Industri Farmasi Global | Pasar 2021

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 12

Pasar farmasi global, kira-kira $ 1.2 Triliun ing taun 2019, samesthine bakal nggedhekake ing Tingkat Pertumbuhan Tahunan Gabungan (CAGR) 3-6% dadi $ 1.5-1.6 Triliun ing taun 2024.

Umume iki bisa uga didorong dening pertumbuhan volume ing pasar pharmerging lan peluncuran produk inovatif khusus dhuwur ing pasar maju. Nanging, pengetatan sakabèhé ing rega lan kadaluwarsa paten ing pasar maju bisa ngimbangi wutah iki.

Pasar pharmaceutical Global Mbuwang Wutah
Pasar pharmaceutical Global Mbuwang Wutah

Outlook, implikasi lan tren berkembang

Pasar AS lan pharmerging bakal tetep dadi konstituen utama industri farmasi global - sing pertama amarga ukuran, lan sing terakhir amarga prospek pertumbuhane.

Pengeluaran farmasi ing AS dikira tuwuh ing CAGR 3-6% ing antarane taun 2019 lan 2024, tekan AS $ 605-635 Milyar ing taun 2024, dene mbuwang ing pasar farmasi, kalebu China, bakal tuwuh ing 5-8% CAGR. dadi US$475-505 Milyar ing taun 2024.

Wutah Pharmaceutical Global

Loro wilayah kasebut bakal dadi kontributor utama kanggo tuwuhing farmasi global.


• Belanja farmasi ing limang pasar Eropa kulon ndhuwur (WE5) bakal tuwuh ing 3-6% CAGR antarane 2019 lan 2024 nganti tekan US $ 210-240 Milyar ing taun 2024.
• Pasar farmasi China AS $ 142 Milyar samesthine bakal tuwuh ing CAGR 5-8% dadi US $ 165-195 Milyar ing taun 2024, dene wutah belanja farmasi Jepang bakal tetep ana ing jarak $ 88-98 Milyar ing taun 2024.

Industri Farmasi Global

Inovasi perusahaan pharmaceutical bakal terus njelajah pendekatan lan teknologi perawatan anyar, uga produk terobosan kanggo ngatasi kabutuhan pasien sing ora cocog.

Fokus riset utama yaiku imunologi, onkologi, biologi lan terapi sel lan gen.
• Global R&D mbuwang kira-kira tuwuh ing CAGR 3% ing 2024, luwih murah tinimbang 4.2% antarane 2010 lan 2018, sebagian didorong dening fokus perusahaan ing indikasi sing luwih cilik, kanthi biaya pangembangan klinis sing luwih murah.
• Teknologi digital bakal dadi kekuatan paling transformatif kanggo perawatan kesehatan. Panggunaan intelijen buatan lan pembelajaran mesin bakal nggawa implikasi penting ing ilmu data kanggo ngoptimalake pengambilan keputusan, penanganan etika privasi pasien, lan panggunaan lan manajemen set data sing ekstensif lan kompleks.
• Teknologi digital dimanfaatake kanthi signifikan kanggo nyambungake pasien menyang dokter saiki amarga konsultasi langsung bisa uga ora bisa ditindakake amarga COVID-19. Masih kudu dideleng apa tren iki bakal terus ing wektu pasca COVID-19 uga.
• Salah sawijining sumber sing paling bisa dipercaya kanggo ngasilake wawasan pasien sing penting yaiku data genom, amarga bisa nggampangake pangerten babagan basis genetis penyakit lan ngobati penyakit sing disebabake dening genetis kanthi terapi adhedhasar gen sing ditargetake.
• Payors (perusahaan reimbursement) kamungkinan kanggo tetep digunakake kanggo ngurangi biaya. Nalika inisiatif kanggo nambah akses menyang produk inovatif sing larang regane ditindakake, panyebaran biaya tetep dhuwur ing agenda pembayar ing pasar maju. Iki bakal kontribusi kanggo moderat bertahap ing wutah sakabèhé saka perusahaan pharmaceutical, utamané ing pasar maju.
• Ing pasar maju, bakal ana pilihan perawatan sing luwih anyar sing kasedhiya kanggo penyakit langka lan kanker, sanajan bisa uga biaya sing luwih dhuwur kanggo pasien ing sawetara negara. Ing pasar pharmerging, akses sing luwih akeh kanggo pilihan perawatan lan tambah mbuwang obat-obatan bakal duwe pengaruh positif marang asil kesehatan.

Read More  10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur
Pasar farmasi global 2024
Pasar farmasi global 2024

Pasar Dikembangake

Pengeluaran farmasi ing pasar sing dikembangake tuwuh ing ~ 4% CAGR antarane 2014-19, lan dikira tuwuh udakara udakara 2-5% CAGR nganti tekan US $ 985-1015 Milyar ing taun 2024. Pasar kasebut nyathet ~ 66% saka farmasi global
mbuwang ing 2019, lan samesthine bakal nyathet ~63% saka belanja global ing taun 2024.

Pasar Farmasi AS

AS terus dadi pasar farmasi paling gedhe, accounting kanggo ~41% saka belanja farmasi global. Iki nyathet ~ 4% CAGR kanggo 2014-19 lan samesthine bakal tuwuh ing 3-6% CAGR dadi US $ 605-635 Milyar ing taun 2024.

Wutah kasebut bisa uga didorong utamane dening pangembangan lan peluncuran obat khusus sing inovatif, nanging sebagian bakal dikurangi kanthi paten obat sing wis kadaluwarsa lan inisiatif pengurangan biaya dening para pembayar.

Pasar Eropa Barat (WE5).

Pengeluaran farmasi ing limang pasar Eropa Kulon (WE5) paling dhuwur dijangkepi bakal tuwuh udakara udakara 3-6% CAGR dadi US $ 210-240 Milyar ing taun 2024. Bukak produk khusus umur anyar bakal nyebabake wutah iki.

Inisiatif kontrol rega sing dipimpin pemerintah kanggo nambah akses pasien bisa uga tumindak minangka
pasukan counter-balancing kanggo wutah iki.

Pasar pharmaceutical Jepang

Pasar farmasi Jepang samesthine bakal tuwuh rata-rata ing antarane 2019-24 nganti udakara $ 88 Milyar.

Kabijakan pemerintah sing nguntungake nyebabake panggunaan obat generik, ditambah karo revisi rega mudhun kanthi periodik kanggo produk farmasi. Iki bakal nggampangake tabungan ing belanja kesehatan, nyuda pertumbuhan industri sanajan ana inovasi produk.

Pasar sing dikembangake - Belanja farmasi
Pasar sing dikembangake - Belanja farmasi

Pasar Pharmerging

Belanja farmasi ing pasar pharmasi mundhak ing ~ 7% CAGR sajrone 2014-19 dadi US $ 358 Milyar. Pasar sampeyan kalebu ~ 28% saka belanja global ing 2019 lan
Dikira 30-31% saka belanja ing taun 2024.

Read More  10 Perusahaan Farmasi Umum ing Donya

Pasar Pharmerging kamungkinan bakal terus ndhaptar wutah sing luwih cepet tinimbang pasar maju, kanthi CAGR 5-8% nganti 2024, sanajan luwih murah tinimbang CAGR 7% sing direkam sajrone 2014-19.

Wutah ing pasar pharmerging bakal didhukung dening volume sing luwih dhuwur kanggo merek lan murni umum obat-obatan sing dipimpin kanthi nambah akses ing antarane masarakat. Sawetara paling anyar
Obat-obatan inovatif generasi kemungkinan bakal diluncurake ing pasar kasebut, nanging amarga rega produk kasebut, panggunaan bisa diwatesi.

Industri farmasi India

Industri farmasi India minangka salah sawijining eksportir obat-obatan umum sing paling cepet, ing saindenging jagad, kanthi volume. Pasar formulasi domestik ing India wis nyathet ~ 9.5% CAGR ing taun 2014-19 nganti $ 22 Milyar lan samesthine bakal tuwuh ing 8-11% CAGR dadi $ 31-35 Milyar ing taun 2024.

India nduweni posisi unik minangka pemasok obat-obatan sing penting kanthi keahlian kimia, biaya personel sing luwih murah lan kemampuan kanggo ngasilake kualitas.
obat-obatan sing selaras karo standar peraturan global. Bakal terus dadi pemain penting ing pasar generik global.

Obat Khusus

Panjaluk obat-obatan khusus sing saya tambah wis dadi pembalap wutah sing tetep ing belanja farmasi global sajrone dekade kepungkur, utamane ing pasar maju.
Obat khusus digunakake ing perawatan penyakit kronis, kompleks utawa langka, sing mbutuhake riset lan inovasi lanjut (obat biologis kanggo penyakit kronis,
obat imunologi, perawatan penyakit yatim piatu, terapi gen lan sel, lan liya-liyane).

Produk kasebut nggawe bedane signifikan ing asil pasien. Amarga rega sing luwih dhuwur, mayoritas panggunaan produk kasebut bisa uga ana ing pasar kanthi sistem ganti rugi sing kuat.

Ing sepuluh taun, saka 2009 nganti 2019, kontribusi produk khusus kanggo belanja farmasi global mundhak saka 21% dadi 36%. Kajaba iku, ing pasar maju, kontribusi tambah saka 23% dadi 44%, dene ing pasar farmasi, mundhak saka 11% dadi 14% ing taun 2019.

Read More  10 Perusahaan Farmasi Paling Top ing Donya 2022

Panggunaan produk kasebut luwih alon ing pasar pharmasi amarga ora ana utawa ora cukup jangkoan asuransi resep kanggo masarakat. Tren wutah samesthine bakal terus amarga luwih akeh produk khusus dikembangake lan dikomersialake kanggo kabutuhan medis sing ora cocog.

Bisa uga ana 40% saka belanja farmasi global ing taun 2024, kanthi pertumbuhan paling cepet ing pasar sing dikembangake, ing ngendi kontribusi produk khusus bakal ngluwihi 50% ing taun 2024.

Onkologi, penyakit otoimun lan imunologi minangka bagean utama ing papan kasebut, lan bakal tetep dadi pembalap pertumbuhan utama ing periode 2019-2024.

Active Pharmaceutical Ingredients (API)

Pasar API global dijangkepi udakara $ 232 Milyar ing taun 2024, tuwuh ing CAGR udakara 6%. Sawetara faktor utama sing nyebabake iki yaiku lonjakan penyakit infèksius lan kelainan kronis.

Panjaluk kasebut didorong dening konsumsi kanggo formulasi manufaktur ing
bagean anti-infèksi, diabetes, jantung, analgesik lan manajemen nyeri. Faktor liyane yaiku panggunaan API sing tambah akeh ing formulasi novel kanggo ngupayakake terapi khusus kaya imunologi, onkologi, biologi lan obat-obatan yatim piatu.

kesehatan konsumen

Produk kesehatan konsumen ora mbutuhake resep saka profesional kesehatan lan bisa dituku Over The Counter (OTC) saka toko apotek. Ukuran pasar produk kesehatan konsumen OTC global udakara $ 141.5 Milyar kanggo taun 2019, nyathet wutah 3.9% ing taun 2018.

Dijangkepi bakal tuwuh ing 4.3% CAGR nganti tekan ~ US $ 175 Milyar ing taun 2024. Peningkatan penghasilan konsumen lan mbuwang produk kesehatan lan kesehatan minangka faktor utama, sing bisa nyebabake tuwuhing pasar global produk kesehatan konsumen OTC.

Pasien sing ngerti saiki percaya yen njupuk keputusan perawatan kesehatan sing luwih apik lan melu manajemen kesehatan sing efektif liwat alat digital. Leveraging
akses uninterrupted kanggo informasi, konsumen wielding akeh daya, nyebabake nggawe segmen pasar anyar lan model perawatan kesehatan anyar.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene