Top 10 Perusahaan paling gedhe ing Kanada

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2022 September 02

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Top 10 Perusahaan paling gedhe ing Kanada sing diurutake adhedhasar dodolan turnover.

Dhaptar 10 perusahaan paling gedhe ing Kanada

Dadi iki Dhaptar 10 Perusahaan Paling gedhe ing Kanada sing adhedhasar Pendapatan.

1. Manajemen Asuransi Brookfield

Brookfield Asset Management punika perusahaan paling gedhe ing Kanada adhedhasar dodolan, Turnover lan Revenue. Brookfield Asset Management minangka manajer aset alternatif global kanthi luwih saka $ 625 milyar aset ing manajemen liwat

  • real estate,
  • infrastruktur,
  • dianyari daya,
  • ekuitas pribadi lan
  • kridit.

Tujuan perusahaan yaiku ngasilake pengembalian sing disesuaikan karo risiko jangka panjang kanggo entuk manfaat saka klien lan pemegang saham.

  • Omzet: $ 63 Milyar
  • Negara: Kanada

Perusahaan ngatur sawetara produk lan layanan investasi umum lan pribadi kanggo institusi lan Toko klien. Perusahaan entuk penghasilan manajemen aset kanggo nindakake lan nyelarasake kapentingan karo klien kanthi nandur modal bebarengan. Manajemen Aset Brookfield minangka sing paling gedhe ing dhaptar 10 Perusahaan Paling gedhe ing Kanada.

2. Perusahaan Asuransi Jiwa Produsen

Manufacturers Life Insurance Company, Manulife minangka grup layanan finansial internasional terkemuka sing mbantu wong nggawe keputusan luwih gampang lan urip luwih apik. Perusahaan kasebut minangka perusahaan paling gedhe nomer loro ing Kanada adhedhasar turnover.

Perusahaan beroperasi utamane minangka John Hancock ing Amerika Serikat lan Manulife ing papan liya. Manulife minangka perusahaan asuransi jiwa paling gedhe ing Kanada.

  • Omzet: $ 57 Milyar
  • Negara: Kanada

Perusahaan menehi saran finansial, asuransi, uga solusi manajemen kasugihan lan aset kanggo individu, kelompok lan institusi. Perusahaan kasebut kalebu dhaptar 10 Perusahaan Paling gedhe ing Kanada.

3. Power Corporation saka Kanada

Power Corporation of Canada minangka perusahaan nomer telu paling gedhe ing Kanada adhedhasar revenue. Power Corporation minangka manajemen lan perusahaan induk internasional sing fokus ing layanan finansial ing Amerika Utara, Eropa lan Asia.

  • Omzet: $ 44 Milyar
  • Negara: Kanada

Kepemilikan inti yaiku asuransi, pensiun, manajemen kasugihan lan bisnis investasi, kalebu portofolio platform investasi aset alternatif.

4. Sofa Tard

Alimentation Couche-Tard minangka pimpinan global ing sektor penak, ngoperasikake merek Couche-Tard, Circle K lan Ingo. Perusahaan kasebut kalebu ing antarane ndhuwur Perusahaan ing Kanada kanthi total Sales.

  • Omzet: $ 44 Milyar
  • Negara: Kanada

Perusahaan ngupayakake nyukupi panjaluk lan kabutuhan wong ing perjalanan lan supaya gampang kanggo para pelanggan. Kanggo tujuan kasebut, perusahaan nawakake layanan sing cepet lan ramah, nyedhiyakake produk sing nyenengake, kalebu panganan lan omben-omben panas lan adhem, lan layanan mobilitas, kalebu bahan bakar transportasi dalan lan solusi ngisi daya kanggo kendaraan listrik. 

5. kraton Bank saka Kanada - RBC

Royal Bank of Canada minangka salah sawijining sing paling gedhe ing Kanada bank-bank, lan ing antarane paling gedhe ing donya adhedhasar kapitalisasi pasar. Perusahaan duwe 86,000+ full- lan part-time karyawan sing ngawula 17 yuta klien ing Kanada, AS lan 27 negara liyane.

  • Omzet: $ 43 Milyar
  • Sektor: Bank

RBCone saka perusahaan layanan finansial macem-macem terkemuka ing Amerika Utara, lan nyedhiyakake perbankan pribadi lan komersial, manajemen kasugihan, asuransi, layanan investor lan produk lan layanan pasar modal ing basis global.

Royal Bank of Canada (RY ing TSX lan NYSE) lan anak perusahaan beroperasi kanthi jeneng merek master RBC.

6. George Weston Limited

George Weston Limited minangka perusahaan publik Kanada, didegaké ing 1882. George Weston nduweni telung bagean operasi: Loblaw Companies Limited, pengecer panganan lan obat paling gedhe ing Kanada lan panyedhiya layanan finansial, Choice Properties Real Estate Investment Trust, REIT macem-macem paling gedhe lan unggul ing Kanada. , lan Weston Foods, salah siji saka prodhusèn utama ing Amerika Utara kang kualitas panggang barang.

  • Omzet: $ 41 Milyar
  • Sektor: Pangan

Kanthi luwih saka 200,000 karyawan sing kerja ing George Weston lan bagean operasi, klompok perusahaan kasebut minangka salah sawijining majikan sektor swasta paling gedhe ing Kanada.

7. TD Bank Group

TD Bank Group Berkantor pusat ing Toronto, Kanada, kanthi udakara 90,000 karyawan ing kantor ing saindenging jagad, Toronto-Dominion Bank lan anak perusahaan kanthi kolektif dikenal minangka TD Bank Group (TD).

  • Omzet: $ 39 Milyar
  • Sektor: Banking

TD nawakake macem-macem produk lan layanan finansial kanggo luwih saka 26 yuta pelanggan ing saindenging jagad liwat telung garis bisnis utama:

  • Eceran Kanada kalebu TD Canada Trust, Business Banking, TD Auto Finance (Kanada), TD Wealth (Kanada), TD Direct Investing lan TD Insurance
  • Eceran AS kalebu TD Bank, America's Most Convenient Bank, TD Auto Finance (AS), TD Wealth (AS) lan investasi TD ing Schwab
  • Grosir Banking kalebu TD Securities

TD duweni aset CDN $1.7 triliun ing tanggal 31 Juli 2021. TD uga ana ing antarane perusahaan layanan keuangan online terkemuka ing donya, kanthi luwih saka 15 yuta pelanggan online lan seluler aktif. Toronto-Dominion Bank dagang ing bursa saham Toronto lan New York kanthi simbol "TD".

Bank Toronto-Dominion minangka bank sing disewakake miturut pranata Bank Act (Kanada). Iki dibentuk tanggal 1 Februari 1955 liwat penggabungan The Bank of Toronto, disewa ing taun 1855, lan The Dominion Bank, disewa ing taun 1869.

8. Magna International

Magna International minangka pemasok otomotif global sing darmabakti kanggo ngirim solusi lan teknologi mobilitas anyar sing bakal ngganti jagad iki.

  • Omzet: $ 33 Milyar
  • Negara: Kanada

Produk perusahaan bisa ditemokake ing umume kendaraan saiki lan asale saka 347 operasi manufaktur lan 87 pusat pangembangan produk, teknik lan dodolan ing 28 negara. Perusahaan iki duwe luwih saka 158,000 karyawan sing fokus kanggo menehi nilai sing unggul kanggo para pelanggan liwat proses inovatif lan manufaktur kelas donya.

9. Bank Nova Scotia

Bank berkantor pusat ing Kanada kanthi fokus ing pasar pertumbuhan kualitas dhuwur ing Amerika. Bank kasebut nawakake perbankan pribadi lan komersial, manajemen kasugihan lan perbankan pribadi, perbankan perusahaan lan investasi, lan pasar modal, liwat tim global kira-kira 90,000 Scotiabankers.

  • Omzet: $ 31 Milyar
  • Sektor: Banking

Perusahaan iki minangka bank universal paling dhuwur ing saben pasar inti, lan bank grosir 15 paling ndhuwur ing AS, menehi saran lan layanan sing unggul kanggo mbantu para pelanggan supaya bisa maju.

10. Enbridge Inc

Enbridge Inc. kantor pusat ing Calgary, Kanada. Perusahaan iki nduweni tenaga kerja luwih saka 12,000 wong, utamane ing Amerika Serikat lan Kanada. Enbridge (ENB) didagang ing bursa saham New York lan Toronto.

  • Omzet: $ 28 Milyar
  • Negara: Kanada

Enbridge dijenengi Thomson Reuters Top 100 Global Energy Leaders in 2018; perusahaan sing dipilih ing Indeks Kesetaraan Gender Bloomberg 2019 lan 2020; lan wis rangking ing antarane 50 Warga Perusahaan Paling Apik ing Kanada sajrone 18 taun, nganti 2020.

Perusahaan iki makarya ing saindhenging Amerika Utara, nggedhekake ekonomi lan kualitas urip wong. perusahaan mindhah udakara 25% saka lenga mentah sing diprodhuksi ing Amerika Utara, ngeterake meh 20% saka gas alam sing dikonsumsi ing AS,

 Dadi pungkasane iki dhaptar 10 Perusahaan Paling gedhe ing Kanada

Dhaptar 10 perusahaan paling gedhe ing Kanada

Dadi iki dhaptar Top 10 Perusahaan Paling gedhe ing Kanada adhedhasar revenue.

S.NoCompany Negara Revenue ing yuta
1Manajemen Asuransi BrookfieldCanada$63,400
2ManulifeCanada$57,200
3Power Corp saka KanadaCanada$43,900
4Popok pungkasanCanada$43,100
5RBCCanada$42,900
6George WestonCanada$40,800
7TD Bank GroupCanada$38,800
8Magna InternationalCanada$32,500
9Bank Nova ScotiaCanada$30,700
10EnbridgeCanada$28,200
Dhaptar 10 perusahaan paling gedhe ing Kanada

Dadi pungkasane iki dhaptar 10 Perusahaan paling gedhe ing Kanada.

Dhaptar 10 Perusahaan Paling gedhe ing Kanada, Perusahaan paling gedhe ing Kanada kanthi dodolan turnover revenue, Bank Manajemen Aset Eceran, Perusahaan panganan.

Informasi terkait

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene