Daftar Perusahaan Batubara Terbesar Dunia

Daftar Perusahaan Batubara Terbesar Dunia berdasarkan Total Pendapatan.

Daftar Perusahaan Batubara Terbesar Dunia

Dadi ing ngisor iki Daftar Perusahaan Batubara Terbesar Dunia sing diurutake adhedhasar Total Pendapatan.

1. China Shenhua Energy Company Limited

Digabungake tanggal 8 Nopember 2004, China Shenhua Energy Company Limited (“China Shenhua” kanggo singkatan), anak perusahaan saka China Energy Investment Corporation, kadhaptar ing Bursa Saham Hong Kong lan Bursa Saham Shanghai sawise penawaran umum perdana (IPO) tanggal 15 Juni 2005 lan 9 Oktober 2007.

Ing tanggal 31 Desember 2021, China Shenhua duwe total aset saka 607.1 milyar yuan, kapitalisasi pasar $66.2 milyar kanthi 78,000 karyawan. China Shenhua minangka perusahaan energi berbasis batubara terpadu sing unggul ing saindenging jagad, utamane melu ing pitung segmen bisnis, yaiku batu bara, listrik, energi anyar, batu bara-menyang-kimia, sepur, penanganan pelabuhan, lan pengiriman.

  • Revenue: $ 34 Milyar
  • Negara: China
  • Karyawan: 78,000

Fokus ing operasi pertambangan batubara inti, China Shenhua nggunakake transportasi lan jaringan dodolan sing dikembangake dhewe lan uga ing hilir. daya tanduran, fasilitas batu bara-kanggo-kimia lan proyek energi anyar kanggo entuk pembangunan lan operasi terpadu lintas-sektor lan lintas-industri. Iku peringkat 2nd ing donya lan 1st ing China ing Platts '2021 Top 250 Perusahaan Energi Global dhaftar.

2. Yankuang Energy Group Company Limited

Yankuang Energy Group Company Limited("Yankuang Energy") (mantan Yanzhou Coal Mining Company Limited), anak perusahaan sing dikontrol Shandong Energy Group Co., Ltd., kadhaptar ing Bursa Saham Hong Kong, New York lan Shanghai ing taun 1998. Ing 2012 , Yancoal Australia Ltd, anak perusahaan kontrol Yankuang Energy, kadhaptar ing Australia. Akibaté, Yankuang Energy dadi siji-sijine perusahaan batu bara ing China sing wis kadhaptar ing papat platform listing utama ing njero lan luar negeri.

  • Revenue: $ 32 Milyar
  • Negara: China
  • Karyawan: 72,000

Ngadhepi tren internasionalisasi saka integrasi sumber daya, aliran modal lan kompetisi pasar, Yankuang Energy terus cast lan ngluwihi kaluwihan liwat platform kadhaptar ing ngarep lan luar negeri, gearing kanggo konvènsi internasional karo introspeksi poto-sadar, nyepetake dandan saka Manajemen tradisional lan mode operasi, tetep ing inovasi teknologi & sistematis lan netepi operasi kanthi integritas.

Adhering kanggo sesanti bebarengan pembangunan ngelmu lan harmonis, masang witjaksono wigati kanggo wutah perusahaan & pembangunan karyawan ', kinerja ekonomi & pengawetan lingkungan alam lan pemanfaatan sumber daya tambahan & cadangan sumber expansion, Yankuang Energy wis entuk pangenalan karyawan, masyarakat lan pasar. .

3. China Coal Energy Company Limited

China Coal Energy Company Limited (China Coal Energy), perusahaan winates saham gabungan, diprakarsai sacara eksklusif dening China National Coal Group Corporation tanggal 22 Agustus 2006. China Coal Energy kasil kadhaptar ing Hong Kong tanggal 19 Desember 2006 lan ngrampungake A Share terbitan Februari 2008.

China Coal Energy wis dadi salah sawijining konglomerat energi gedhe sing nggabungake bisnis teknik lan layanan teknologi sing relevan sing kalebu produksi lan perdagangan batu bara, kimia batubara, manufaktur peralatan pertambangan batu bara, pembangkit listrik pit mouth, desain tambang batu bara.  

China Coal Energy setya mbangun pemasok energi resik kanthi daya saing internasional sing kuwat, dadi pimpinan produksi sing aman lan ijo, demonstrasi panggunaan sing resik lan efisien, lan praktisi nyedhiyakake layanan sing berkualitas, supaya bisa nggawe ekonomi, sosial lan ekonomi sing komprehensif. nilai lingkungan kanggo pangembangan perusahaan.

Revenue: $ 21 Milyar
Negara: China

China Coal Energy nduweni sumber daya batu bara sing akeh banget, macem-macem produk batubara lan pertambangan batubara modern, ngumbah lan nyampur teknologi produksi. Utamane dikembangake ing ngisor iki wilayah pertambangan: Wilayah pertambangan Shanxi Pingshuo, wilayah pertambangan Hujilt ing Ordos ing Inner Mongolia minangka basis batubara termal sing penting ing China lan sumber daya coking ing wilayah pertambangan Shanxi Xiangning minangka sumber daya coking coking sing berkualitas kanthi belerang lan fosfor sing sithik. .

