Daftar perusahaan pulp lan kertas paling gedhe 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Dhaptar perusahaan pulp lan kertas paling gedhe ing donya sing diurutake adhedhasar Total Revenue.

Oji Group minangka perusahaan pulp lan kertas paling gedhe ing donya kanthi bathi $ 12 Milyar. Swara 140 taun sejarah wiwit ngadeg, Grup Oji terus-terusan dadi pimpinan ing industri pulp lan kertas Jepang.

Daftar perusahaan pulp lan kertas paling gedhe

Mangkene dhaptar perusahaan pulp lan kertas paling gedhe ing taun kepungkur adhedhasar total revenue (sales).

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue NegarakaryawanUtang kanggo Equity Bali ing EkuitasMargin Operasi EBITDA incomeTotal Utang
1OJI HOLDINGS CORP $ 12 MilyarJapan360340.811.4%8%$ 1,649 Yuta$ 6,219 Yuta
2UPM-KYMMENE CORPORATION $ 11 MilyarFinland180140.311.7%13%$ 1,894 Yuta$ 3,040 Yuta
3STORA ENSO OYJ A $ 10 MilyarFinland231890.410.5%11%$ 1,958 Yuta$ 4,690 Yuta
4NIPPON PAPER INDUSTRIES CO LTD $ 9 MilyarJapan161561.83.4%2%$ 819 Yuta$ 7,170 Yuta
5MONDI PLC ORD $ 8 MilyarInggris260000.513.9%13%$ 1,597 Yuta$ 2,723 Yuta
6SUZANO SA ING NM $ 6 MilyarBrazil350006.0164.7%42%$ 4,135 Yuta$ 15,067 Yuta
7SAPPI LTD $ 5 MilyarAfrika Kidul124921.20.6%4%$ 504 Yuta$ 2,306 Yuta
8DAIO PAPER CORP $ 5 MilyarJapan126581.510.1%7%$ 739 Yuta$ 3,551 Yuta
9SHANDONG CHENMING $ 5 MilyarChina127522.212.9%14% $ 8,098 Yuta
10SHANYING INTERNATIONAL HOLDINGS $ 4 MilyarChina131891.410.7%5% $ 4,077 Yuta
11LEE & MAN PAPER MANUFACTURING LTD $ 3 MilyarHong Kong93000.515.4%17%$ 684 Yuta$ 2,111 Yuta
12SANDONG SUNPAPER $ 3 MilyarChina112021.019.2%14% $ 2,894 Yuta
13SCG PAKET PERUSAHAAN PUBLIK LIMITED $ 3 MilyarThailand 0.410.8%9%$ 539 Yuta$ 1,534 Yuta
14INDAH KIAT PULP & PAPER TBK $ 3 MilyarIndonesia120000.78.8%21%$ 974 Yuta$ 3,337 Yuta
15Sylvamo Corporation $ 3 MilyarAmerika Serikat 5.97.3%  $ 1,562 Yuta
16BILLERUDKORSNAS AB $ 3 MilyarSwedia44070.37.3%5%$ 358 Yuta$ 767 Yuta
17Resolute Forest Products Inc. $ 3 MilyarCanada71000.227.7%21%$ 911 Yuta$ 365 Yuta
18YFY INC $ 3 MilyarTaiwan 0.712.5%11%$ 483 Yuta$ 1,686 Yuta
19Papan METSA OYJ A $ 2 MilyarFinland23700.318.4%13%$ 420 Yuta$ 523 Yuta
20SEMAPA $ 2 MilyarPortugal59261.215.7%9%$ 422 Yuta$ 1,728 Yuta
21SVENSKA CELLULOSA AB SCA SER. A $ 2 MilyarSwedia38290.16.7%16%$ 505 Yuta$ 1,155 Yuta
22SHANDONG BOHUI PAPER INDUSTRIAL CO.,LTD. $ 2 MilyarChina46291.333.4%19% $ 1,555 Yuta
23Perusahaan HOKUETSU CORPORATION $ 2 MilyarJapan45450.414.4%6%$ 255 Yuta$ 829 Yuta
24HOLMEN AB SER. A $ 2 MilyarSwedia 0.16.3%16%$ 477 Yuta$ 566 Yuta
25Perusahaan Clearwater Paper $ 2 MilyarAmerika Serikat33401.4-3.0%5%$ 194 Yuta$ 694 Yuta
26SHANDONG HUATAI PAPER INDUSTRY SHAREHOLDING CO.,LTD $ 2 MilyarChina68400.510.8%7% $ 680 Yuta
27THE NAVIGATOR COMP $ 2 MilyarPortugal32320.913.9%10%$ 322 Yuta$ 1,033 Yuta
28LONGCHEN PAPER&PACKAGING CO LTD $ 1 MilyarTaiwan 1.59.8%8%$ 246 Yuta$ 1,451 Yuta
29MITSUBISHI PAPER MILLS $ 1 MilyarJapan35791.50.1%1%$ 87 Yuta$ 889 Yuta
30Mercer International Inc. $ 1 MilyarCanada23752.014.2%14%$ 363 Yuta$ 1,225 Yuta
31HANSOLPAPER $ 1 MilyarKorea Kidul11771.32.4%3%$ 118 Yuta$ 697 Yuta
32Perusahaan Verso $ 1 MilyarAmerika Serikat17000.0-16.2%-13%$ 58 Yuta$ 5 Yuta
33INAPA INVESTIMENTOS PARTIC GESTAO NPV $ 1 MilyarPortugal 2.2-6.4%-1%$ 13 Yuta$ 397 Yuta
34ENERGI EMAS $ 1 MilyarSingapore 0.64.8%14%$ 229 Yuta$ 409 Yuta
35C&S PAPER CO LTD $ 1 MilyarChina66180.114.9%10% $ 70 Yuta
36HUTAN YUEYANG & KERTAS $ 1 MilyarChina39640.55.8%  $ 740 Yuta
37Schweitzer-Mauduit International, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat36002.17.9%8%$ 200 Yuta$ 1,306 Yuta
38NORSKE SKOG ASA $ 1 MilyarNorway23320.8-56.8%0%$ 44 Yuta$ 253 Yuta
Daftar perusahaan pulp lan kertas paling gedhe 2022

