Top 10 Dompet Crypto ing Donya dening Pangguna

Dhaptar Dompet Crypto Top ing Donya miturut jumlah Pangguna lan kunjungan.

Dhaptar Dompet Crypto Top ing Donya

Dadi iki Dhaptar Dompet Crypto Top ing Donya sing diurutake adhedhasar jumlah pangguna ing platform lan kunjungan pangguna.

1. Binance

Binance minangka ekosistem pamblokiran utama ing donya, kanthi paket produk sing kalebu ijol-ijolan aset digital paling gedhe. Platform mata uang crypto Binance dipercaya jutaan ing saindenging jagad, lan nampilake portofolio penawaran produk finansial sing ora cocog lan minangka ijol-ijolan crypto paling gedhe kanthi volume perdagangan.

  • Kunjungan saben Sasi: 72 Yuta

Co-Founder & Mantan CEO Binance Changpeng Zhao, dikenal minangka CZ, minangka wirausaha serial kanthi rekor sukses sing nyengsemake. Dheweke ngluncurake Binance ing Juli 2017 lan, sajrone 180 dina, nambah Binance dadi ijol-ijolan aset digital paling gedhe ing donya kanthi volume dagang.

Pionir ing industri pamblokiran, CZ wis mbangun Binance dadi ekosistem pamblokiran sing unggul, kalebu Binance Exchange, Labs, Launchpad, Academy, Research, Trust Wallet, Charity, NFT, lan liya-liyane. CZ ngginakaken nom-noman flipping burger sadurunge sinau ing McGill University Montreal. Ing taun 2005, CZ mandheg saka kalungguhane minangka kepala tim Riset & Pengembangan Berjangka Bloomberg Tradebook lan pindhah menyang Shanghai kanggo miwiti Sistem Fusion. Ora suwe, dheweke sinau babagan Bitcoin lan gabung karo Blockchain.com minangka Kepala Teknologi.

2. Coinbase

Crypto nggawe kamardikan ekonomi kanthi mesthekake yen wong bisa melu kanthi adil ing ekonomi, lan Coinbase ana ing misi kanggo nambah kebebasan ekonomi kanggo luwih saka 1 milyar wong.

  • Kunjungan saben Sasi: 40 Yuta
  • $154B Volume perdagangan triwulanan
  • 100+ Negara
  • 3,400 + karyawan

Pelanggan ing saindenging jagad nemokake lan miwiti lelungan karo crypto liwat Coinbase. 245,000 mitra ekosistem ing luwih saka 100 negara percaya Coinbase supaya gampang lan aman nandur modal, mbuwang, nyimpen, entuk, lan nggunakake crypto.

3. OKE

Diadegake ing taun 2017, OKX minangka salah sawijining ijol-ijolan mata uang digital lan derivatif utama ing donya. OKX kanthi inovatif nggunakake teknologi blockchain kanggo mbentuk maneh ekosistem finansial kanthi nawakake sawetara produk, solusi, lan alat dagang sing paling maneka warna lan canggih ing pasar.

  • Kunjungan saben Sasi: 29 Yuta

Dipercaya dening luwih saka 50 yuta pangguna ing luwih saka 180 wilayah ing saindenging jagad, OKX ngupayakake nyedhiyakake platform sing bisa narik kawigaten saben individu kanggo njelajah jagad crypto. Saliyane ijol-ijolan DeFi kelas donya, OKX nglayani pangguna karo OKX Insights, sawijining lengen riset sing ana ing tren paling anyar ing industri cryptocurrency. Kanthi macem-macem produk lan layanan crypto, lan komitmen sing ora tegang kanggo inovasi, visi OKX minangka jagad akses finansial sing didhukung dening blockchain lan daya keuangan desentralisasi.

4. bybit

Wiwit diwiwiti ing Maret 2018, Bybit wis muncul minangka ijol-ijolan mata uang kripto sing unggul, nawakake layanan kripto sing komprehensif lan solusi produk sing dirancang kanthi tliti. Toko lan pedagang institusi padha.

  • Kunjungan saben Sasi: 24 Yuta

Dipercaya dening mayuta-yuta ing saindenging jagad, Bybit terus nyurung wates-wates inovasi, terus-terusan nyaring lan ngembangake penawaran produk multi-spektral.

5. WhiteBIT

WhiteBIT minangka salah sawijining ijol-ijolan crypto Eropa paling gedhe, didegake ing taun 2018 ing Ukraina. Kita prioritasake safety, transparansi, lan pembangunan sing terus-terusan. Mula, luwih saka 4 yuta pangguna milih kita lan tetep karo kita. Blockchain minangka masa depan teknologi, lan kita nggawe masa depan iki kasedhiya kanggo kabeh wong.

  • Kunjungan saben Sasi: 21 Yuta
  • 270 + aset
  • 350+ pasangan dagang
  • 10+ mata uang nasional

6. HTX

Didegake ing 2013, HTX minangka perusahaan pamblokiran utama ing donya kanthi misi kanggo nyepetake ekonomi digital liwat inovasi terobosan ing teknologi blockchain inti.

  • Kunjungan saben Sasi: 19 Yuta

Operasi HTX ing pirang-pirang sektor, kalebu pamblokiran perusahaan lan publik, dagang aset digital, dompet cryptocurrency, lan riset industri, nganti puluhan yuta pangguna ing luwih saka 170 negara lan wilayah. Nalika terus mbangun ekosistem global kanggo ekonomi digital ing mangsa ngarep, HTX tetep fokus kanggo ngembangake macem-macem layanan sing selaras karo peraturan.

7. DigiFinex

DigiFinex, didegaké ing 2017, minangka aset digital global sing unggul platform dagang. Kanthi kantor ing 6 negara, perusahaan nglayani luwih saka 6 yuta pangguna ing saindenging jagad kanthi luwih saka 700 pasangan dagang.

Portofolio produk Digifinex kalebu perdagangan spot, margin berjangka, kertu crypto, produk manajemen aset, lan layanan pertambangan.

  • Kunjungan saben Sasi: 17 Yuta

DigiFinex launchpad minangka platform peluncuran token eksklusif sing ngidini pangguna nandur modal ing proyek crypto potensial dhuwur. Kanthi macem-macem layanan pemasaran sing komprehensif, tim proyek bisa ngumpulake dana nalika nggayuh jutaan pangguna ing saindenging jagad, mbangun dhasar komunitas sing kuwat. Launchpad wis kasil ngluncurake 20 proyek nganti saiki, kanthi luwih saka 1,300 peserta lan nglumpukake luwih saka $4 yuta ing proyek siji sing paling populer.

8. Gerbang.io

Ekosistem Gate kasusun saka Wallet.io, HipoDeFi lan Gatechain, kabeh digawe kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi platform dagang sing aman, prasaja lan adil uga kemampuan kanggo njaga aset lan informasi dagang.

  • Kunjungan saben Sasi: 14 Yuta

Saiki, platform kasebut nyedhiyakake layanan perdagangan, investasi, lan dompet digital kanggo luwih saka 300 aset digital. Perusahaan nawakake layanan berkualitas tinggi kanggo mayuta-yuta pangguna saka luwih saka 130 negara.

9. MEXC

Diadegake ing 2018, MEXC minangka ijol-ijolan terpusat sing nggunakake teknologi pencocokan mega-transaksi kanthi kinerja dhuwur. Platform CEX dikelola dening tim profesional kanthi industri finansial ekstensif lan pengalaman teknologi blockchain.

  • Kunjungan saben Sasi: 14 Yuta

10. Bank Bhakti

Didegake ing 2015, LBank Exchange (PT LBK TEKNOLOGI INDONESIA) minangka platform dagang mata uang kripto paling dhuwur kanthi lisensi NFA, MSB, lan Canada MSB. LBank Exchange nyedhiyakake pangguna global produk lan layanan sing aman, profesional, lan trep, kalebu Trading Cryptocurrency, Derivatives, Staking, NFT, lan investasi LBK Labs.

  • Kunjungan saben Sasi: 13 Yuta

LBank Exchange saiki ndhukung 50+ mata uang fiat, kalebu USD, EUR, GBP, JPY, CAD, AUD, RUB, INR, AED, lsp; Tuku aset digital utama, kalebu BTC, ETH, USDT, lsp; lan 20+ cara pembayaran, kalebu Master Card, Visa, Google Play, ApplePay, Bank Transfer, lsp. LBank Exchange wis nyiyapake kantor ing macem-macem negara kanggo ngirim layanan sing luwih apik ing panggonan liyane, lan Kantor Operasi ana ing Indonesia.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top