Bobot Saham Perusahaan Indeks CAC 40

Indeks CAC 40 Nggambarake kinerja 40 saham paling gedhe saka France kadhaptar ing Euronext Paris. CAC 40 Index kulawarga dikenalake ing 15 Juni 1988. Indeks CAC dirancang kanggo nggambarake tren tingkat rega ing perdagangan saham sing kadhaptar ing Euronext Paris.

Babagan Indeks CAC 40

CAC 40 minangka indeks bobot kapitalisasi pasar float gratis sing nggambarake kinerja 40 saham paling gedhe lan paling aktif didagangake ing Euronext Paris, Prancis lan minangka indikator sing paling akeh digunakake ing pasar saham Paris. Indeks kasebut minangka dhasar kanggo produk terstruktur, dana, dana perdagangan ijol-ijolan, opsi lan berjangka.

Indeks CAC 40 kalebu 40 perusahaan peringkat paling dhuwur. 35 perusahaan peringkat paling dhuwur dipilih. Zona penyangga, ing ngendi konstituen saiki duwe prioritas tinimbang perusahaan sing saiki ora dadi bagean saka CAC 40 kalebu perusahaan peringkat 36 nganti 45.

Indeks kasebut Ditinjau Triwulanan sawise ditutup Jumuah kaping telu ing Maret, Juni, September lan Desember. Index Universe kasusun saka Perusahaan sing didaftar ing Euronext Paris. Iki minangka dhaptar saham perusahaan saka CAC 40 Index sing disusun miturut urutan abjad.

Jeneng SimpenanMarketCCY
UDHA CAIRParisEUR
AIRBUSParisEUR
ALSTOMParisEUR
ARCELORMITTAL SAAmsterdamEUR
AXAParisEUR
BNP PARIBAS ACT.AParisEUR
BOUYGUESParisEUR
CAPGEMINIParisEUR
KARREFOURParisEUR
KREDIT AGRIKOLEParisEUR
DANONEParisEUR
SISTEM DASSAULTParisEUR
EngieParisEUR
ESSILORLUXOTTICAParisEUR
EUROFINS ILMU.ParisEUR
HERMES INTLParisEUR
KeringParisEUR
AGUNGParisEUR
L" ORIParisEUR
LVMHParisEUR
MichelinParisEUR
ORANGEParisEUR
PERNOD RICARDParisEUR
PUBLICIS GROUPE SAParisEUR
RENAULTParisEUR
SAFFRONParisEUR
SAINT GOBAINParisEUR
SANOFIParisEUR
LISTRIK SEKNEIDERParisEUR
GENERALE SOSIETEParisEUR
STELLANTIS NVParisEUR
STMICROELECTRONICSParisEUR
TELEPERFORMANCEParisEUR
ThalesParisEUR
TOTALENERGIParisEUR
UNIBAIL-RODAMCO-WEAmsterdamEUR
LINGKUNGAN VEOLIA.ParisEUR
VINCIParisEUR
VIVENDI SEParisEUR
WORLDLINEParisEUR
Daftar Perusahaan Indeks CAC 40

Dhaptar Saham ing Indeks CAC 40 kanthi Bobot

Punika Daftar Saham (Perusahaan) kanthi Sektor lan Bobot %. Dhaptar iki diurutake adhedhasar Bobot.

  • LVMH MC Consumer Discretionary 11.65
  • TOTALENERGI TTE Energy 9.93
  • Perawatan Kesehatan SANOFI SAN 6.98
  • L”OREAL UTAWA Konsumen Discretionary 5.49
  • SCHNEIDER ELECTRIC SU Industrials 5.08
  • CAIR UDARA AI Materi Dasar 4.72
  • AIRBUS AIR Industrials 4.47
  • BNP PARIBAS ACT.A BNP Financials 4.03
  • ESSILORLUXOTTICA EL Perawatan Kesehatan 3.61
  • VINCI DG Industrials 3.42
  • AXA CS Financials 3.32
  • HERMES INTL RMS Kebijaksanaan Konsumen 3.12
  • SAFRAN SAF Industrials 2.72
  • PERNOD RICARD RI Konsumen Staples 2.58
  • KERING KER Consumer Discretionary 2.42
  • DANONE BN Consumer Staples 2.15
  • STELLANTIS NV STLA Consumer Discretionary 1.99
  • ENGIE ENGI Utilities 1.66
  • CAPGEMINI CAP Teknologi 1.65
  • SISTEM DASSAULT DSY Technology 1.52
  • SAINT GOBAIN SGO Industrials 1.45
  • STMICROELECTRONICS STM Teknologi 1.43
  • LEGRAND LR Industrials 1.36
  • SOCIETE GENERALE GLE Financials 1.29
  • MICHELIN ML Consumer Discretionary 1.26
  • ORANGE ORA Telekomunikasi 1.18
  • LINGKUNGAN VEOLIA. VIE Utilities 1.09
  • PUBLICIS GROUPE SA PUB Consumer Discretionary 0.92
  • KREDIT AGRICOLE ACA Financials 0.91
  • TELEPERFORMANCE TEP Industrials 0.90
  • ARCELORMITTAL SA MT Materi Dasar 0.88
  • THALES HO Industrials 0.87
  • CARREFOUR CA Consumer Staples 0.63
  • WORLDLINE WLN Industrials 0.59
  • EUROFINS ILMU. ERF Health Care 0.57
  • ALSTOM ALO Industrials 0.49
  • VIVENDI SE VIV Kebijaksanaan Konsumen 0.47
  • RENAULT RNO Consumer Discretionary 0.44
  • BOUYGUES EN Industrials 0.40
  • UNIBAIL-RODAMCO-WE URW Real Estate 0.37

Faktor Capping diwilang adhedhasar Tanggal Pengumuman Bobot Review supaya Perusahaan
kalebu ing indeks nduweni bobot maksimal 15%.

Free Float Factor saka perusahaan sing kalebu ing Indeks bakal dianyari dadi Free Float Factor ing Review
Tanggal Cut-Off yen Free Float Factor ing Review Cut-Off tanggal nyimpang 2 utawa luwih band (>=10%) saka
Free Float Factor saiki ditrapake ing indeks lan / utawa yen jumlah saham sing kadhaptar ing Review CutOff Date nyimpang luwih saka 20% saka jumlah saham saiki sing kalebu ing indeks.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top