UPM-Kymmene Corporation

UPM-Kymmene Corporation didegaké ing musim gugur 1995 nalika Kymmene Corporation lan Repola Ltd karo anak perusahaan United Paper Mills Ltd ngumumake penggabungan. Perusahaan anyar, UPM-Kymmene, resmi miwiti operasi ing 1 Mei 1996.

Sejarah perusahaan bali menyang asal-usul industri alas Finlandia. Pabrik pulp mekanik pisanan, pabrik kertas lan pabrik sawmill wiwit operasi ing awal taun 1870-an. Produksi pulp diwiwiti ing taun 1880-an lan konversi kertas ing taun 1920-an kanthi produksi kayu lapis wiwit dekade sabanjure.

Wit paling tuwa saka wit kulawarga perusahaan bisa ditemokake ing Finlandia, ing Valkeakoski lan Kuusankoski. Pendhudhuk perusahaan Aktiebolag Walkiakoski lan Kymmene Ab didegaké ing taun 1871 lan 1872. Akeh perusahaan industri alas Finlandia sing penting kayata Kymi, United Paper Mills, Kaukas, Kajaani, Schauman, Rosenlew, Raf. Haarla lan Rauma-Repola wis digabung dadi Grup UPM saiki sajrone pirang-pirang taun.

Industri Kertas Nippon

Nippon Paper Industries minangka pimpinan industri domestik ing manufaktur, volume produksi lan kualitas kanggo macem-macem produk kalebu kertas standar, karton, lan kertas rumah tangga. Nalika perusahaan terus nyusun sistem produksi domestik, uga nambah pangsa pasar ing jaban rangkah, utamane ing wilayah Asia-Pasifik.

Stora Enso

Stora Enso duwe udakara 22,000 karyawan lan dodolan ing taun 2021 yaiku EUR 10.2 milyar. Enggo bareng Stora Enso kadhaptar ing Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) lan Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R). Kajaba iku, saham kasebut didagang ing AS minangka ADRs (SEOAY).

Bagéyan saka bioekonomi global, Stora Enso minangka panyedhiya produk sing bisa dianyari ing kemasan, biomaterial, konstruksi kayu lan kertas, lan salah sawijining pamilik alas pribadi paling gedhé ing donya. bisa digawe saka wit sesuk.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene