serikat
34TAKARA STANDARD CO $ 2 MilyarJapan
35HYUNDAI ELEV $ 2 MilyarKorea Kidul
36CSR LIMITED $ 2 MilyarAustralia
37BUNKA SHUTTER CO $ 2 MilyarJapan
38SOMFY SA $ 2 MilyarFrance
39ZHEJIANG S/EAST SP $ 1 MilyarChina
40FORTALEZA MATERIALES SAB DE CV $ 1 MilyarMexico
41UPONOR OYJ $ 1 MilyarFinland
42Perusahaan Simpson Manufacturing, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat
43Perusahaan Apogee, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat
44Perusahaan AZEK, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat
45DEXCO ING NM $ 1 MilyarBrazil
46LINDAB INTERNATIONAL AB $ 1 MilyarSwedia
47Antarmuka, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat
48Perusahaan Quanex Building Products Corporation $ 1 MilyarAmerika Serikat
49YONGGAO CO LTD $ 1 MilyarChina
50GUANGZHOU GUANGRI STOCK CO.,LTD. $ 1 MilyarChina
51KROSAKI HARIMA CORP $ 1 MilyarJapan
52GUANGDONG KINLONG $ 1 MilyarChina
53RELIANCE WORLDWIDE CORPORATION LIMITED $ 1 MilyarAmerika Serikat
Daftar Perusahaan Bahan Bangunan Utama (Perusahaan Produk Bangunan)

Otis Worldwide Corporation

Pimpinan global ing pabrik, instalasi lan servis elevator lan eskalator, Otis Worldwide Corporation mindhah 2 milyar wong saben dina lan njaga luwih saka 2.1 yuta unit pelanggan ing saindenging jagad - portofolio Layanan paling gedhe ing industri. Sampeyan bakal nemokake kita ing struktur paling apik ing donya, uga bangunan omah lan komersial, hub transportasi lan nang endi wae wong ing pamindhahan.

Berkantor pusat ing Connecticut, AS, Otis duwe 70,000 wong sing kuwat, kalebu 41,000 profesional lapangan, kabeh duwe komitmen kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan lan penumpang ing luwih saka 200 negara lan wilayah.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene