Dhaptar 42 Perusahaan Kurir Global [Kargo Udara]

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar 42 Perusahaan Kurir Global Top [Kargo Udara] adhedhasar Total Revenue. United Parcel Service, Inc minangka Perusahaan Kurir [Air Freight] paling gedhe ing Donya kanthi bathi $ 84 Milyar disusul FedEx Corporation.

Dhaptar 42 Perusahaan Kurir Global [Kargo Udara]

Dadi ing ngisor iki dhaptar Daftar Perusahaan Kurir Global 42 Paling Top [Kargo Udara] sing diurutake adhedhasar Penjualan lan Hasil.

United Parcel Service, Inc.

UPS United Parcel Service, Inc iku salah siji saka donya perusahaan paling gedhe, kanthi revenue 2021 $ 97.3 milyar, lan nyedhiyakake macem-macem solusi logistik terpadu kanggo pelanggan ing luwih saka 220 negara lan wilayah.

  • Revenue: $ 84 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat
  • karyawan: 5,00,000
  • Sektor: Kurir [Kargo Udara]

Fokus ing statement tujuane, "Ngobahake jagad iki kanthi ngirim apa sing penting," luwih saka 500,000 karyawan perusahaan ngetrapake strategi sing mung diucapake lan ditindakake kanthi kuat: Pelanggan Pertama. Wong Led. Didorong Inovasi. UPS duwe komitmen kanggo nyuda pengaruhe ing lingkungan lan ndhukung komunitas United Parcel Service, Inc sing dilayani ing saindenging jagad. 

FedEx Corporation

FedEx Corporation digabungake ing Delaware tanggal 2 Oktober 1997 kanggo dadi perusahaan induk induk lan nyedhiyakake
arah strategis kanggo portofolio FedEx perusahaan. FedEx nyedhiyakake portofolio transportasi, e-commerce lan bisnis sing akeh
layanan liwat perusahaan operasi saingan bebarengan, operasi collaboratively lan inovasi digital, miturut dihormati
merek FedEx.

  • Revenue: $ 83 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat
  • Karyawan: 4,89,000
  • Sektor: Kurir [Kargo Udara]

FedEx Express: Federal Express Corporation ("FedEx Express") minangka ekspres paling gedhe ing donya perusahaan transportasi,
nawakake kiriman wektu tartamtu menyang luwih saka 220 negara lan wilayah, nyambungake pasar sing kalebu luwih saka 99% saka
jagad iki produk domestik bruto.

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue Negara
1United Parcel Service, Inc. $ 84 MilyarAmerika Serikat
2FedEx Corporation $ 84 MilyarAmerika Serikat
3DEUTSCHE POST AG NA ON $ 82 MilyarJerman
4POSTING ITALIA $ 37 MilyarItalia
5ODET(COMPAGNIE DE L-) $ 29 MilyarFrance
6SF HOLDING CO $ 23 MilyarChina
7ROYAL MAIL PLC ORD 1P $ 17 MilyarInggris
8CH Robinson Worldwide, Inc. $ 16 MilyarAmerika Serikat
9YAMATO HOLDINGS CO LTD $ 15 MilyarJapan
10HYUNDAI GLOVIS $ 15 MilyarKorea Kidul
11SINOTRANS LIMITED $ 13 MilyarChina
12SG HOLDINGS CO LTD $ 12 MilyarJapan
13XIAMEN XINDE CO $ 12 MilyarChina
14JD LOGISTICS INC $ 11 MilyarChina
15PENGEMBANGAN MINMETAL $ 10 MilyarChina
16Expeditors International saka Washington, Inc. $ 10 MilyarAmerika Serikat
17CJ LOGISTIK $ 10 MilyarKorea Kidul
18GXO Logistics, Inc. Sajarah rega saham $ 6 MilyarAmerika Serikat
19KINTETSU WORLD EXPRESS $ 6 MilyarJapan
20YTO EXPRESS GROUP $ 5 MilyarChina
21BEST Inc. $ 4 MilyarChina
22DEPPON LOGISTICS CO.,LTD. $ 4 MilyarChina
23POSTNL $ 4 MilyarWalanda
24IMPERIAL LOGISTICS LTD $ 4 MilyarAfrika Kidul
25ZTO EXPRESS (CAYMAN) INC $ 4 MilyarChina
26Pitney Bowes Inc. $ 4 MilyarAmerika Serikat
27Hub Group, Inc. $ 3 MilyarAmerika Serikat
28Atlas Air Worldwide Holdings $ 3 MilyarAmerika Serikat
29SUPER GROUP LTD $ 3 MilyarAfrika Kidul
30OESTERREICH. POST AG $ 3 MilyarAustria
31Mainfreight LTD NPV $ 2 MilyarNew Zealand
32LOGISTIK UDARA TIMUR $ 2 MilyarChina
33ID LOGISTIK GROUP $ 2 MilyarFrance
34KAP INDUSTRIAL HLDGS LTD $ 2 MilyarAfrika Kidul
35SHANGHAI ZHONGGU LOGISTICS $ 2 MilyarChina
36PERUSAHAAN ARAMEX $ 2 MilyarUni Emirat Arab
37TRANCOM CO LTD $ 1 MilyarJapan
38SPESIFIKASI CHINA RAILWAY $ 1 MilyarChina
39Perusahaan Forward Air $ 1 MilyarAmerika Serikat
40HAMAKYOREX ​​CO LTD $ 1 MilyarJapan
41SINGPOST $ 1 MilyarSingapore
42DATIM $ 1 MilyarChina
Dhaptar 42 Perusahaan Kurir Global [Kargo Udara]

Dadi pungkasane iki Dhaptar 42 Perusahaan Kurir Global [Kargo Udara].

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top