Dhaptar Perusahaan Pengiriman Laut ing AS

Kaca kiyé nembé diowahi jam 21, tanggal 2022 April 05

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Perusahaan Pengiriman Laut ing AS (Amerika Serikat) sing diurutake adhedhasar Total Penjualan (Revenue). ZIM Integrated Shipping Services Ltd minangka Perusahaan Pengiriman Laut paling gedhe ing AS kanthi Pendapatan $ 3,992 Yuta diikuti dening Matson, Inc, Kirby Corporation, Teekay Corporation.

Dhaptar 10 Perusahaan Pelayaran Laut ing AS (Amerika Serikat)

Dadi iki dhaptar Top 10 Perusahaan Pengiriman Laut ing AS (Amerika Serikat) sing diurutake adhedhasar Pendapatan perusahaan ing Taun kepungkur.

S.NoPengiriman LautTotal Revenue 
1ZIM Integrated Shipping Services Ltd.$ 3,992 Yuta
2Matson, Inc.$ 2,383 Yuta
3Perusahaan Kirby$ 2,171 Yuta
4Perusahaan Teekay$ 1,816 Yuta
5Scorpio Tankers Inc.$ 916 Yuta
6Teekay Tankers Ltd.$ 886 Yuta
7Perusahaan Star Bulk Carriers Corp.$ 692 Yuta
8DHT Holdings, Inc. Sajarah rega saham$ 691 Yuta
9Tsakos Energy Navigation Ltd$ 644 Yuta
10Golden Ocean Group Limited$ 608 Yuta
Dhaptar TOP 10 Perusahaan Pengiriman Laut ing AS

Pengiriman Terpadu ZIM - Perusahaan Pengiriman Terbesar

Diluncurake ing Israel ing taun 1945, ZIM dadi pionir ing kapal kontainer ing awal taun 1970-an, lan wis dadi perusahaan pelayaran kapal kontainer ringan global sing misuwur. Perusahaan iki paling gedhe ing Dhaptar Perusahaan Pelayaran Laut ing AS.

Perusahaan nyedhiyakake layanan transportasi lan logistik segara sing inovatif kanggo para pelanggan, nyakup rute perdagangan utama ing donya lan fokus ing pasar sing dipilih ing ngendi perusahaan kasebut duwe kaluwihan kompetitif lan bisa nggedhekake posisi pasar.

Strategi unik ZIM minangka operator niche global sing berorientasi digital, cahya aset, nawakake kaluwihan sing khas, ngidini perusahaan nyedhiyakake layanan pelanggan sing inovatif lan premium nalika ngoptimalake bathi.

Read More  Top 10 Perusahaan Asuransi ing AS

Liwat strategi fokus iki, alat digital sing ditingkatake, lan reputasi minangka pemain industri paling dhuwur kanthi linuwih jadwal lan kualitas layanan, ZIM dipanggonke kanggo terus ngembangake kepemimpinan lan entuk bathi sing paling apik ing kelas.

Matson Inc

Matson, Inc. minangka perusahaan layanan transportasi sing diduweni lan dioperasikake ing AS sing kantor pusat ing Honolulu, Hawaii. Perusahaan kasebut kadhaptar ing NYSE ing sangisore simbol ticker "MATX." Perusahaan iki nomer loro paling gedhe ing Daftar Perusahaan Pelayaran Laut ing AS.

Pimpinan ing pengiriman Pasifik wiwit 1882, anak perusahaan Matson Navigation Company, Inc. (Matson) nyedhiyakake lifeline penting kanggo ekonomi Hawaii, Alaska, Guam, Mikronesia lan Pasifik Kidul lan layanan premium, cepet saka China menyang California Kidul. Armada kapal perusahaan kalebu kapal kontainer, wadhah kombinasi lan kapal roll-on/roll-off lan tongkang sing dirancang khusus.

Didegaké ing taun 1921, anak perusahaan Matson Matson Terminals, Inc. nyedhiyakake pangopènan kontainer, stevedoring lan layanan terminal liyane sing ndhukung operasi kapal laut Matson ing Hawaii lan Alaska. Matson uga nduweni 35 persen kepemilikan ing SSA Terminals, LLC, perusahaan patungan karo anak perusahaan Carrix, Inc., sing nyedhiyakake layanan terminal lan stevedoring kanggo macem-macem operator ing wolung fasilitas terminal ing US West Coast lan kanggo Matson ing telu kasebut. fasilitas (Long Beach, Oakland, Tacoma).

Anak perusahaan Matson Matson Logistics, Inc., didegaké ing taun 1987, ngluwihi jangkauan jaringan transportasi perusahaan, nawakake pelanggan ing saindhenging Amerika Utara layanan intermodal rel domestik lan internasional, perantara dalan jarak jauh lan regional, layanan rantai pasokan lan kurang saka truk-load ( LTL) layanan transportasi. Matson Logistics uga duwe layanan logistik pihak katelu kalebu warehousing, distribusi, konsolidasi kurang-saka-kontainer (LCL) lan pengiriman barang internasional.

Daftar Lengkap Perusahaan Pengiriman Laut ing AS

Iki minangka dhaptar Perusahaan Pelayaran Laut kanthi penghasilan, karyawan, Utang kanggo Equity etc.

S.NoPengiriman LautTotal Revenue Jumlah KaryawanRasio Utang-kanggo-EkuitasBali ing Ekuitasstock Margin Operasi 
1ZIM Integrated Shipping Services Ltd.$ 3,992 Yuta0.9215.1ZIM47.7
2Matson, Inc.$ 2,383 Yuta41490.755.3MATX23.3
3Perusahaan Kirby$ 2,171 Yuta54000.5-8.0KEX3.3
4Perusahaan Teekay$ 1,816 Yuta53501.51.1TK12.0
5Scorpio Tankers Inc.$ 916 Yuta251.7-13.2STNG-20.0
6Teekay Tankers Ltd.$ 886 Yuta21000.7-27.2TNK-20.2
7Perusahaan Star Bulk Carriers Corp.$ 692 Yuta1800.823.8SBLK42.0
8DHT Holdings, Inc. Sajarah rega saham$ 691 Yuta180.5-0.1DHT1.6
9Tsakos Energy Navigation Ltd$ 644 Yuta1.0-5.7NPT-4.2
10Golden Ocean Group Limited$ 608 Yuta380.821.5GOGL33.7
11Teekay LNG Partners LP$ 591 Yuta1.413.9TGP43.9
12SFL Corporation Ltd$ 471 Yuta142.8-8.8SFL39.0
13Danaos Corporation$ 462 Yuta12960.763.6DAC49.7
14Costamare Inc.$ 460 Yuta18041.620.7CMRE45.6
15Golar LNG Limited$ 439 Yuta1.1-10.5GLNG37.6
16International Seaways, Inc.$ 422 Yuta7640.9-18.8INSW-26.4
17Overseas Shipholding Group, Inc.$ 419 Yuta9311.9-12.2OSG-5.2
18Navios Maritime Holdings Inc.$ 417 Yuta39633.7NM31.4
19Genco Shipping & Trading Limited$ 356 Yuta9600.43.1GNK26.5
20Perusahaan Nordic American Tankers Limited$ 355 Yuta200.6-21.6NAT-50.0
21GasLog Partners LP$ 334 Yuta20361.210.2GLOP43.8
22Navigator Holdings Ltd.$ 332 Yuta830.81.2NVGS12.1
23Dorian LPG Ltd.$ 316 Yuta6020.610.5LPG36.5
24Global Ship Lease Inc Anyar$ 283 Yuta71.621.0GSL47.6
25Grindrod Shipping Holdings Ltd.$ 279 Yuta5710.9-2.6GRIN7.6
26KNOT Offshore Partners LP$ 279 Yuta6401.58.2KNOP36.1
27Eagle Bulk Shipping Inc.$ 275 Yuta920.818.5EGLE36.1
28Navios Maritime Partners LP$ 227 Yuta1.029.6NMM41.3
29Perusahaan Ardmore Shipping Corporation$ 220 Yuta10461.2-14.7ASC-14.0
30Safe Bulkers, Inc$ 198 Yuta0.721.7SB45.0
31Diana Shipping inc.$ 170 Yuta9181.02.1DSX16.4
32Eneti Inc.$ 164 Yuta70.4-66.3NETI-14.7
33StealthGas, Inc.$ 145 Yuta6330.60.5GAS9.7
34Mitra Produk Modal LP$ 141 Yuta1.214.2CPLP34.5
35Dynagas LNG Partners LP$ 137 Yuta1.613.5DLNG47.0
36Perusahaan Seanergy Maritime Holdings Corp$ 63 Yuta351.011.9SHIP31.7
37TOP Ships Inc.$ 60 Yuta1361.1-19.0TOP
38Euroseas Ltd.$ 53 Yuta3191.148.2ESEA33.3
39EuroDry Ltd.$ 22 Yuta1.023.4EDRY49.5
40Pyxis Tankers Inc.$ 22 Yuta1.1-23.8PXS-24.8
41Imperial Petroleum Inc. Sajarah rega saham$ 20 Yuta0.0-0.3IMPP-8.3
42Castor Maritime Inc.$ 12 Yuta10.311.7CTRM32.1
43Globus Maritime Limited$ 12 Yuta140.22.2GLBS19.4
44OceanPal Inc.$ 9 Yuta600.0-10.8OP-24.3
45Sino-Global Shipping America, Ltd.$ 5 Yuta430.0-29.4TAPI-192.7
Dhaptar Perusahaan Pengiriman Laut ing AS

Dadi pungkasane iki dhaptar Perusahaan Pelayaran Laut ing AS (Amerika Serikat) adhedhasar Total Penjualan.

Read More  Top 10 Perusahaan Asuransi ing AS

dhaptar perusahaan pelayaran ing Amerika Serikat, perusahaan pelayaran laut ing Amerika Serikat, perusahaan pelayaran laut otomatis.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene