Outlook Industri Baja Global 2020 | Ukuran Pasar Produksi

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 12

Ing kene sampeyan bisa ndeleng babagan Industri Baja Global. China terus dadi produsen baja paling gedhe ing donya karo nambah ing produksi 8.3% nganti tekan 996 MnT. China nyumbang 53% saka produksi baja mentah global ing 2019.

ndhuwur 10 baja Prodhuksi Negara ing donya
ndhuwur 10 baja Prodhuksi Negara ing donya

Industri Baja Global

Produksi baja mentah global ing taun 2019 tuwuh 3.4% ing taun 2018 nganti tekan 1,869.69 MnT. Peningkatan iki utamane amarga tuwuhing konsumsi baja ing sektor infrastruktur, manufaktur, lan peralatan.

Produksi otomotif mudhun ing umume negara sajrone separo kapindho 2019 sing nduwe pengaruh marang permintaan baja ing pungkasan taun.

Nalika panjaluk baja tetep kuwat, negara kasebut ngalami risiko kerugian sing signifikan amarga kahanan sing durung mesthi global lan lingkungan sing luwih ketat.
peraturan.

Ing Amerika Serikat, produksi baja mentah nganti 88 MnT, nyathet paningkatan 1.5% ing taun 2018, amarga produksi otomotif global mudhun lan ketegangan perdagangan sing ana.

Ing Jepang, konsumsi baja nolak umume amarga kalem ing manufaktur sajrone 2019. Negara kasebut ngasilake 99 MnT baja mentah taun kepungkur, mudhun 4.8% dibandhingake karo 2018.

Gambar 20201109 160651

Ing Eropa, produksi baja mentah mudhun dadi 159 MnT ing 2019, nyathet penurunan
saka 4.9% liwat 2018. Suda ana ing akun tantangan ngadhepi oversupply lan perdagangan ketegangan.

Ing taun 2019, India dadi negara prodhuksi baja mentah paling gedhe nomer loro ing donya, kanthi produksi baja mentah 111 MnT, mundhak 1.8% ing taun sadurunge. Nanging, tingkat wutah luwih murah dibandhingake taun sadurunge.

Wutah ing sektor konstruksi saya ringkih amarga investasi mudhun ing pembentukan aset tetep. Mudhunake konsumsi pribadi nyebabake wutah sing luwih lemah ing otomotif lan barang-barang konsumen.

Kahanan likuiditas sing luwih ketat amarga gagal bayar ing sektor NBFC nyebabake kasedhiyan kredit ing industri wesi lan baja.

Sektor otomotif uga kena pengaruh faktor kayata owah-owahan regulasi, mundhake biaya kepemilikan, lan ekonomi bareng, dene sektor barang-barang modal tetep lemah amarga nyuda output lan investasi sing mandheg ing sektor manufaktur.

Outlook kanggo Industri Steel

Pandemi COVID-19 nyebabake ekonomi lan industri banget ing saindenging jagad lan industri baja ora kajaba. Punika Outlook Industri Baja Global

Read More  10 Perusahaan Baja Paling Top ing Donya 2022

Mula, prospek industri baja kalebu skenario babagan kacepetan panyebaran pandemi, kemungkinan kambuh maneh, dampak jangka pendek saka langkah-langkah sing ditindakake kanggo nyegah wabah kasebut, lan efektifitas rangsangan sing diumumake dening Pamrentah saka macem-macem negara.

Tinjauan Industri Baja Global: Sawise wutah sing luwih alon tinimbang samesthine ing taun 2019, panjaluk baja dikira bakal kontraksi sacara signifikan ing Taun Keuangan 2020-21. Miturut Asosiasi Baja Dunia ('WSA'), bisa uga pengaruh ing dikarepake baja ing hubungane karo kontraksi samesthine ing GDP bisa dadi kurang abot tinimbang sing katon nalika krisis finansial global biyen.

Gambar 20201109 1616062

Dibandhingake karo sektor liyane, sektor manufaktur samesthine bakal pulih luwih cepet sanajan gangguan rantai pasokan bakal terus. Umume wilayah sing ngasilake baja samesthine bakal nyekseni penurunan produksi baja mentah amarga pemotongan produksi ing tengah-tengah kunci.

Outlook Industri Baja Global Nanging, samesthine yen dibandhingake karo negara liya, China bakal luwih cepet menyang normalisasi kegiatan ekonomi amarga negara kasebut minangka negara pertama sing metu saka krisis COVID-19.

Pamrentah saka macem-macem negara wis ngumumake paket stimulus sing cukup gedhe
sing dikarepake bakal milih konsumsi baja liwat investasi ing infrastruktur lan insentif liyane kanggo industri baja.

Global Steel Industry Outlook Ing India, bisu dikarepake lan oversupply kamungkinan kanggo kasil prices baja ditindhes lan utlisation kapasitas ing mangsa cedhak. Wiwit India gumantung banget karo tenaga kerja migran, miwiti maneh proyek konstruksi lan infrastruktur bakal dadi tantangan.

Panjaluk saka sektor infrastruktur, konstruksi, lan real estate kemungkinan bakal mudhun ing separo pisanan Taun Keuangan 2020-21 amarga kunci nalika kuartal pertama diikuti musim udan sajrone kuartal kaping pindho.

Tinjauan Industri Baja Global Salajengipun, panjaluk saka sektor mobil, barang putih, lan barang-barang modal kemungkinan bakal suda kanthi signifikan karo konsumen nundha mbuwang discretionary ing wektu sing cedhak. Stimulus pamrentah sing efektif lan bali kapercayan konsumen bisa uga dadi pendorong utama kanggo pemulihan bertahap sajrone separo kapindho Taun Keuangan 2020-21.

Industri baja global ngadhepi CY 2019 sing tantangan, amarga tuwuhing panjaluk ing sawetara pasar umume diimbangi dening penurunan ing saindenging jagad. Ekonomi sing ora mesthi
lingkungan, gegandhengan karo ketegangan perdagangan terus, kalem ing Manufaktur global utamané sektor mobil lan intensifying masalah geopolitik, bobot ing investasi lan perdagangan.

Read More  Top 10 Perusahaan Baja Cina 2022

Global Steel Industry Outlook Kajaba iku, wutah produksi mung katon ing Asia lan Timur Tengah lan kanggo sawetara ombone ing AS, nalika liyane saka donya sekseni kontraksi.

Gambar 20201109 1617422

PRODUKSI BAJA MENTAH

Output baja mentah global ing CY 2019 mundhak 3.4% yoy dadi 1,869.9 MnT.

Industri baja global ngadhepi tekanan rega kanggo umume bagean CY 2019, amarga lingkungan pasar protèktif ing ekonomi utama, kalebu imposisi Bagean 232 ing AS.

Iki luwih saya tambah amarga kalem permintaan khusus negara, sing nyebabake
ketidakseimbangan pasar. Selaras karo sentimen perdagangan konservatif, industri konsumen baja nindakake destocking aktif.

Iki nyebabake panggunaan kapasitas kerdil lan nyebabake kapasitas keluwihan net ing saindenging jagad. Iki ditambahake kanthi nambahake kapasitas anyar lan nyebabake tekanan mudhun ing rega baja.

UPDATE ING KEY MARKETS

China: mimpin industri baja

Tingkat permintaan lan produksi China dadi luwih saka setengah industri baja global, nggawe perdagangan baja donya gumantung banget marang panyedhiya panyedhiya ekonomi negara kasebut.

Ing CY 2019, China ngasilake 996.3 MnT baja mentah, munggah 8.3% yoy; dikarepake kanggo produk baja rampung kira-kira ing 907.5 MnT, munggah 8.6% yoy.

Panjaluk baja kanggo real estate tetep apik, amarga tuwuhing kuat ing pasar Tier-II, Tier-III lan Tier-IV, dipimpin dening kontrol sing santai. Nanging, wutah kasebut sebagian diimbangi dening kinerja sektor mobil sing bisu.

