Plus500 Ltd | Platform dagang

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2022 September 02

Plus500 minangka platform teknologi terkemuka kanggo dagang CFD internasional, nawakake pelanggan luwih saka 2,500 instrumen finansial global sing beda ing luwih saka 50 negara lan ing 32 basa.

Plus500 nduweni daftar premium ing Pasar Utama Bursa Saham London (simbol: PLUS) lan minangka konstituen saka indeks FTSE 250.

  • $ 872.5m - Revenue
  • 434,296 - Pelanggan Aktif

Grup nahan lisensi operasi lan diatur ing Inggris, Australia, Siprus, Israel, Selandia Baru, Afrika Kidul, Singapura lan Seychelles.

Profil Plus500 Ltd

Plus500 didegaké ing 2008. The Trading Platform mbisakake klien kanggo perdagangan ing obahe ing rega Enggo bareng, cryptocurrencies, indeks, komoditas, forex, ETFs lan opsi tanpa kudu tuku utawa ngedol instrument ndasari.

Plus500 Ltd ngoperasikake platform dagang online lan seluler ing sektor Contracts for Difference ("CFD") sing ngidini basis pelanggan internasional saka pelanggan individu kanggo perdagangan CFD ing luwih saka 2,500 instrumen finansial dhasar ing internasional.

Grup beroperasi liwat anak perusahaan operasi sing diatur dening

  • Financial Conduct Authority (FCA) ing Inggris,
  • Komisi Sekuritas lan Investasi Australia (ASIC) ing Australia,
  • Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC) ing Siprus,
  • Israel Securities Authority (ISA) ing Israel,
  • Otoritas Pasar Keuangan (FMA) ing Selandia Baru,
  • Financial Sector Conduct Authority (FSCA) ing Afrika Kidul,
  • Monetary Authority of Singapore (MAS) ing Singapura lan
  • Otoritas Jasa Keuangan (FSA) ing Seychelles

Grup nawakake CFD sing dirujuk menyang saham, indeks, komoditas, opsi, ETF,
cryptocurrencies lan ijol-ijolan manca. Penawaran Grup kasedhiya sacara internasional kanthi kehadiran pasar sing signifikan ing Inggris, Australia, Wilayah Ekonomi Eropa (EEA) lan Timur Tengah lan duwe pelanggan ing luwih saka
50 negara.

Read More  FXTM ForexTime Leverage lan Margin miturut Nilai Nosional

Platform dagang paling dhuwur ing donya

Perusahaan uga duwe anak perusahaan ing Bulgaria sing nyedhiyakake layanan operasional kanggo Grup. Grup iki melu siji segmen operasi - dagang CFD. Alamat kantor utama Perusahaan yaiku Gedung 25, MATAM, Haifa 31905, Israel.

Plus500 minangka salah sawijining aplikasi dagang CFD kanthi peringkat paling dhuwur ing Apple App Store lan Google Play amarga bisa dingerteni nanging kuat ing pirang-pirang fitur canggih. Plus500 minangka pimpinan industri ing sektor CFD babagan inovasi seluler lan kepuasan pelanggan.

Tambah 500 IPO

Ing tanggal 24 Juli 2013, saham Perusahaan diakoni kanggo dagang ing pasar AIM ing London Stock Exchange ing penawaran umum perdana Perusahaan ("IPO"). Ing tanggal 26 Juni 2018, saham Perusahaan ditampa ing segmen listing premium saka Daftar Resmi FCA lan kanggo dagang ing Pasar Utama Bursa Saham London kanggo sekuritas sing kadhaptar.

Instrumen Keuangan sing Ditawakake Plus500

Dhaptar Instrumen Keuangan sing Ditawakake Plus500

  • (a) Sekuritas sing bisa ditransfer.
  • (b) Instrumen pasar dhuwit.
  • (c) Unit ing usaha investasi kolektif.
  • (d) Opsi, berjangka, swap, perjanjian tarif maju lan kontrak turunan liyane sing ana hubungane karo sekuritas, mata uang, tingkat bunga utawa hasil, utawa instrumen turunan liyane, indeks finansial utawa ukuran finansial sing bisa dirampungake kanthi fisik utawa awis.
  • (e) Opsi, berjangka, swap, perjanjian tarif maju lan kontrak derivatif liyane
  • (f) Instrumen derivatif kanggo transfer risiko kredit.
  • (g) Kontrak finansial kanggo beda.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene