Manajemen Keuangan Saham BlackRock Inc sing duwe

BlackRock, Inc. minangka perusahaan manajemen investasi sing didagang umum kanthi $ 10.01 triliun aset ing manajemen ("AUM") tanggal 31 Desember 2021. Kanthi kira-kira 18,400 karyawan ing luwih saka 30 negara sing nglayani klien ing luwih saka 100 negara ing ndonya, BlackRock nyedhiyakake macem-macem manajemen investasi lan layanan teknologi kanggo institusi lan Toko klien donya.

Platform macem-macem BlackRock saka alpha-seeking aktif, indeks lan strategi investasi manajemen awis antarane kelas aset mbisakake Perusahaan kanggo ngatur asil investasi lan solusi alokasi aset kanggo klien. Penawaran produk kalebu portofolio siji lan multi-aset sing nandur modal ing ekuitas, penghasilan tetep, alternatif lan instrumen pasar uang. Produk ditawakake
langsung lan liwat perantara ing macem-macem kendaraan, kalebu reksa dana mbukak-mburi lan ditutup-mburi, iShares® lan BlackRock exchange-traded dana ("ETF"), akun kapisah, dana dateng bebarengan lan kendaraan investasi pooled liyane.

Profil BlackRock Inc

BlackRock uga nawakake layanan teknologi, kalebu platform teknologi investasi lan manajemen risiko, Aladdin®, Aladdin Wealth, eFront, lan Cachematrix, uga layanan penasehat lan solusi kanggo basis klien manajemen institusional lan kasugihan. Perusahaan kasebut diatur banget lan ngatur aset klien minangka fiduciary.

BlackRock nglayani macem-macem klien institusional lan ritel ing ndonya. Klien kalebu institusi sing dibebasake pajak, kayata entuk manfaat sing ditemtokake lan rencana pensiun kontribusi sing ditetepake, amal, yayasan lan endowmen; institusi resmi, kayata pusat bank-bank, dana kasugihan negara, supranasional lan entitas pamaréntah liyane; institusi kena pajak, kalebu perusahaan asuransi, lembaga keuangan, perusahaan lan sponsor dana pihak katelu, lan perantara ritel.

BlackRock njaga dodolan lan marketing global pinunjul sing fokus ing netepake lan njaga Manajemen investasi toko lan institusi lan hubungan layanan teknologi dening marketing layanan kanggo investor langsung lan liwat hubungan distribusi pihak katelu, kalebu profesional financial lan pensiun konsultan.

BlackRock minangka perusahaan sing didol sacara umum, ora ana pemegang saham mayoritas lan luwih saka 85% saka Dewan Direksi sing kalebu direktur independen.

Manajemen ngupaya nyedhiyakake nilai kanggo para pemegang saham kanthi, ing antarane, nggunakake posisi kompetitif sing beda-beda BlackRock, kalebu:
• Perusahaan fokus ing kinerja kuwat nyediakake alpha kanggo produk aktif lan winates utawa ora nelusuri kesalahan kanggo produk indeks;
• Jangkauan global lan komitmen Perusahaan kanggo praktik paling apik ing saindenging jagad, kanthi kira-kira 50% karyawan ing njaba Amerika Serikat nglayani klien sacara lokal lan ndhukung kemampuan investasi lokal. Kira-kira 40% saka total AUM dikelola kanggo klien sing domisili ing njaba Amerika Serikat;
• jembaré saka Sastranegara investasi Company, kalebu pasar-cap bobot indeks, faktor, aktif sistematis, dhasar tradisional aktif, kapercayan dhuwur alpha lan kurban produk alternatif illiquid, kang nambah kemampuan kanggo Ngatur solusi investasi wholeportfolio kanggo ngatasi kabutuhan klien tartamtu;
• Hubungan klien sing beda-beda lan fokus fiduciary Perusahaan, sing ngidini posisi efektif kanggo ngganti kabutuhan klien lan tren makro kalebu owah-owahan sekuler menyang indeks investasi lan ETF, alokasi sing akeh kanggo pasar pribadi, panjaluk strategi aktif kanthi performa dhuwur, nambah permintaan kanggo investasi sustainable. strategi lan kabeh solusi portofolio nggunakake indeks, produk alternatif aktif lan illiquid; lan fokus terus ing income lan leren; lan
• Komitmen perusahaan sing wis suwe kanggo inovasi, layanan teknologi lan pangembangan terus, lan tambah minat, produk lan solusi teknologi BlackRock, kalebu Aladdin, Aladdin Wealth, eFront, Aladdin Climate, lan Cachematrix. Komitmen iki luwih ditambahi dening investasi minoritas ing teknologi distribusi, data lan kabeh kapabilitas portofolio kalebu Envestnet, Scalable Capital, iCapital, Acorns, lan Clarity AI.

BlackRock beroperasi ing pasar global sing kena pengaruh dinamika pasar lan kahanan sing durung mesthi ekonomi, faktor sing bisa mengaruhi pangentukan lan pangentukan pemegang saham ing wektu tartamtu.

Kemampuan Perusahaan kanggo nambah revenue, pangentukan lan nilai pemegang saham liwat wektu adhedhasar kemampuan kanggo ngasilake bisnis anyar, kalebu bisnis ing Aladdin lan produk lan layanan teknologi liyane. Upaya bisnis anyar gumantung marang kemampuan BlackRock kanggo nggayuh tujuan investasi klien, kanthi cara sing konsisten karo preferensi risiko, kanggo menehi layanan klien sing apik lan nggawe inovasi ing teknologi kanggo nglayani kabutuhan klien sing terus berkembang.

Kabeh iki efforts mbutuhake prasetya lan kontribusi karyawan BlackRock. Mulane, kemampuan kanggo narik kawigaten, ngembangake lan njaga para profesional sing berbakat penting banget kanggo sukses jangka panjang Perusahaan

AUM nggambarake macem-macem aset finansial sing dikelola kanggo klien kanthi basis discretionary miturut manajemen investasi lan perjanjian kepercayaan sing samesthine bakal terus paling sethithik 12 sasi. Umumé, laporan AUM nggambarake metodologi regane sing cocog karo basis sing digunakake kanggo nemtokake revenue (contone, nilai aset net). AUM sing dilapurake ora kalebu aset sing BlackRock nyedhiyakake manajemen risiko utawa wangun saran nondiscretionary liyane, utawa aset sing dikuwasani Perusahaan kanggo ngatur kanthi jangka pendek, sauntara.

Biaya manajemen investasi biasane ditampa minangka persentase AUM. BlackRock uga entuk biaya kinerja ing portofolio tartamtu relatif marang pathokan sing disepakati utawa rintangan bali. Ing sawetara produk, Perusahaan uga bisa entuk revenue utang sekuritase. Kajaba iku, BlackRock nawakake sistem investasi Aladdin kepemilikan uga manajemen risiko, outsourcing, penasehat lan layanan teknologi liyane, kanggo investor institusi lan perantara manajemen kasugihan.

Pendapatan kanggo layanan kasebut bisa adhedhasar sawetara kritéria kalebu nilai posisi, jumlah pangguna, implementasine go-lives lan pangiriman lan dhukungan solusi piranti lunak.

Ing tanggal 31 Desember 2021, total AUM $ 10.01 triliun, sing nuduhake CAGR 14% sajrone limang taun kepungkur. Wutah AUM sajrone periode kasebut digayuh liwat kombinasi keuntungan regane pasar net, arus mlebu lan akuisisi, kalebu Transaksi Cadangan Pertama, sing nambah $3.3 milyar AUM ing taun 2017, dampak AUM net saka Transaksi TCP, Transaksi Citibanamex, Transaksi Aegon lan Transaksi DSP, sing nambah $27.5 milyar AUM ing 2018, lan Transaksi Aperio, sing nambah $41.3 milyar AUM ing Februari 2021.

JENIS KLIEN

BlackRock nglayani campuran macem-macem klien institusi lan ritel ing ndonya, kanthi model bisnis fokus regional. BlackRock entuk manfaat saka skala ing investasi global, risiko lan platform teknologi nalika ing wektu sing padha nggunakake distribusi lokal kanggo ngirim solusi kanggo klien. Salajengipun, struktur kita nggampangake kerja sama tim sing kuat ing saindenging fungsi lan wilayah kanggo nambah kemampuan kita nggunakake praktik paling apik kanggo nglayani klien lan terus berkembang.
bakat kita.

Klien kalebu institusi sing dibebasake pajak, kayata entuk manfaat sing ditemtokake lan rencana pensiun kontribusi sing ditetepake, amal, yayasan lan endowmen; institusi resmi, kayata bank sentral, dana kasugihan negara, supranasional lan entitas pamaréntah liyane; institusi kena pajak, kalebu perusahaan asuransi, lembaga keuangan, perusahaan lan sponsor dana pihak katelu, lan perantara ritel.

ETF minangka komponen sing berkembang saka portofolio klien institusional lan ritel. Nanging, amarga ETF didagang ing ijol-ijolan, transparansi lengkap babagan klien pungkasan ora kasedhiya. Mulane, ETF ditampilake minangka jinis klien sing kapisah ing ngisor iki, kanthi investasi ing ETF dening institusi lan klien ritel ora kalebu saka tokoh lan diskusi ing bagean masing-masing.

Toko

BlackRock serves investor ritel global liwat Uploaded saka sudhut kendaraan ing spektrum investasi, kalebu akun kapisah, mbukak-mburi lan dana tertutup, unit trusts lan dana investasi pribadi. Investor eceran dilayani utamane liwat perantara, kalebu broker-dealer, bank, perusahaan kepercayaan, perusahaan asuransi lan penasihat finansial independen.

Solusi teknologi, alat distribusi digital lan owah-owahan menyang konstruksi portofolio nambah jumlah penasihat finansial lan investor eceran pungkasan sing nggunakake produk BlackRock.

Eceran makili 11% saka AUM jangka panjang ing 31 Desember 2021 lan 34% saka biaya penasehat investasi lan administrasi jangka panjang (secara kolektif "biaya dhasar") lan asil utang sekuritas kanggo 2021. ETF duwe komponen ritel sing signifikan nanging ditampilake kanthi kapisah ngisor. Kanthi ora kalebu ETF, AUM ritel umume dumadi saka reksa dana aktif. Reksa dana gunggunge $841.4 milyar, utawa 81%, saka AUM jangka panjang ritel ing pungkasan taun, kanthi sisane nandur modal ing dana investasi pribadi lan akun sing dikelola kanthi kapisah. 82% saka AUM jangka panjang ritel nandur modhal ing produk aktif.

ETFs

BlackRock minangka panyedhiya ETF terkemuka ing donya kanthi $3.3 triliun AUM ing tanggal 31 Desember 2021, lan ngasilake rekor arus masuk net $305.5 milyar ing taun 2021. Mayoritas AUM ETF lan arus masuk net makili ETF merek iShares sing nglacak indeks Perusahaan. Perusahaan kasebut uga nawakake sawetara ETF merek BlackRock sing aktif sing ngupayakake kinerja lan / utawa asil sing beda.

Equity ETF net inflows $ 222.9 milyar padha mimpin dening mili menyang inti lan sustainable ETFs, uga terus nggunakake klien saka sudhut basis tliti eksposur ETFs BlackRock kanggo nyebut risiko-ing sentimen sak taun. Inflows net ETF income tetep $ 78.9 milyar diversifikasi ing eksposur, dipimpin dening aliran menyang dana obligasi inti lan kotamadya sing dilindhungi inflasi. ETF multi-aset lan alternatif nyumbangake gabungan $ 3.8 milyar saka net inflows, utamane menyang alokasi inti lan dana komoditas.

ETF makili 35% saka AUM jangka panjang ing 31 Desember 2021 lan 41% saka biaya dhasar jangka panjang lan asil utang sekuritas kanggo 2021.

Basis klien ritel diversifikasi sacara geografis, kanthi 67% AUM jangka panjang dikelola kanggo investor sing adhedhasar ing Amerika, 28% ing EMEA lan 5% ing Asia-Pasifik ing pungkasan taun 2021.

• Inflows net jangka panjang ritel AS $ 59.7 milyar dipimpin dening ekuitas lan arus masuk net income tetep $ 24.1 milyar lan $ 20.6 milyar. Inflows net ekuitas dipimpin dening aliran menyang wutah AS, teknologi lan waralaba ekuitas global. Aliran masuk net penghasilan tetep dibedakake ing antarane eksposur lan produk, kanthi aliran sing kuat menyang penawaran obligasi kotamadya lan total sing ora dibatasi.

Inflows net alternatif saka $ 9.1 milyar didorong dening aliran menyang Strategi Modal Alternatif BlackRock lan dana Global Event Driven. Inflows net multi-aset $ 5.9 milyar kalebu sukses nutup $ 2.1 milyar BlackRock ESG Capital Allocation Trust.

Ing kuartal pisanan taun 2021, BlackRock nutup akuisisi Aperio, pionir kanggo ngatur akun ekuitas indeks sing dioptimalake pajak kanthi kapisah ("SMA"), kanggo nambah platform kasugihan lan nyedhiyakake solusi portofolio kabeh kanggo penasihat regane dhuwur banget. . Kombinasi Aperio karo waralaba SMA BlackRock sing wis ana ngembangake kemampuan personalisasi sing kasedhiya kanggo manajer kasugihan saka BlackRock liwat strategi sing dikelola pajak ing antarane faktor, indeksasi pasar sing amba, lan preferensi Lingkungan, Sosial, lan Pemerintahan ("ESG") investor ing kabeh aset. kelas.

Ing kuartal kaping telu 2021, BlackRock nggawe investasi minoritas ing SpiderRock Advisors, manajer aset kanthi teknologi sing fokus kanggo nyedhiyakake strategi overlay opsi sing dikelola kanthi profesional. Perusahaan ngarepake investasi iki kanggo nambah kemampuan produk tambahan menyang Aperio lan ndhukung ekspansi franchise SMA pribadi.
• Inflows net jangka panjang ritel internasional $ 42.4 milyar dipimpin dening arus masuk net ekuitas $ 18.0 milyar, nggambarake aliran sing kuat menyang reksa dana indeks ekuitas, lan sumber daya alam lan waralaba ekuitas aktif teknologi. Kajaba iku, aliran masuk net ekuitas nuduhake $1.4 milyar sing diunggahake saka peluncuran perusahaan gabungan BlackRock Fund Management (FMC) lan Wealth Management Company (WMC) ing China.

Inflow net income tetep $14.3 milyar didorong dening aliran menyang indeks reksadana pendapatan tetep lan strategi obligasi Asia. Inflows net multi-aset $ 6.6 milyar dipimpin dening aliran menyang ESG lan strategi alokasi donya. Inflows net alternatif saka $ 3.5 milyar dibayangke dikarepake kanggo dana Global Event Driven BlackRock.

AUM aktif institusional mungkasi taun 2021 kanthi $ 1.8 triliun, nggambarake aliran mlebu net $ 169.1 milyar, sing didorong dening kekuwatan broadbase ing kabeh kategori produk, pendanaan sawetara prentah kepala investasi outsourcing sing signifikan ("OCIO") lan terus tuwuh ing tanggal target LifePath®. waralaba.

Alternatif net inflows $15.8 milyar dipimpin dening inflows menyang kredit pribadi, infrastruktur, real estate lan ekuitas pribadi. Ora kalebu pengembalian modal lan investasi $ 8.3 milyar, arus masuk net alternatif yaiku $ 24.1 milyar. Kajaba iku, 2021 minangka taun penggalangan dana liyane sing kuwat kanggo alternatif sing ora cair.

Ing taun 2021, BlackRock ngunggahake rekor modal klien $42 milyar, sing kalebu aliran mlebu net lan komitmen sing ora mbayar ragad. Ing pungkasan taun, BlackRock duwe kira-kira $36 milyar saka modal setya non-ragad kanggo nyebarke kanggo klien institusional, kang ora klebu ing AUM. Aktif institusi makili 19% saka AUM jangka panjang lan 18% saka biaya dhasar jangka panjang lan asil utang sekuritas kanggo 2021.

Indeks institusional AUM gunggunge $3.2 triliun ing tanggal 31 Desember 2021, nuduhake $117.8 milyar aliran metu net sing kalebu $58 milyar penebusan biaya murah ing kuartal kaping pindho. Outflows net ekuitas $ 169.3 milyar uga nggambarake klien ngimbangi portofolio sawise keuntungan pasar ekuitas sing signifikan, utawa kanthi taktik mindhah aset menyang penghasilan tetep lan awis. Inflows net income tetep $52.4 milyar didorong dening panjaluk solusi investasi sing didorong tanggung jawab.

Indeks institusi makili 35% saka AUM jangka panjang lan 7% saka biaya dhasar jangka panjang lan asil utang sekuritas kanggo 2021.

Klien institusional Perusahaan kalebu ing ngisor iki:
• Pensiun, Yayasan lan Endowments. BlackRock minangka salah sawijining manajer aset rencana pensiun paling gedhe ing donya kanthi $3.2 triliun, utawa 65%, saka AUM institusi jangka panjang sing dikelola kanggo entuk manfaat sing ditemtokake, kontribusi sing ditemtokake lan rencana pensiun liyane kanggo
perusahaan, pemerintah lan serikat pekerja ing tanggal 31 Desember 2021. Lanskap pasar terus owah saka entuk manfaat sing ditemtokake menyang kontribusi sing ditemtokake, lan saluran kontribusi sing ditemtokake nuduhake $1.4 triliun saka total AUM pensiun. BlackRock tetep posisi sing apik kanggo nggedhekake evolusi pasar kontribusi sing ditetepake lan dikarepake kanggo investasi berorientasi asil.

Tambahan $96.0 milyar, utawa 2%, saka AUM institusi jangka panjang dikelola kanggo investor bebas pajak liyane, kalebu amal, yayasan lan endowmen.
• Institusi Resmi. BlackRock ngatur $316.4 milyar, utawa 7%, saka AUM institusi jangka panjang kanggo institusi resmi, kalebu bank sentral, dana kasugihan negara, supranasional, entitas multilateral lan kementerian lan lembaga pemerintah ing pungkasan taun 2021.

Klien iki asring mbutuhake saran investasi khusus, kayata benchmark khusus lan dhukungan pelatihan.
• Institusi Keuangan lan Liyane. BlackRock minangka manajer aset independen paling dhuwur kanggo perusahaan asuransi, kanthi jumlah $ 507.8 milyar.

Aset sing dikelola kanggo institusi kena pajak liyane, kalebu perusahaan, bank lan sponsor dana pihak katelu sing Perusahaan nyedhiyakake layanan sub-penasihat, gunggunge $797.3 milyar, utawa 16%, saka AUM institusi jangka panjang ing pungkasan taun.

Penawaran produk jangka panjang kalebu strategi alpha-seeking aktif lan indeks. Sastranegara aktif alpha-seeking kita ngupaya entuk bali sing menarik ngluwihi pathokan pasar utawa rintangan kinerja nalika njaga profil risiko sing cocog lan nggunakake riset dhasar lan model kuantitatif kanggo nyurung konstruksi portofolio. Ing kontras, strategi indeks ngupaya kanggo nglacak kanthi rapet bali saka indeks sing cocog, umume kanthi nandur modal ing sekuritase dhasar sing padha ing indeks utawa ing subset saka sekuritase sing dipilih kanggo ngira-ngira risiko sing padha lan profil bali saka indeks kasebut. Sastranegara indeks
kalebu produk indeks non-ETF lan ETF.

Sanajan akeh klien nggunakake strategi aktif lan indeks alpha-seeking, aplikasi strategi kasebut bisa uga beda-beda. Contone, klien bisa nggunakake produk indeks kanggo entuk cahya menyang pasar utawa kelas aset utawa bisa nggunakake kombinasi strategi indeks kanggo ngarahake bali aktif. Kajaba iku, penugasan indeks non-ETF institusi cenderung gedhe banget (multi-milyar dolar) lan biasane nggambarake tarif ragad sing murah. Arus net ing produk indeks institusi umume duwe pengaruh cilik ing bathi lan penghasilan BlackRock.

Ekuitas akhir taun 2021 ekuitas AUM gunggunge $5.3 triliun, nggambarake arus mlebu net $101.7 milyar. Aliran mlebu net kalebu $222.9 milyar lan $48.8 milyar menyang ETF lan aktif, masing-masing, sebagian diimbangi dening arus metu net indeks non-ETF $170.0 milyar. Cathetan arus masuk net ekuitas aktif didorong dening aliran menyang pertumbuhan AS, teknologi lan waralaba ekuitas dhasar global, uga mili menyang strategi kuantitatif.

Tarif ragad efektif BlackRock fluktuasi amarga owah-owahan ing campuran AUM. Kira-kira setengah saka AUM ekuitas BlackRock disambungake menyang pasar internasional, kalebu pasar berkembang, sing cenderung duwe tarif ragad sing luwih dhuwur tinimbang strategi ekuitas AS. Mulane, fluktuasi ing pasar ekuitas internasional, sing bisa uga ora terus-terusan pindhah bebarengan karo pasar AS, duwe pengaruh sing luwih gedhe ing bathi ekuitas BlackRock lan tingkat biaya sing efektif.

Ekuitas makili 58% saka AUM jangka panjang lan 54% saka biaya dhasar jangka panjang lan revenue utang sekuritas kanggo 2021. Pendapatan tetep AUM rampung ing 2021 ing $ 2.8 triliun, nggambarake arus masuk net $ 230.3 milyar. Inflows net kalebu $94.0 milyar, $78.9 milyar lan $57.4 milyar ing aktif, indeks ETFs lan non-ETF, mungguh. Rekam inflows net income tetep aktif $ 94.0 milyar dibayangke pendanaan saka mandat income tetep inti pinunjul ing waktu papat, uga aliran kuwat menyang unconstrained, kotamadya, total bali lan kurban obligasi Asia.

Pendapatan tetep nuduhake 30% saka AUM jangka panjang lan 26% saka biaya dhasar jangka panjang lan asil utang sekuritas kanggo 2021.

Multi-Aset

BlackRock ngatur macem-macem dana imbang multi-aset lan prentah khusus kanggo basis klien macem-macem sing nggunakake keahlian investasi sing amba ing ekuitas global, obligasi, mata uang lan komoditas, lan kemampuan manajemen risiko sing ekstensif. Solusi investasi bisa uga kalebu kombinasi portofolio mung dawa lan investasi alternatif uga overlay alokasi aset taktis.

Multi-aset makili 9% saka AUM jangka panjang lan 10% saka biaya dhasar jangka panjang lan asil utang sekuritas kanggo 2021.

Aliran masuk net multi-aset nggambarake panjaluk institusi sing terus-terusan kanggo saran adhedhasar solusi kanthi $ 83.0 milyar aliran mlebu neto saka klien institusi. Rencana kontribusi sing ditetepake saka klien institusi tetep dadi pendorong aliran sing signifikan lan nyumbang $ 53.5 milyar menyang aliran masuk net multi-aset institusi ing 2021, utamane menyang tanggal target lan penawaran produk risiko target.

Strategi multi-aset Perusahaan kalebu ing ngisor iki:
• Tanggal target lan produk risiko target ngasilake arus masuk net $30.5 milyar. Investor institusi makili 90% tanggal target lan target risiko AUM, kanthi rencana kontribusi sing ditemtokake nuduhake 84% AUM. Aliran didorong dening kontribusi sing ditemtokake
investasi ing penawaran LifePath kita. Produk LifePath nggunakake model overlay alokasi aset aktif proprietary sing ngupaya ngimbangi risiko lan bali liwat cakrawala investasi adhedhasar wektu pensiun sing dikarepake investor. Investasi dhasar
utamane produk indeks.
• Alokasi aset lan produk imbang ngasilake $37.2 milyar saka net inflows. Sastranegara iki nggabungake ekuitas, penghasilan tetep lan komponen alternatif kanggo investor sing golek solusi sing cocog karo pathokan tartamtu lan ing anggaran risiko. Ing
kasus tartamtu, Sastranegara iki ngupaya kanggo nyilikake resiko downside liwat diversifikasi, Sastranegara turunan lan pancasan alokasi bondho taktik.

Produk unggulan kalebu kulawarga dana Alokasi Global lan Multi-Aset Income.
• Layanan manajemen Fiduciary minangka mandat sing kompleks sing sponsor rencana pensiun utawa endowmen lan yayasan nahan BlackRock kanggo tanggung jawab kanggo sawetara utawa kabeh aspek manajemen investasi, asring BlackRock tumindak minangka pejabat investasi outsourcing. Layanan khusus iki mbutuhake kemitraan sing kuat karo staf investasi lan wali para klien supaya bisa nyetel strategi investasi kanggo nyukupi anggaran risiko khusus klien lan tujuan bali. Fiduciary net inflows $ 30.1 milyar nggambarake pendanaan saka sawetara mandat OCIO sing signifikan.

alternatif

Alternatif BlackRock fokus ing sumber lan ngatur investasi dhuwur-alpha karo korélasi ngisor kanggo pasar umum lan ngembangaken pendekatan sakabehe kanggo alamat kabutuhan klien ing alternatif nandur modal.

Produk alternatif perusahaan kalebu telung kategori utama - 1) alternatif cair, 2) alternatif cair, lan 3) mata uang lan komoditas. Alternatif illiquid kalebu penawaran ing solusi alternatif, ekuitas pribadi, oportunistik lan kredit, real estate lan infrastruktur. Alternatif cair kalebu penawaran ing dana pager langsung lan solusi dana pager (dana dana).

Ing taun 2021, alternatif cair lan ora cair ngasilake aliran masuk net $27.4 milyar, utawa $36.6 milyar ora kalebu pengembalian modal / investasi $9.2 milyar. Kontributor paling gedhe kanggo ngasilake modal / investasi yaiku strategi oportunistik lan kredit, solusi ekuitas pribadi lan infrastruktur. Inflows net didorong dening dana pager langsung, ekuitas pribadi, infrastruktur lan strategi oportunistik lan kredit.

Ing pungkasan taun, BlackRock wis kira-kira $36 milyar non-ragad mbayar, unfunded, uninvested prasetya, kang samesthine bakal disebarake ing mangsa; prasetya iki ora klebu ing AUM utawa mili nganti padha ragad-mbayar. Mata uang lan komoditas nyumurupi $ 1.6 milyar saka net inflows, utamané menyang komoditas ETFs.

BlackRock yakin yen alternatif dadi luwih konvensional lan investor ngganti strategi alokasi aset, investor bakal nambah panggunaan investasi alternatif kanggo nglengkapi kepemilikan inti. Waralaba alternatif BlackRock kanthi macem-macem kanthi posisi sing apik kanggo terus nyukupi permintaan saka investor institusi lan ritel. Alternatif makili 3% saka AUM jangka panjang lan 10% saka biaya dhasar jangka panjang lan asil utang sekuritas kanggo
2021.

Alternatif Illiquid

Strategi alternatif illiquid Perusahaan kalebu ing ngisor iki:
• Solusi Alternatif nggambarake portofolio investasi alternatif sing disesuaikan. Ing taun 2021, portofolio solusi alternatif duwe $6.0 milyar ing AUM, lan $1.4 milyar aliran mlebu net.
• Ekuitas Pribadi lan Oportunistik kalebu AUM $ 19.4 milyar ing solusi ekuitas pribadi, $ 19.3 milyar ing tawaran oportunistik lan kredit, lan $ 3.5 milyar ing Long Term Private Capital ("LTPC"). Inflows net $ 9.1 milyar menyang ekuitas pribadi lan strategi oportunistik kalebu $ 6.3 milyar inflows net menyang oportunistik lan penawaran kredit lan $ 2.8 milyar saka net inflows menyang solusi ekuitas pribadi.
• Aset Nyata, sing kalebu infrastruktur lan real estate, gunggunge $54.4 milyar ing AUM, nggambarake arus masuk net $5.7 milyar, dipimpin dening mundhakaken modal infrastruktur lan penyebaran.

Alternatif Cairan

Aliran masuk net produk alternatif cair Perusahaan $11.3 milyar nggambarake arus masuk net $10.0 milyar lan $1.3 milyar saka strategi dana pager langsung lan solusi dana pager. Sastranegara dana pager langsung kalebu macem-macem penawaran siji lan multi-strategi.

Kajaba iku, Perusahaan ngatur $103.9 milyar ing strategi kredit cair sing kalebu ing penghasilan tetep aktif.

Mata uang lan Komoditas

Produk mata uang lan komoditas Perusahaan kalebu sawetara produk aktif lan indeks. Produk mata uang lan komoditas duwe aliran masuk net $1.6 milyar, utamane didorong dening ETF. Produk komoditas ETF makili $65.6 milyar saka AUM lan ora layak kanggo biaya kinerja.

Manajemen Awis

Manajemen awis AUM gunggungipun $755.1 milyar ing tanggal 31 Desember 2021, nggambarake rekor $94.0 milyar arus masuk net. Produk manajemen awis kalebu dana pasar uang sing kena pajak lan bebas pajak, dana investasi jangka pendek lan akun kapisah sing disesuaikan. Portofolio denominasi ing dolar AS, dolar Kanada, dolar Australia, Euro, Franc Swiss, Dolar Selandia Baru utawa pound Inggris. Wutah sing kuat ing manajemen awis nggambarake sukses BlackRock ing skala leveraging kanggo klien lan ngirim solusi distribusi digital lan manajemen risiko sing inovatif.

BlackRock saiki tanpo pekso waiving bagean saka Fees Manajemen ing dana pasar dhuwit tartamtu kanggo mesthekake yen padha njaga tingkat minimal income investasi net saben dina. Sajrone 2021, waivers iki nyebabake nyuda biaya manajemen udakara $ 500 yuta, sing sebagian diimbangi kanthi nyuda distribusi lan biaya layanan BlackRock sing dibayar menyang perantara finansial. BlackRock wis nyediakake waivers dhukungan asil sukarela ing periode sadurunge lan bisa nambah utawa nyuda tingkat waivers dhukungan ngasilake ing mangsa ngarep. Kanggo informasi luwih lengkap ndeleng Wigati 2, Wigati Accounting Kawicaksanan, ing cathetan kanggo laporan keuangan gabungan sing kalebu ing Part II, Item 8 saka pengajuan iki.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene