Dhaptar perusahaan Semikonduktor ing Jerman

Kaca kiyé nembé diowahi jam 27, tanggal 2023 Agustus 01

Iki minangka Dhaptar Perusahaan Semikonduktor Paling Top ing Jerman sing diurutake adhedhasar total Pendapatan.

Dhaptar Perusahaan Semikonduktor Top ing Jerman

Dadi Iki Dhaptar Perusahaan Semikonduktor Paling Top ing Jerman

Infineon Technologies AG Sajarah rega saham

Infineon Technologies AG minangka pimpinan semikonduktor global ing daya sistem lan IoT. Infineon nyurung dekarbonisasi lan digitalisasi kanthi produk lan solusi.

Perusahaan kasebut duwe sekitar 56,200 karyawan ing saindenging jagad lan ngasilake bathi udakara € 14.2 milyar ing taun fiskal 2022 (pungkasan 30 September). Infineon kadhaptar ing Bursa Saham Frankfurt (simbol ticker: IFX) lan ing AS ing pasar over-the-counter OTCQX International (simbol ticker: IFNNY).

Siltronic AG Sajarah rega saham

Siltronic AG minangka salah sawijining prodhusèn wafer silikon hyperpure terkemuka ing donya lan wis dadi mitra kanggo akèh manufaktur semikonduktor utama ing pirang-pirang dekade. Siltronic berorientasi global lan ngoperasikake fasilitas produksi ing Asia, Eropa lan AS.

  • Asil: $ 1477 Yuta
  • Karyawan: 41

Wafer silikon minangka dhasar industri semikonduktor modern lan basis kanggo chip ing kabeh aplikasi elektronik - saka komputer lan smartphone kanggo mobil listrik lan turbin angin.

Perusahaan internasional banget berorientasi pelanggan lan fokus ing kualitas, presisi, inovasi lan wutah. Siltronic AG makaryakke udakara 4,100 wong ing 10 negara lan wis kadhaptar ing Standar Perdana Bursa Saham Jerman wiwit 2015. Saham Siltronic AG kalebu ing indeks pasar saham SDAX lan TecDAX.

Elmos Semikonduktor

Elmos ngembangake, ngasilake lan ngedol semikonduktor utamane kanggo mobil. Komponen Perusahaan komunikasi, ngukur, ngatur lan ngontrol fungsi safety, comfort, drive lan jaringan. 

Sajrone 40 taun, inovasi Elmos wis ngaktifake fungsi anyar lan nggawe mobilitas ing saindenging jagad luwih aman, luwih nyaman lan luwih irit energi. Kanthi solusi, Perusahaan kasebut wis dadi aplikasi nomer 1 ing donya kanthi potensial masa depan sing apik, kayata pangukuran jarak ultrasonik, lampu sekitar lan mburi uga operasi intuisi.

S / NPerusahaan Semikonduktor Total Pendapatan (FY)Jumlah Karyawan
1Infineon Tech.Ag Na $ 12,807 Yuta50280
2Siltronik Ag Na $ 1,477 Yuta4102
3Elmos Semicond Kab. Inh $ 285 Yuta1141
4Pva Tepla Ag $ 168 Yuta553
5Umt Utd Mob.Techn. $ 38 Yuta 
6Tubesolar Ag Inh $ 0 Yuta 
Dhaptar perusahaan Semikonduktor ing Jerman

PVA Tepla Ag 

PVA TePla minangka perusahaan global sing fokus ing solusi cerdas kanggo industri semikonduktor, kanthi penekanan ing kristal tuwuh kanggo produksi wafer lan inspeksi kualitas. Perusahaan kasebut uga nawakake portofolio sistem sing akeh kanggo proyek infrastruktur kayata generasi hidrogen lan energi sing bisa dianyari.

UMT United Mobility Technology AG

Enggo bareng UMT United Mobility Technology AG (GSIN: A2YN70, ISIN: DE000A2YN702) didagang ing Bursa Saham Frankfurt lan kadhaptar ing Papan Dasar Deutsche Boerse AG. UMT United Mobility Technology AG minangka "TechnologyHouse" kanggo pangembangan lan implementasine solusi khusus kanggo digitalisasi proses bisnis.

Kanthi Mobile Payment, Smart Rental lan MEXS, UMT nduweni platform teknologi kanggo pembayaran, rental digital lan saiki uga kanggo komunikasi. Portofolio teknologi berorientasi piranti lunak saiki ngluwihi pembayaran lan uga kalebu perdagangan, IoT lan, karo MEXS, komunikasi, lan dadi basis kanggo produk terpadu sing maju. UMT saiki luwih akeh tinimbang perusahaan FinTech lan nglayani Toko lan sektor rental uga industri.

TubeSolar AG

Minangka spin-off, TubeSolar AG wis njupuk alih produksi laboratorium OSRAM / LEDVANCE ing Augsburg lan paten LEDVANCE lan Dr. Angsal Vesselinka Petrova-Koch. 

TubeSolar AG wis nggunakake teknologi paten iki wiwit taun 2019 kanggo ngembangake lan nggawe tabung film tipis fotovoltaik, sing dirakit dadi modul lan sifate dibandhingake karo konvensional. solar modul mbisakake aplikasi tambahan ing pembangkit listrik tenaga surya. Teknologi kasebut kudu digunakake utamane ing tetanèn sektor lan span wilayah produksi tetanèn. Ing sawetara taun sabanjure direncanakake ngembangake produksi ing Augsburg nganti kapasitas produksi taunan 250 MW.

Dadi pungkasane iki Daftar Perusahaan Semikonduktor ing Jerman.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top