Top 30 Perusahaan Pembangkit Listrik Paling gedhe

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar 30 perusahaan pembangkit listrik paling gedhe ing donya. EDF Group minangka perusahaan pembangkit listrik paling gedhe ing donya. EDF minangka pemain kunci ing transisi energi, Grup EDF minangka perusahaan energi terpadu, aktif ing kabeh bisnis: generasi, transmisi, distribusi, dagang energi, dodolan energi lan layanan energi.

TOHOKU ELECTRIC POWER minangka perusahaan pembangkit listrik paling gedhe nomer loro ing donya kanthi penghasilan $ 21 Milyar diikuti PGE, Brookfield Infrastructure lsp.

Daftar Perusahaan Pembangkit Listrik Paling Gedhe

Dadi ing ngisor iki Dhaptar 30 Perusahaan Pembangkit Listrik Paling gedhe sing diurutake adhedhasar Total Revenue.

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue Negara
1EDF $ 84 MilyarFrance
2TOHOKU ELECTRIC POWER CO INC $ 21 MilyarJapan
3PGE $ 12 MilyarPoland
4Brookfield Infrastruktur Mitra LP Limited Partnership $ 9 MilyarBermuda
5AGL ENERGY LIMITED. $ 8 MilyarAustralia
6HOKKAIDO ELECTRIC POWER CO INC $ 7 MilyarJapan
7ORSTED A/S $ 6 MilyarDenmark
8POWER GRID CORP. Sajarah rega saham $ 5 MilyarIndia
9CHINA LONGYUAN POWER GROUP CORP LTD $ 4 MilyarChina
10BEIJING JINGNENG CLEAN ENRGY CO LTD $ 2 MilyarChina
11MYTILINEOS SA (CR) $ 2 MilyarYunani
12LOPEZ HOLDINGS CORPORATION Sajarah rega saham $ 2 MilyarPhilippines
13Perusahaan FIRST PHILIPPINE HOLDINGS CORP $ 2 MilyarPhilippines
14CHINA HIGH SPEED TRANS EQUIP GROUP $ 2 MilyarHong Kong
15CORPORACI…N ACCIONA ENERG…AS RENOVABLES SA $ 2 MilyarSpanyol
16EDP ​​RENOVAVEIS $ 2 MilyarSpanyol
173. POWER GENERATION CORP $ 2 MilyarVietnam
18CHINA THREE GORGS RENEWABLES (GROUP) $ 2 MilyarChina
19NORTHLAND POWER INC $ 2 MilyarCanada
20IGNITIS GRUPE $ 1 MilyarLithuania
21FUJIAN FUNENG CO.,LTD $ 1 MilyarChina
22MERCURY NZ LTD NPV $ 1 MilyarNew Zealand
23CHINA DATANG CORP RENEWABLE PWR CO $ 1 MilyarChina
24TCT DIEN LUC DAU KHI VN $ 1 MilyarVietnam
25Clearway Energy, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat
26THUNGELA RESOURCES LTD $ 1 MilyarAfrika Kidul
27ERG $ 1 MilyarItalia
28AUDAX RENOVABLES, SA $ 1 MilyarSpanyol
29CGN NEW ENERGY HOLDINGS CO LTD $ 1 MilyarHong Kong
30Atlantica Sustainable Infrastructure plc $ 1 MilyarInggris
Daftar Perusahaan Pembangkit Listrik Paling Gedhe

Grup EDF

EDF Group minangka pimpinan donya ing energi karbon rendah, wis ngembangake macem-macem campuran produksi adhedhasar utamane ing energi nuklir lan bisa dianyari (kalebu tenaga hidro). Uga nandur modal ing teknologi anyar kanggo ndhukung transisi energi.

Raison d'être EDF yaiku mbangun masa depan energi nol net kanthi listrik lan inovatif
solusi lan layanan, kanggo mbantu nylametake planet lan ngarahake kesejahteraan lan pembangunan ekonomi.

Grup iki melu nyedhiyakake energi lan layanan kanggo kira-kira 38.5 yuta pelanggan, sing 28.0 yuta ing Prancis. Iki ngasilake dodolan gabungan € 84.5 milyar. EDF kadhaptar ing Bursa Saham Paris.

Perusahaan Gas Bumi Listrik Pasifik

Pacific Gas and Electric Company, digabungake ing California ing taun 1905, minangka salah sawijining perusahaan gas alam lan energi listrik gabungan paling gedhe ing Amerika Serikat. Adhedhasar ing San Francisco, perusahaan kasebut minangka anak perusahaan saka PG&E Corporation Opens in new Window.

Ing taun 2022, PG&E mindhah kantor pusat ing Teluk San Francisco menyang Oakland, California. Ana kira-kira 23,000 karyawan sing nindakake bisnis utama Pacific Gas and Electric Company - transmisi lan pangiriman energi.

Perusahaan iki nyedhiyakake layanan gas lan listrik kanggo kira-kira 16 yuta wong ing saindhenging wilayah layanan 70,000 mil persegi ing California sisih lor lan tengah. Pacific Gas and Electric Company lan perusahaan energi liyane ing negara diatur dening California Public Utilities CommissionOpens in new Window.. CPUC digawe dening Legislatif negara ing 1911.

Dadi pungkasane iki dhaptar 30 Perusahaan Pembangkit Listrik Paling gedhe ing donya adhedhasar total Pendapatan.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top