EU28: Perdagangan bisu nanging prospek positif

Zona Euro kena banget ing CY 2019 amarga kahanan sing durung mesthi perdagangan amarga kalem banget ing manufaktur Jerman sing dipimpin dening ekspor sing luwih murah. Panjaluk produk baja rampung mudhun 5.6% yoy, amarga kelemahane ing sektor otomotif, sing sebagian diimbangi dening sektor konstruksi sing tahan banting.

Produksi baja mentah mudhun 4.9% yoy dadi 159.4 MnT saka 167.7 MnT.


Industri Baja ing AS: Pertumbuhan Flattish

Panjaluk produk baja rampung ing AS mundhak 1.0% yoy dadi 100.8 MnT saka 99.8 MnT.

Jepang: Panjaluk sing alon ing tengah-tengah pratandha pemulihan bertahap Sanajan rezim pajak penjualan anyar, ekonomi Jepang bakal pulih kanthi bertahap, didhukung kanthi nyuda kabijakan moneter lan investasi umum, sing bisa uga ndhukung pertumbuhan konsumsi baja ing wektu sing cendhak.

Read More  10 Perusahaan Baja Paling Top ing Donya 2022

Kajaba iku, Jepang minangka ekonomi sing didorong ekspor entuk manfaat saka resolusi konflik perdagangan. Nanging, dikarepake sakabèhé kanggo baja samesthine kanggo kontrak rada,
amarga lingkungan makroekonomi global sing ringkih.

Panjaluk produk baja rampung ing Jepang mudhun 1.4% yoy dadi 64.5 MnT ing CY 2019 saka 65.4 MnT.

OUTLOOK Kanggo Industri Baja Global

Asosiasi Baja Dunia (worldsteel) prakiraan permintaan baja mudhun 6.4% yoy dadi 1,654 MnT ing CY 2020, amarga pengaruh COVID-19.

Nanging, negesake manawa panjaluk baja global bisa mbalek maneh dadi 1,717 MnT ing CY 2021 lan nyekseni kenaikan 3.8% saben taun. Panjaluk China bakal pulih luwih cepet tinimbang ing saindenging jagad.

Prakiraan kasebut nganggep manawa langkah-langkah kunci bakal digayuh ing wulan Juni lan Juli, kanthi jarak sosial terus lan negara-negara pembuat baja utama ora nyekseni sing kapindho.
gelombang pandemi.

Panjaluk baja samesthine bakal mudhun banget ing umume negara, utamane ing kuartal kaping pindho CY 2020, kanthi kemungkinan pemulihan bertahap saka kuartal kaping telu. Nanging, risiko ramalan tetep mudhun amarga ekonomi metu saka kunci, tanpa obat utawa vaksin khusus kanggo COVID-19.

Panjaluk baja China samesthine bakal tuwuh 1% yoy ing CY 2020, kanthi prospek sing luwih apik kanggo CY 2021, amarga negara kasebut minangka negara pertama sing ngangkat kunci kasebut (Februari).
2020). Ing wulan April, sektor konstruksi wis entuk panggunaan kapasitas 100%.

Ekonomi berkembang

Panjaluk baja ing ekonomi maju samesthine bakal mudhun 17.1% yoy ing CY 2020, amarga pengaruh COVID-19 karo bisnis sing berjuang kanggo tetep maju lan dhuwur.
tingkat pengangguran.

Mangkono, pemulihan ing CY 2021 samesthine bakal bisu ing 7.8% yoy. Pamulihan panjaluk baja ing pasar EU kemungkinan bakal telat ngluwihi CY 2020. Pasar AS uga bakal nyekseni pemulihan sing sithik ing CY 2021.

Kangge, Japanese lan korean Panjaluk baja bakal nyekseni penurunan kaping pindho ing CY 2020, Jepang kena pengaruh ekspor lan mandheg investasi ing sektor mobil lan mesin, lan Korea kena pengaruh ekspor sing luwih murah lan industri domestik sing lemah.

Ekonomi berkembang (ora kalebu China)

Panjaluk baja ing negara berkembang ora kalebu China samesthine bakal mudhun 11.6% ing CY 2020, diikuti pemulihan 9.2% ing CY 2021.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top