Dhaptar perusahaan paling gedhe ing Jerman

Dhaptar Top 100 Perusahaan paling gedhe ing Jerman diurutake adhedhasar Revenue ing taun anyar.

Volkswagen Ag

The Volkswagen Group, kanthi kantor pusat ing Wolfsburg, minangka salah sawijining pabrikan mobil sing misuwur ing donya lan produsen mobil paling gedhe ing Eropa. Volkswagen Group nawakake sawetara saka sudhut layanan financial, kalebu dealership lan customer Financing, leasing, banking lan insurance, Manajemen armada lan layanan mobilitas.

Grup kasebut kalebu sepuluh merek saka limang negara Eropa: Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, ŠKODA, SEAT, CUPRA, Audi, Lamborghini, Bentley, Porsche lan Ducati. Kajaba iku, Grup Volkswagen nawakake macem-macem merek lan unit bisnis kalebu layanan finansial. Layanan Finansial Volkswagen kalebu pendanaan dealer lan pelanggan, leasing, aktivitas perbankan lan asuransi, lan manajemen armada.

Grup Volkswagen kasusun saka rong divisi:

  • Divisi Otomotif lan
  • Divisi Layanan Keuangan.

Divisi Otomotif kalebu Mobil Penumpang, Kendaraan Komersial lan Power Area bisnis engineering. Kegiatan Divisi Otomotif utamane kalebu pangembangan kendaraan, mesin lan piranti lunak kendaraan, lan produksi lan adol mobil penumpang, kendaraan komersial ringan, truk, bus lan motor, uga bisnis kanggo suku cadang asli, mesin diesel gedhe. , turbomachinery lan komponen propulsi.

Solusi mobilitas ditambahake kanthi bertahap ing kisaran kasebut. Merek Ducati dialokasikan kanggo merek Audi lan kanthi mangkono menyang Area Bisnis Mobil Penumpang. Navistar wis nambah merek ing Area Bisnis Kendaraan Komersial wiwit 1 Juli 2021.

Aktivitas Divisi Layanan Keuangan kalebu pembiayaan dealer lan pelanggan, leasing kendaraan, kegiatan perbankan lan asuransi langsung, manajemen armada lan layanan mobilitas.

Daimler AG

Daimler AG minangka salah sawijining perusahaan otomotif sing paling sukses ing donya. Kanthi Mercedes-Benz AG, kita minangka salah sawijining panyedhiya mobil lan van premium lan mewah global. Mercedes-Benz Mobility AG nawakake pembiayaan, leasing, langganan mobil lan rental mobil, manajemen armada, layanan digital kanggo ngisi daya lan pembayaran, broker asuransi, uga layanan mobilitas inovatif.

S / NJeneng perusahaanTotal Pendapatan (FY)Jumlah karyawanIndustry
1Volkswagen Ag St $ 273 Milyar662575Kendaraan bermotor
2Daimler Ag$ 189 Milyar288481Kendaraan bermotor
3Allianz Se Na $ 145 Milyar148737Asuransi Multi Line
4Dt.Telekom Ag Na$ 124 Milyar226291Telekomunikasi Utama
5Bay.Motoren Werke Ag St$ 121 Milyar120726Kendaraan bermotor
6Deutsche Post Ag Na $ 82 Milyar571974Angkutan Udara / Kurir
7Muench.Rueckvers.Vna $ 81 Milyar39642Asuransi Multi Line
8E. Ing Se Na $ 75 Milyar78126Utilitas Listrik
9Basf Se Na $ 72 Milyar110302Kimia: Diversifikasi Utama
10Siemens Ag Na $ 72 Milyar303000Konglomerat Industri
11Uniper Se Na $ 62 Milyar11751Utilitas Listrik
12Bayer Ag Na $ 51 Milyar99538Farmasi: Liyane
13Talanx Ag Na $ 48 Milyar23527Asuransi Multi Line
14Kontinental Ag $ 46 Milyar236386Auto Parts: OEM
15Fresenius Se+Co.Kgaa $ 44 Milyar311269Spesialisasi Medis
16Daimler Truk Hldg Jge Na$ 44 Milyar98280Truk-truk
17Deutsche Bank Ag Na $ 41 Milyar84659Staff Banks
18Thyssenkrupp Ag $ 39 Milyar101275steel
19Sap Se $ 33 Milyar102430Paket Software
20Siemens Energy Ag Na $ 33 Milyar92000Produk Listrik
21Metro Ag St $ 29 Milyar92694Distributor Pangan
22Hannover Rueck Se Na $ 29 Milyar3132Asuransi Multi Line
23Hochtief Ag$ 28 Milyar46644Teknik & Konstruksi
24Traton Se Inh $ 28 Milyar82600Kendaraan bermotor
25Ceconomy Ag St $ 25 Milyar Gedung
26Adidas Ag Na Kab $ 24 Milyar62285Busana / Footwear
27Enbw Energie Bad.-Wue. On$ 24 Milyar24655Utilitas Listrik
28Henkel Ag+Co.Kgaa St $ 24 Milyar52950Perawatan Rumah Tangga / Pribadi
29Fresen.Med.Care Kgaa $ 22 Milyar125364Layanan Medis/Perawat
30Heidelbergcement Ag $ 22 Milyar53122Bahan Bangunan
31Merck Kab $ 21 Milyar58096Farmasi: Mayor
32Baywa Ag Na $ 21 Milyar21207Distributor Grosir
33Siemens Health.Ag Na $ 21 Milyar66000Layanan Medis/Perawat
34Omv Ag$ 20 Milyar25291Minyak Integrasi
35Aurubis Ag$ 19 Milyar7135Logam/Mineral liyane
36Strabag Se$ 18 Milyar Teknik & Konstruksi
37Rwe Ag Inh $ 17 Milyar19498Utilitas Listrik
38Lufthansa Ag Vna $ 17 Milyar110065Airlines
39Hapag-Lloyd Ag Na $ 16 Milyar13117Pengiriman Laut
40Evonik Industries Na $ 15 Milyar33106Kimia: Diversifikasi Utama
41Brenntag Se Na $ 14 Milyar17237Distributor Grosir
42Commerzbank Ag$ 14 Milyar47718Bank Regional
43Voestalpine Ag$ 13 Milyar47357steel
44Covestro Ag $ 13 Milyar17052Kimia: Khusus
45Infineon Tech.Ag Na $ 13 Milyar50280semikonduktor
46Grup Erste Bnk Inh. $ 11 Milyar45690Bank Umum
47Smurfit Kappa Gr. Eo-,001$ 10 Milyar46000Wadhah / Packaging
48Kion Group Ag$ 10 Milyar36207Truk / Konstruksi / Mesin Tani
49Vitesco Techs Grp Na $ 10 Milyar40490Auto Parts: OEM
50Zalando Se$ 10 Milyar14194Internet Toko
51Telponica Dtld Hldg Na$ 9 Milyar Telekomunikasi Nirkabel
52Raiffeisen Bk Intl Inh.$ 9 Milyar45414Bank Umum
53Salzgitter Ag $ 9 Milyar24416steel
54Beiersdorf Ag $ 9 Milyar20306Perawatan Rumah Tangga / Pribadi
55Kerry Grp Plc A Eo-,125$ 9 Milyar26000Panganan: Khusus/Permen
56Wuestenrot+Wuertt.Ag $ 8 Milyar7666Bank Umum
57Andritz Ag$ 8 Milyar27232Mesin Mesin
58Suedzucker Ag $ 8 Milyar17876Panganan: Khusus/Permen
59Hella Gmbh+Co. Kgaa $ 8 Milyar37780Auto Parts: OEM
60Knorr-Bremse Ag Inh $ 8 Milyar29714Auto Parts: OEM
61Lanxess Ag$ 7 Milyar14309Kimia: Diversifikasi Utama
62Uniqa Insurance Group Ag$ 7 Milyar Asuransi Multi Line
63Rheinmetall Ag$ 7 Milyar23268Aerospace & Pertahanan
64Bechtle Ag Inhaber-Aktien $ 7 Milyar12551Layanan Teknologi Informasi
65Hornbach Hold.St $ 7 Milyar23279Chains dandan Ngarep
66Utd.Internet Ag Na$ 7 Milyar9638Piranti Lunak / Layanan Internet
67Bk Of Ireld Grp Eo 1$ 7 Milyar9782Bank Umum
68Puma Se$ 6 Milyar14374Busana / Footwear
69Kloeckner + Co Se Na $ 6 Milyar7274steel
70Hornbach Baumarkt Ag $ 6 Milyar22136Chains dandan Ngarep
71Wacker Chemie $ 6 Milyar14283Kimia: Diversifikasi Utama
72Porr Ag$ 6 Milyar Teknik & Konstruksi
73Nordex Se $ 6 Milyar8527Produk Listrik
74Gea Group Ag$ 6 Milyar18232Mesin Mesin
75Tui Ag Na $ 6 Milyar50584Layanan Konsumen Liyane
76Telekom Austria Ag$ 6 Milyar17949Telekomunikasi Utama
77Nuernberger Bet.Ag Vna$ 5 Milyar4510Asuransi Jiwa/Kesehatan
78Leoni Ag Na $ 5 Milyar101007Produk Listrik
79Vonovia Se Na $ 5 Milyar10622Pangembangan Real Estate
80Prosiebensat.1 Na $ 5 Milyar7307Siaran
81Mvv Energie Ag Na $ 5 Milyar6470Utilitas Listrik
82Deutsche Boerse Na $ 5 Milyar7238Investasi Bank / Broker
83Mtu Aero Engines Na $ 5 Milyar10313Aeroangkasa & Pertahanan
841+1 Ag Inh $ 5 Milyar3191Spesialisasi Telekomunikasi
85Hellofresh Se Inh $ 5 Milyar Internet Retail
86Symrise Ag Inh. $ 4 Milyar10531Kimia: Khusus
87Bilfinger Se $ 4 Milyar28893Teknik & Konstruksi
88Draegerwerk St.A.$ 4 Milyar15657Spesialisasi Medis
89Wienerberger$ 4 Milyar16446Produk Bangunan
90Dws Group Gmbh+Co.Kgaa On$ 4 Milyar3321Manajer Investasi
91Duer Ag $ 4 Milyar16525Mesin Mesin
92Krone Ag $ 4 Milyar16736Mesin Mesin
93Verbund Ag Inh. A$ 4 Milyar2980Utilitas Listrik
94Aurelius Eq.Opp. $ 4 Milyar12059Manajer Investasi
95Auto1 Group Se Inh $ 3 Milyar Piranti Lunak / Layanan Internet
96Deutsche Wohnen Se Inh$ 3 Milyar Pangembangan Real Estate
97Synlab Ag Inh $ 3 Milyar Layanan Medis/Perawat
98Freenet Ag Na $ 3 Milyar4004Spesialisasi Telekomunikasi
99Kuka Ag$ 3 Milyar13700Mesin Mesin
100Mayr-Melnhof Karton$ 3 Milyar9938Wadhah / Packaging
Dhaptar perusahaan paling gedhe ing Jerman

Grup Allianz

Grup Allianz minangka panyedhiya layanan finansial global kanthi layanan utamane ing bisnis asuransi lan manajemen aset. 122 yuta klien ritel lan perusahaan1 ing luwih saka 70 negara ing ngarsane global, kekuatan finansial lan soliditas.

Ing taun fiskal 2022, luwih saka 159,000 karyawan ing saindenging jagad entuk bathi total 153 milyar euro lan operasi MediaWiki saka 14.2 milyar euro. Allianz SE, perusahaan induk, kantor pusat ing Munich, Jerman.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top