Basis produksi batubara utama perusahaan dilengkapi saluran transportasi batubara sing ora ana alangan lan disambungake karo pelabuhan batubara, sing nyedhiyakake kahanan sing cocog kanggo perusahaan kanggo menangake kaluwihan kompetitif lan entuk pembangunan sing lestari.

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue Negara
1CHINA SHENHUA ENERGY COMPANY LIMITED $ 34 MilyarChina
2YANZHOU COAL MINING COMPANY LIMITED $ 32 MilyarChina
3CHINA COAL ENERGY COMPANY LIMITED $ 21 MilyarChina
4SHAANXI COAL INDUSTRY COMPANY LIMITED $ 14 MilyarChina
5COAL INDIA LTD $ 12 MilyarIndia
6EN+ GROUP INT.PJSC $ 10 MilyarRussian Federation
7CCS SUPPLY CHAIN ​​MANAJEMEN $ 6 MilyarChina
8SHANXI COKING CO.E $ 5 MilyarChina
9INNER MONGOLIA YITAI COAL COMPANY LIMITED $ 5 MilyarChina
10SHAN XI HUA YANG GROUP NEW ENERGY CO.,LTD. $ 5 MilyarChina
11SHANXI LU'AN ENVIRONMENTAL ENERGY DEVELOPMENT CO.,LTD. $ 4 MilyarChina
12PINGDINGSHAN TIANAN COAL MINING $ 3 MilyarChina
13JIZHONG ENERGY RES $ 3 MilyarChina
14Perusahaan Peabody Energy Corporation $ 3 MilyarAmerika Serikat
15INNER MONGOLIA DIA $ 3 MilyarChina
16E-KOMODITI HLDGS LTD $ 3 MilyarChina
17HENAN SHENHUO COAL $ 3 MilyarChina
18KAILUAN ENERGY CHEMICAL CORPORATION LIMITED $ 3 MilyarChina
19YANCOAL AUSTRALIA LIMITED $ 3 MilyarAustralia
20ADARO ENERGY TBK $ 3 MilyarIndonesia
21NINGXIA BAOFENG ENERGY GROUP CO LTD $ 2 MilyarChina
22BANPU PUBLIC COMPANY LIMITED $ 2 MilyarThailand
23EXXARO RESOURCES LTD $ 2 MilyarAfrika Kidul
24SHANXI MEIJIN ENER $ 2 MilyarChina
25JSW $ 2 MilyarPoland
26CORONADO GLOBAL RESOURCES INC. $ 2 MilyarAmerika Serikat
27JINNENG HOLDING SHANXI COAL INDUSTRY CO.,LTD. $ 2 MilyarChina
28Sumber Daya Arch, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat
29BAYAN RESOURCES TBK $ 1 MilyarIndonesia
30Alpha Metallurgical Resources, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat
31SHAANXI HEIMAO COKING $ 1 MilyarChina
32SunCoke Energy, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat
33Alliance Sumber Daya Mitra, LP $ 1 MilyarAmerika Serikat
34CHINA COAL XINJI ENERGI $ 1 MilyarChina
35BUKIT ASAM TBK $ 1 MilyarIndonesia
36INDO TAMBANGRAYA MEGAH TBK $ 1 MilyarIndonesia
37WHITEHAVEN COAL LIMITED $ 1 MilyarAustralia
38ANYUAN COAL INDUSTRY GROUP CO.,LTD. $ 1 MilyarChina
39SHANGHAI DATUN ENERGY RESOURSES CO.,LTD. $ 1 MilyarChina
40Tambang ENERGI EMAS TBK $ 1 MilyarIndonesia
41SHAN XI COKING CO.,LTD $ 1 MilyarChina
42WASHINGTON H SOUL PATTINSON & COMPANY LIMITED $ 1 MilyarAustralia
43CONSOL Energy Inc. Sajarah rega saham $ 1 MilyarAmerika Serikat
Daftar Perusahaan Batubara Terbesar Dunia

Coal India Limited

Coal India Limited (CIL) perusahaan pertambangan batubara milik negara dibentuk ing Nopember 1975. Kanthi produksi cilik 79 Juta Ton (MTs) ing taun wiwitan CIL, saiki dadi produsen batubara tunggal paling gedhe ing donya lan salah sawijining majikan perusahaan paling gedhe kanthi tenaga kerja 248550 (kaya tanggal 1 April 2022).

Fungsi CIL liwat anak perusahaan ing 84 wilayah pertambangan sing nyebar ing wolung (8) negara bagian India. Coal India Limited duweni 318 tambang (ing 1 April 2022) sing 141 ana ing jero lemah, 158 opencast, lan 19 tambang campuran lan uga ngatur perusahaan liyane kaya bengkel, rumah sakit, lan liya-liyane.

CIL nduwe 21 Lembaga Pelatihan lan 76 Pusat Pelatihan Kejuruan. Institut Manajemen Batubara India (IICM) minangka 'Pusat Keunggulan' Pelatihan Manajemen canggih - Institut Pelatihan Perusahaan paling gedhe ing India - beroperasi ing CIL lan nganakake program multi-disiplin.

CIL punika a Maharatna perusahaan - status istimewa sing diwenehake dening Pamrentah India kanggo milih perusahaan-perusahaan negara supaya bisa nggedhekake operasi lan muncul minangka raksasa global. Klub sing dipilih mung duwe sepuluh anggota saka luwih saka telung atus Perusahaan Sektor Umum Pusat ing negara kasebut.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top