FXTM ForexTime Leverage lan Margin miturut Nilai Nosional

LEVERAGE LAN MARGIN FOR FX, INDIS, lan LOGAM

ADVANTAGE, ADVANTAGE PLUS lan AKUN TRADING STANDARD (MT4 & MT5)

FX UTAMA

Notional Nilai (USD)Nilai Ora Ana (EUR)Nilai Ora Ana (GBP)Nilai Ora Ana (NGN)Pengaruh DitampaMargin ngambang, %
0 - 50,0000 - 45,0000 - 40,0000 - 18,000,0002,0000.05
50,001 - 200,00045,001 - 180,00040,001 - 150,00018,000,001 - 63,000,0001,0000.1
200,001 - 2,000,000180,001 - 1,800,000150,001 - 1,500,00063,000,001 - 630,000,0005000.2
2,000,001 - 6,000,0001,800,001 - 5,300,0001,500,001 - 4,600,000630,000,001 - 1,890,000,0002000.5
6,000,001 - 8,000,0005,300,001 - 7,000,0004,600,001 - 6,100,0001,890,000,001 - 2,520,000,0001001
Luwih saka 8,000,001Luwih saka 7,000,001Luwih saka 6,100,001Luwih saka 2,520,000,001254

FX MINORS

Notional Nilai (USD)Nilai Ora Ana (EUR)Nilai Ora Ana (GBP)Nilai Ora Ana (NGN)Pengaruh DitampaMargin ngambang, %
0 - 50,0000 - 45,0000 - 40,0000 - 18,000,0005000.2
50,001 - 200,00045,001 - 180,00040,001 - 150,00018,000,001 - 63,000,0002000.5
200,001 - 2,000,000180,001 - 1,800,000150,001 - 1,500,00063,000,001 - 630,000,0001001
2,000,001 - 6,000,0001,800,001 - 5,300,0001,500,001 - 4,600,000630,000,001 - 1,890,000,000254

FX EKSOTIK

Notional Nilai (USD)Nilai Ora Ana (EUR)Nilai Ora Ana (GBP)Nilai Ora Ana (NGN)Pengaruh DitampaMargin ngambang, %
0 - 300,0000 - 270,0000 - 230,0000 - 94,500,0002000.5
300,001 - 3,000,000270,001 - 2,700,000230,001 - 2,300,00094,500,001 - 945,000,0001001
Luwih saka 3,000,001Luwih saka 2,700,001Luwih saka 2,300,001Luwih saka 945,000,001254

INDUKSI FX

Notional Nilai (USD)Notional Nilai (EUR)Notional Nilai (GBP)Notional Nilai (NGN)Pengaruh DitampaMargin ngambang, %
0 - 500,0000 - 440,0000 - 380,0000 - 157,500,0001:5000.2
500,001 - 200,000440,001 - 900,000380,001 - 760,000157,500,001 - 315,000,0001:2000.5
1,000,001 - 5,000,000900,001 - 4,400,000760,001 - 3,800,000315,000,001 - 1,575,000,0001:1001
Luwih saka 5,000,001Luwih saka 4,400,001Luwih saka 3,800,001Luwih saka 1,575,000,0011:254

LOGAM SPOT

Notional Nilai (USD)Nilai Ora Ana (EUR)Nilai Ora Ana (GBP)Nilai Ora Ana (NGN)Pengaruh DitampaMargin ngambang, %
0 - 400,0000 - 350,0000 - 300,0000 - 126,000,0001:5000.2
400,001 - 700,000350,001 - 600,000300,001 - 500,000126,000,001 - 220,500,0001:2000.5
700,001 - 1,000,000600,001 - 900,000500,001 - 750,000220,500,001 - 315,000,0001:1001
1,000,001 - 4,000,000900,001 - 3,500,000750,001 - 3,000,000315,000,001 - 1,260,000,0001:502
Luwih saka 4,000,001Luwih saka 3,500,001Luwih saka 3,000,001Luwih saka 1,260,000,0011:254

Tulung dicathet:

* Pasangan NOK lan SEK diwenehake kanthi pengaruh maksimal 1:50 kanggo volume kanthi nilai nosional nganti 5,000,000 / 4,000,000 / 3,300,000 / 1,575,000,000 USD/ EUR/ GBP/ NGN. Kanggo volume

Read More  Top 10 platform Dagang | Saham CFD Mata Uang Forex

ndhuwur 5,000,000 / 4,000,000 / 3,300,000 / 1,575,000,000 USD / EUR/ GBP/ NGN, pengaruh kanggo NOK lan SEK pasangan tetep ing 1:25.

*Pasangan HKD diwenehake kanthi pengaruh maksimal 1:25 kanggo volume kanthi nilai nosional nganti 500,000 / 400,000 / 330,000 / 157,500,000 USD/EUR/GBP / NGN. Kanggo volume luwih saka 500,000 /

400,000 / 330,000 / 157,500,000 USD / EUR / GBP NGN, pengaruh kanggo pasangan HKD tetep ing 1:10.

*TRY, CZK lan ZAR pasangan ing kabeh jinis akun duwe pengaruh tetep 1:3, 1:5 lan 1:25 mungguh.

* Akun Mikro duwe pengaruh tetep 1:1000 kanggo FX Majors, 1:500 kanggo FX Minor, 1:50 kanggo FX Exotics lan 1:500 kanggo Spot Metals.

Wigati dimangerteni manawa pengaruh sing ditawakake kanggo pasangan mata uang EURCNH lan USDCNH diterangake ing tabel ing ngisor iki:

Notional Nilai (USD)Notional Nilai (EUR)Notional Nilai (GBP)Notional Nilai (NGN)Pengaruh DitampaMargin ngambang, %
0 - 2,000,0000 - 1,600,0000 - 1,300,0000 - 630,000,0001:502
2,000,001 - 4,000,0001,600,001 - 3,200,0001,300,001 - 2,700,000630,000,001 - 1,260,000,0001:254
Luwih saka 4,000,001Luwih saka 3,200,001Luwih saka 2,700,001Luwih saka 1,260,000,0011:1010
Notional Nilai (USD)Nilai Ora Ana (EUR)Nilai Ora Ana (GBP)Nilai Ora Ana (NGN)Pengaruh DitampaMargin ngambang, %
0 - 500,0000 - 400,0000 - 360,0000 - 190,000,0001:1000.01
500,001 - 1,000,000400,001 - 800,000360,001 - 720,000190,000,001 - 381,000,0001:500.02
1,000,001 - 2,000,000800,001 - 1,600,000720,001 - 1,450,000381,000,001 - 762,000,0001:250.04
2,000,001 - 7,000,0001,600,001 - 5,800,0001,450,001 - 5,100,000762,000,001 - 1,668,000,0001:500.1
Luwih saka 7,000,001Luwih saka 5,800,001Luwih saka 5,100,001Luwih saka 1,668,000,0011:11

Dagang produk leverage duweni potensi kanggo nambah kerugian uga bathi. Klik kene kanggo maca liyane lan please perdagangan kasebut kanthi teliti,.

Read More  Plus500 Ltd | Platform dagang

Ngitung SYARAT MARGIN FOREX KARO LEVERAGE FLEKSIBEL UNTUK AKUN STANDARD/ADVANTAGE/ADVANTAGE PLUS

STEP 1

Anggap sampeyan mbukak Posisi #1 Tuku 1 lot GBPUSD 1.4584 kanggo Akun Denominasi USD.

Nilai nosional yaiku: 1 * 100 000 * 1.4584 = 145 840 USD. Amarga nilai nosional 145 840 USD ora ngluwihi 200 000 USD, Leverage sing ditawakake yaiku 1:1000.

Margin punika: 145 840 / 1000 = 145.84 USD.

STEP 2

Sampeyan mbukak posisi # 2 Tuku 5 lot EURUSD 1.3175.

Nilai nosional yaiku: 5 * 100 000 * 1.3175 = 658 750 USD. Nilai nosional agregat saka Posisi #1 lan Posisi #2 yaiku:

145 840 (kanggo posisi # 1) + 658 750 (kanggo posisi # 2) = 804 590.00 USD.

Ing kasus iki, nilai nosional agregat saka posisi mbukak ing ndhuwur 200 000 USD, nanging ing sangisore 2,000,000 USD.

Mangkono, pengaruh 1: 1000 diwenehake kanggo 200 000 USD pisanan, lan pengaruh 1: 500 kanggo 604 590 USD sing isih ana.

Margin punika: 200 000 / 1000 + 604 590 / 500 = 1 409.18 USD.

STEP 3

Anggap sampeyan mbukak Posisi #3 Tuku 10 lot GBPUSD 1.4590. Nilai nosional yaiku: 10 * 100 000 * 1.4590 = 1 459 000 USD. Nilai nosional agregat saka kabeh telung posisi yaiku:

145 840 (kanggo posisi # 1) + 658 750 (kanggo posisi # 2) + 1 459 000 (kanggo posisi # 3) = 2 263 590 USD.

Saiki nilai nosional agregat saka posisi mbukak ing ndhuwur 2 000 000 USD, nanging ing sangisore 6 000 000 USD.

Mangkono, pengaruh 1: 1000 diwenehake kanggo 200 000 USD pisanan, pengaruh 1: 500 kanggo 1 800 000 USD sabanjure, pengaruh 1: 200 kanggo jumlah sing isih ana.

Margin punika: 200 000 / 1000 + 1 800 000 / 500 + 263 590 / 200 = 5 117.95 USD.

Read More  eToro Group Limited | Perusahaan Broker

STEP 4

Anggap sampeyan mbukak Posisi #4 Tuku 30 lot EURUSD 1.3164.

Nilai notional yaiku: 30 * 100 000 * 1.3164 = 3 949 200.00 USD. Nilai nosional agregat saka kabeh papat posisi yaiku:

145 840 (kanggo posisi # 1) + 658 750 (kanggo posisi # 2) + 1 459 000 (kanggo posisi # 3) + 3 949 200 (kanggo posisi # XNUMX)

posisi # 4) = 6 212 790.00 USD.

Saiki nilai nosional agregat saka posisi mbukak ing ndhuwur 6 000 000 USD, nanging kurang saka 8 000 000 USD.

Mangkono, pengaruh 1: 1000 diwenehake kanggo 200 000 USD pisanan, pengaruh 1: 500 kanggo 1 800 000 USD sabanjure, pengaruh 1: 200 kanggo 4 000 000 sabanjure lan pengaruh 1: 100 kanggo jumlah sing isih ana .

Margin punika: 200 000 / 1000 + 1 800 000 / 500 + 4 000 000 / 200 + 212 790 / 100 = 25 927.90 USD

STEP 5

Anggap sampeyan mbukak Posisi #5 Tuku 20 lot EURUSD 1.3188

Nilai notional yaiku: 20 * 100 000 * 1.3188 = 2 637 600.00 USD. Nilai nosional agregat saka kabeh limang posisi yaiku:

145 840 (kanggo posisi # 1) + 658 750 (kanggo posisi # 2) + 1 459 000 (kanggo posisi # 3) + 3 949 200 (kanggo posisi # XNUMX)

posisi # 4) + 2 637 600 (kanggo posisi # 5) = 8 850 390.00 USD.

Dadi, pengaruh 1: 1000 diwenehake kanggo 200 000 USD pisanan, pengaruh 1: 500 kanggo 1 800 000 USD sabanjure, pengaruh 1: 200 kanggo 4 000 000 sabanjure, pengaruh 1: 100 kanggo sabanjuré 2 000 000 lan pengaruh 1:25 kanggo jumlah isih.

Margin punika: 200 000 / 1000 + 1 800 000 / 500 + 4 000 000 / 200 + 2 000 000 / 100 + 850 390 / 25 = 77

815.60 USD

STEP 6

Ayo umpamane sampeyan nutup posisi #3 (Tuku 10 lot GBPUSD 1.4590) Nilai nosional yaiku: 1 459 000 USD.

Nilai nosional agregat saka kabeh papat posisi yaiku (kanthi nganggep posisi katelu wis ditutup):

145 840 (kanggo posisi # 1) + 658 750 (kanggo posisi # 2) + 3 949 200 (kanggo posisi # 4) + 2 637 600 (kanggo posisi # XNUMX)

posisi # 5) = 7 391 390.00 USD.

Nalika Posisi #3 ditutup, total nilai nosional uga suda sing nyebabake nyuda syarat wates. Bagean sing ngluwihi 8 000 000 USD dibusak dhisik lan kanthi pengaruh 1:25.

Margin punika: 200 000 / 1000 + 1 800 000 / 500 + 4 000 000 / 200 + 1 391 390 / 100 = 37 713.90 USD

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top