Top 10 Perusahaan Telekomunikasi ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan nemokake dhaptar perusahaan Telekomunikasi paling dhuwur ing donya sing diurutake adhedhasar turnover.

Dhaptar Top 10 Perusahaan Telekomunikasi ing donya

Dadi iki dhaptar Perusahaan Telekomunikasi Top ing donya. Minangka perusahaan media modern pisanan, AT&T minangka perusahaan Telekomunikasi paling gedhe ing donya lan wis ngganti cara urip, kerja lan dolanan wong sajrone 144 taun kepungkur. Perusahaan kasebut minangka perusahaan telekomunikasi paling gedhe ing donya.

AT&T minangka perusahaan telekomunikasi paling gedhe ing AS lan ing saindenging jagad adhedhasar dodolan.

1. AT&T

Perusahaan telekomunikasi AS Sadawane sejarahe, AT&T wis nggawe maneh dhewe - paling anyar nambahake WarnerMedia kanggo mbentuk maneh jagad teknologi, media lan telekomunikasi.

Perusahaan loro kasebut ora asing kanggo nggawe sejarah bebarengan. Ing taun 1920-an, AT&T mbangun teknologi kanggo nambah swara menyang gambar gerak, sing banjur digunakake dening Warner Bros kanggo nggawe gambar ngomong pisanan.

  • Omzet: $ 181 Milyar

Saklawasé 100 taun, WarnerMedia lan kulawarga perusahaan wis nemtokake maneh carane pamirsa ing saindenging jagad nggunakake media lan hiburan. Iki ngluncurake jaringan premium pertama ing HBO lan ngenalake jaringan berita kabeh 24 jam pertama ing CNN. WarnerMedia terus ngirim konten populer menyang pamirsa global saka macem-macem juru crita lan wartawan sing duwe bakat.

Jaringan 5G Perusahaan urip kanggo konsumen lan bisnis ing saindhenging negara, dibangun ing jaringan nirkabel paling apik lan paling cepet ing negara. Perusahaan iki uga mbangun FirstNet, jaringan nasional sing ngidini responden pisanan lan pejabat keamanan umum tetep nyambung nalika ana krisis.

Jejak serat Perusahaan sing kuwat lan berkembang nyedhiyakake kecepatan gigabit kanggo meh rong yuta pelanggan. Lan investasi abot ing broadband lan basis piranti lunak video produk menehi pelanggan cara liyane kanggo ndeleng isi favorit ing layar sing nengen kanggo wong-wong mau.

WarnerMedia, perusahaan hiburan utama perusahaan, duwe salah sawijining studio TV lan film paling gedhe ing donya bebarengan karo perpustakaan hiburan sing jero. Iki kalebu HBO Max, sing duwe 10,000 jam kurasi, konten premium sing nawakake barang kanggo kabeh wong ing omah.

AT&T Amerika Latin nawakake layanan seluler kanggo wong lan bisnis ing Meksiko lan layanan hiburan digital ing 10 negara ing saindhenging Amerika Kidul lan Karibia.

2. Verizon Communications Inc

Verizon Communications Inc. (Verizon utawa Company) minangka perusahaan induk sing, tumindak liwat anak perusahaan, minangka salah sawijining panyedhiya komunikasi, informasi, lan produk hiburan lan layanan terkemuka ing donya kanggo konsumen, bisnis lan entitas pemerintah.

Perusahaan telekomunikasi AS Kanthi kehadiran ing saindenging jagad, perusahaan nawakake layanan lan solusi swara, data lan video ing jaringan sing dirancang kanggo nyukupi panjaluk mobilitas, konektivitas jaringan sing dipercaya, keamanan lan kontrol.

  • Omzet: $ 132 Milyar

Perusahaan nduweni tenaga kerja sing maneka warna kira-kira 135,000 karyawan wiwit tanggal 31 Desember 2019. Kanggo saingan kanthi efektif ing pasar dinamis saiki, perusahaan fokus ing kemampuan jaringan berkinerja dhuwur kanggo nyopir.
wutah adhedhasar ngirim apa pelanggan pengin lan perlu ing donya digital anyar.

Perusahaan terus-terusan ngetrapake arsitektur lan teknologi jaringan anyar kanggo nambah kepemimpinan kita ing jaringan nirkabel generasi kaping papat (4G) lan generasi kaping lima (5G). Salah sawijining perusahaan telekomunikasi paling gedhe ing Amerika Serikat.

Perusahaan ngarepake platform multiguna generasi sabanjure, sing diarani Intelligent Edge Network, bakal nyederhanakake operasi kanthi ngilangi unsur jaringan warisan, nambah jangkoan nirkabel 4G Long-Term Evolution (LTE), nyepetake panyebaran teknologi nirkabel 5G lan nggawe kesempatan anyar ing pasar bisnis.

Kepemimpinan jaringan Perusahaan minangka ciri merek lan pondasi kanggo konektivitas, platform lan solusi sing nggawe keunggulan kompetitif. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining perusahaan telekomunikasi paling dhuwur ing Amerika Serikat.

3. Nippon Telegraph lan Telephone

Nippon Telegraph and Telephone minangka perusahaan telekomunikasi paling gedhe nomer telu ing donya adhedhasar revenue.

  • Omzet: $ 110 Milyar

Antarane Dhaptar perusahaan telekomunikasi Top ing donya.

4. Comcast

Comcast paling gedhé nomer papat ing dhaftar perusahaan ndhuwur ing donya adhedhasar turnover.

  • Omzet: $ 109 Milyar

5. China Mobile Komunikasi

China Mobile Limited ("Perusahaan", lan bebarengan karo anak perusahaan, "Group") digabung ing Hong Kong tanggal 3 September 1997. Perusahaan iki kadhaptar ing Bursa Saham New York ("NYSE") lan Bursa Saham saka Hong Kong Limited (“HKEX” utawa “Stock Exchange”) tanggal 22 Oktober 1997 lan 23 Oktober 1997. Perusahaan iki diakoni minangka saham konstituen saka Indeks Hang Seng ing Hong Kong tanggal 27 Januari 1998.

Minangka panyedhiya layanan telekomunikasi utama ing daratan China, Grup nyedhiyakake layanan komunikasi lengkap ing kabeh 31 provinsi, wilayah otonomi lan kotamadya sing dikuwasani langsung ing saindhenging daratan China lan ing Wilayah Administratif Khusus Hong Kong, lan nduweni telekomunikasi kelas donya. operator karo jaringan lan basis pelanggan paling gedhé ing donya, posisi anjog ing bathi lan peringkat nilai pasar.

  • Omzet: $ 108 Milyar

Bisnis kasebut utamane kalebu bisnis swara lan data seluler, broadband kabel lan layanan informasi lan komunikasi liyane. Ing tanggal 31 Desember 2019, Grup kasebut duwe 456,239 karyawan, lan total 950 yuta pelanggan seluler lan 187 yuta pelanggan broadband kabel, kanthi bathi taunan kanthi total RMB745.9 milyar.

Pemegang saham pengendali utama Perusahaan yaiku China Mobile Communications Group Co., Ltd. (sadurunge dikenal minangka China Mobile Communications Corporation, "CMCC"), sing, ing tanggal 31 Desember 2019, kanthi ora langsung nyekel udakara 72.72% saka total saham sing diterbitake. perusahaan. Sisane kira-kira 27.28% dicekel dening investor publik.

Ing taun 2019, Perusahaan kasebut kapilih maneh minangka salah sawijining Perusahaan Publik Terbesar Dunia 2,000 dening majalah Forbes lan Fortune Global 500 dening majalah Fortune.

Merek China Mobile sepisan maneh kadhaptar ing BrandZTM Top 100 Merek Global Paling Berharga 2019 dening Millward Brown peringkat 27. Saiki, peringkat kredit perusahaan Perusahaan padha karo peringkat kredit negara China, yaiku, A+/Outlook Stable saka Standard & Poor's lan A1/Outlook Stable saka Moody's.

6. Deutsche Telekom

Deutsche Telecom minangka nomer 6 ing dhaptar perusahaan telekomunikasi paling dhuwur ing donya kanthi Turnover.

  • Omzet: $ 90 Milyar

7. SoftBank Group

Softbank minangka nomer 7 ing dhaptar perusahaan telekomunikasi paling dhuwur ing donya kanthi Turnover.

  • Omzet: $ 87 Milyar

8. China Telekomunikasi

China Telecom Corporation Limited ("China Telecom" utawa "Perusahaan", perusahaan winates saham gabungan sing tergabung ing Republik Rakyat China kanthi tanggung jawab winates, bebarengan karo anak perusahaan, kanthi bebarengan "Grup") minangka perusahaan terpadu skala gedhe lan unggul. operator layanan informasi cerdas ing donya, nyediakake layanan telekomunikasi kabel & seluler, layanan akses Internet, layanan informasi lan layanan telekomunikasi nilai tambah liyane utamane ing RRC.

  • Omzet: $ 67 Milyar

Ing pungkasan taun 2019, Perusahaan duwe pelanggan seluler udakara 336 yuta, pelanggan broadband kabel udakara 153 yuta lan jalur akses ing layanan udakara 111 yuta.

Saham Perusahaan H lan Saham Depositary Amerika ("ADS") kadhaptar ing Bursa Saham Hong Kong Limited ("Besar Saham Hong Kong" utawa "HKSE") lan Bursa Saham New York.

9. Telephone

Telefonica Telecom minangka nomer 9 ing dhaptar Perusahaan telekomunikasi paling dhuwur ing donya adhedhasar dodolan.

  • Omzet: $ 54 Milyar

10. Amerika Movil

Perusahaan telekomunikasi AS minangka nomer 10 ing dhaptar merek telekomunikasi paling dhuwur ing donya.

  • Omzet: $ 52 Milyar

Dadi pungkasane iki dhaptar Top 10 perusahaan Telekomunikasi ing donya adhedhasar Revenue saka perusahaan.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene