Exxon Mobil Corporation | ExxonMobil

Exxon Mobil Corporation yaiku digabungake ing Negara Bagian New Jersey ing taun 1882. Divisi perusahaan lan perusahaan afiliasi ExxonMobil ngoperasikake utawa pasar produk ing Amerika Serikat lan umume negara liya ing donya.

Profil Perusahaan Exxon Mobil

ExxonMobil, salah sawijining panyedhiya energi lan manufaktur kimia sing didagangake sacara umum paling gedhe ing donya, ngembangake lan ngetrapake teknologi generasi sabanjure kanggo mbantu kanthi aman lan tanggung jawab nyukupi kabutuhan energi lan produk kimia sing saya tambah akeh ing donya.

Bisnis utama Exxon Mobil Corporation melu eksplorasi, lan produksi, minyak mentah lan gas alam lan pabrik, perdagangan, transportasi lan adol lenga mentah, gas alam, produk petroleum, petrokimia lan macem-macem produk khusus. Afiliasi ExxonMobil nganakake program riset ekstensif kanggo ndhukung bisnis kasebut.

ExxonMobil nyekel meh 9 ewu paten aktif ing saindenging jagad ing pungkasan taun 2020. karyawan yaiku 72 ewu, 75 ewu, lan 71 ewu ing taun-taun pungkasan 2020, 2019, lan 2018, masing-masing.

LAMPIRAN

ExxonMobil nggolèki ndonya kanggo pasokan hidrokarbon murah sing bisa mbantu donya kanthi tanggung jawab nyukupi kebutuhan energi sing saya tambah. ExxonMobil njaga salah sawijining program eksplorasi paling aktif ing industri, kanthi fokus khusus ing portofolio jero banyu.

PRODUKSI:

ExxonMobil ngembangake lan mrodhuksi lenga lan gas alam ing saindhenging donya, lan nduweni banyu jero, ora konvensional, gas alam cair (LNG), lenga abot, lan operasi konvensional.

REFINING:

ExxonMobil minangka salah sawijining pabrikan lan pemasar bahan bakar lan pelumas paling gedhe ing donya, adol udakara 5 yuta barel saben dina produk minyak bumi, liwat jaringan global luwih saka 20,000 Toko stasiun lan saluran komersial.

Read More  Top 10 Perusahaan Minyak lan Gas ing Donya

KIMIA:

ExxonMobil nggunakake teknologi kepemilikan sing unggul ing industri kanggo ngasilake produk kanthi kinerja dhuwur. Dheweke dibedakake amarga properti sing ditingkatake lan nilai penting sing digawa menyang pelanggan lan pangguna pungkasan

Exxon Mobil Corporation duwe sawetara divisi lan atusan afiliasi, akeh sing duwe jeneng kalebu ExxonMobil, Exxon, Esso, Mobil utawa XTO.

Bisnis Hulu ExxonMobil

Exxon Mobil Corporation ngasilake udakara 4 yuta barel minyak lan gas alam sing padha karo minyak saben dina. Perusahaan iki aktif ing 40 negara, lan melu ing kabeh aspek saka rantai nilai global hulu, kalebu eksplorasi, pangembangan, produksi, lan marketing.

Perusahaan Hulu diorganisasikake dadi limang rantai nilai: jero banyu, ora konvensional, LNG, lenga abot, lan konvensional.

ExxonMobil minangka pimpinan industri ing gas alam cair lan melu produksi 86 yuta ton saben taun, meh 25 persen panjaluk LNG global. Posisi utama iki asale saka aplikasi teknis inovatif lan kapabilitas manajemen proyek sing unggul.

ExxonMobil Hilir

ExxonMobil's Downstream minangka bisnis gedhe lan macem-macem kanthi logistik global, dagang, panyulingan, lan pemasaran. Perusahaan kasebut nduweni kehadiran sing mapan ing Amerika, Eropa, lan wilayah Asia Pasifik sing berkembang.

ExxonMobil minangka salah sawijining produsen lan pemasar bahan bakar lan pelumas paling gedhe ing donya, lan adol produk minyak bumi udakara 5 yuta barel saben dina. Sukses komersial merek terkenal lan produk bermutu didhukung dening fokus pelanggan sing kuwat lan keandalan sumber.

Pelumas sintetik Mobil 1 minangka pimpinan lenga motor sintetik ing saindenging jagad lan minangka oli motor eceran paling laris ing AS.

Bahan api:

Rantai nilai bahan bakar terpadu kalebu akuisisi mentah, manufaktur, distribusi, lan penjualan produk bahan bakar liwat saluran ritel, komersial, lan pasokan. Minangka salah sawijining pabrik penyulingan paling gedhe ing donya, perusahaan kasebut duwe kapasitas penyulingan meh 5 yuta tong saben dina ing 21 kilang. Tapak manufaktur lan logistik sing terintegrasi lan global nyedhiyakake pasokan produk sing berkualitas lan dhuwur.

Read More  Daftar Perusahaan Minyak & Gas ing Timur Tengah

Lubricants:

Rantai nilai pelumas kalebu pangembangan, produksi, lan adol bahan dasar lan produk pelumas sing wis rampung. Perusahaan iki terintegrasi ing kabeh rantai nilai pelumas, kanthi enem kilang basestock lan 21 fasilitas campuran pelumas sing wis rampung. Merek terkemuka lan teknologi kepemilikan ndhukung tawaran produk lan layanan sing akeh banget sing diwenehake marang para pelanggan

Bisnis Kimia ExxonMobil

ExxonMobil minangka produsen utama lan pemasar petrokimia, kalebu macem-macem produk kinerja sing ndhukung standar urip sing luwih apik ing saindenging jagad.

ExxonMobil nyengkuyung keunggulan kompetitif liwat keunggulan operasional sing terus-terusan, investasi lan disiplin biaya, portofolio produk sing imbang, lan integrasi sing ora ana tandhingane karo operasi Hilir lan Hulu, kabeh didhukung dening teknologi kepemilikan.

Exxon Mobil Corporation kalebu paling gedhe prodhusèn kimia ing donya kanthi dodolan taunan luwih saka 25 yuta ton. Perusahaan iki minangka produser nomer siji utawa loro kanggo luwih saka 80 persen portofolio produk kimia,19 sing diraih liwat keunggulan operasional, disiplin biaya, portofolio produk sing seimbang, teknologi kepemilikan, lan integrasi sing unggul ing industri karo operasi Hilir lan Hulu.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene