Dhaptar Perusahaan Tekstil Paling Top ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar Perusahaan Tekstil Paling Top ing Donya sing diurutake adhedhasar total dodolan.

Toray Industries minangka perusahaan tekstil paling gedhe ing donya kanthi Total Pendapatan $ 17 Milyar.

Dhaptar Perusahaan Tekstil Paling Top ing Donya

Dadi iki Dhaptar Perusahaan Tekstil Paling Top ing Donya adhedhasar Total Penjualan.

Toray Industries, Inc.

Toray Industries, Inc. Pabrik, proses lan dodolan Serat lan Tekstil - Benang Filamen, serat pokok, benang spun, kain tenun lan rajutan saka nilon, poliester, akrilik lan liya-liyane; kain non-anyaman; kain non-woven ultra-microfiber kanthi tekstur suede; produk sandang.

Grup Tongkun

TongKun Group Co., Ltd punika kadhaptar perusahaan joint-stock karo gedhe-ukuran kang utamané mrodhuksi PTA, polyester lan serat polyester, dumunung ing Hangjiahu plain hinterland kutha Tongxiang. Pendhudhuk TongKun Group Co., Ltd yaiku pabrik serat kimia TongXiang sing didegake ing taun 1982. Sawise pembangunan luwih saka 30 taun, Tongkun Group saiki duwe aset luwih saka 40 milyar, 5 pabrik sing diduweni langsung lan 18 perusahaan induk, lan meh 20000 karyawan. Ing Mei 2011, saham Tong Kun (601233) kasil ndharat ing pasar modal lan dadi perusahaan kadhaptar pisanan ing papan utama wiwit reformasi ing Jiaxing City.

TongKun Group wis duwe kapasitas produksi taunan 6.4 yuta ton polimerisasi lan 6.8 yuta ton filamen poliester lan 4.2 yuta ton PTA. Kapasitas produksi lan sektor produksi perusahaan ndadekake Grup kasebut dadi peringkat pertama ing donya. Produk perusahaan yaiku benang poliester kanthi merek COCK EMAS utawa Tongkun lan keripik poliester. Benang filamen poliester kalebu POY, DTY, FDY (tenun kekuatan medium), Benang Senyawa lan ITY kabeh limang seri kanthi luwih saka 1000 item. Produk merek Tongkun laris banget ing domestik lan ekspor menyang Amerika Selatan, Eropa, Timur Tengah, Afrika Kidul, Korea Kidul, lan Vietnam luwih saka 60 negara.

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue NegarakaryawanUtang kanggo Equity Bali ing Ekuitas
1TORAY INDUSTRIES INC $ 17 MilyarJapan462670.68.4%
2RONGSHENG PETRO CH $ 16 MilyarChina175441.828.9%
3PETROKIMIA HENGYI $ 13 MilyarChina181541.812.0%
4TEIJIN LTD $ 8 MilyarJapan210901.0-0.3%
5TONGKUN GROUP CO,LTD $ 7 MilyarChina193710.726.0%
6XIN FENGMING GROUP CO., LTD $ 6 MilyarChina104711.016.4%
7HYOSUNG TNC $ 5 MilyarKorea Kidul15280.879.2%
8NISSHINBO HOLDINGS INC $ 4 MilyarJapan217250.39.4%
9KOLON CORP $ 4 MilyarKorea Kidul641.519.6%
10KOLON IND $ 4 MilyarKorea Kidul38950.88.4%
11SUMBER DAYA EERDUOSI $ 3 MilyarChina212220.729.0%
12TEXHONG TEXTILE GROUP LTD $ 3 MilyarHong Kong385450.622.5%
13SINOMA ILMU & T $ 3 MilyarChina172191.025.0%
14JOANN, Inc. $ 3 MilyarAmerika Serikat 12.2 
15WUXI TAIJI INDUSTRY COMPANY LIMITED. $ 3 MilyarChina78420.912.5%
16HYOSUNG $ 3 MilyarKorea Kidul6270.416.5%
17JIANGSU SANFAME POLYESTER MATERIAL CO.,LTD. $ 2 MilyarChina24770.39.7%
18HUAFON CHEMICAL CO $ 2 MilyarChina65680.351.5%
19HYOSUNG ADVANCED $ 2 MilyarKorea Kidul10002.450.4%
20HUAFU FASHION CO L $ 2 MilyarChina159061.13.8%
21LENZING AG $ 2 MilyarAustria73581.68.2%
22CHORI CO LTD $ 2 MilyarJapan9690.18.3%
23WEIQIAO TEXTILE CO $ 2 MilyarChina440000.13.5%
24SHANGHAI SHENDA CO.,LTD. $ 2 MilyarChina86150.9-19.1%
25SHANXI GUOXIN ENERGY CORPORATION LIMITED $ 2 MilyarChina44134.5-7.6%
26BLACK PEONY (GROUP) $ 1 MilyarChina31960.88.0%
27COATS GROUP PLC ORD 5P $ 1 MilyarInggris173080.721.0%
28BILLION INDUSTRIAL HOLDINGS LIMITED $ 1 MilyarHong Kong70780.218.8%
29INDUSTRI KURABO $ 1 MilyarJapan43130.14.5%
30GUANGDONG BAOLIHUA $ 1 MilyarChina13120.511.2%
31FORMOSA TAFFETA CO $ 1 MilyarTaiwan76250.23.6%
32JAPAN WOOL TEXTILE CO $ 1 MilyarJapan47700.26.0%
33CHARGEURS $ 1 MilyarFrance20721.614.6%
34ECLAT TEXTILE CO $ 1 MilyarTaiwan 0.129.0%
Dhaptar Perusahaan Tekstil Paling Top ing Donya

Klompok Xinfengming

Xinfengming Group Co., Ltd., didegaké ing Februari 2000, dumunung ing Zhouquan, Tongxiang, kutha serat kimia misuwur ing China. Iki minangka perusahaan skala gedhe modern sing nggabungake PTA, poliester, pemintalan poliester, tekstur, lan perdagangan impor lan ekspor.

Perusahaan saham gabungan kanthi luwih saka 20 anak perusahaan kalebu Zhongwei, Huzhou Zhongshi Technology, Dushan Energy, Jiangsu Xintuo, lan sapiturute, kanthi luwih saka 10,000 karyawan. Ing April 2017, Xinfengming (603225) kasil ndharat ing pasar modal. Iku salah siji saka ndhuwur 500 Enterprises Chinese, lan wis antarane "Top 500 Chinese Private Enterprises", "Top 500 Chinese Manufacturing Industries", lan "Top 100 Enterprises ing Provinsi Zhejiang" kanggo akeh consecutive taun.

Perusahaan utamane nggunakake teknologi produksi pemintalan langsung leleh, ngenalake peralatan poliester lan peralatan pemintalan majeng ing donya, lan utamane ngasilake macem-macem spesifikasi filamen poliester kayata POY, FDY, lan DTY.

hyosung

Hyosung minangka produsen serat lengkap sing ngasilake mayoritas produk kelas donya kayata 'creora, aerocool lan askin' ing saindhenging industri serat.

Perusahaan kasebut ngasilake lan nyuplai nilon, benang poliester, tekstil, lan produk kain olahan sing dicelup, kalebu merek spandex 'creora' sing dipilih dening merek terkenal global ing segmen pasar kayata lingerie, setelan renang lan stoking.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene