Perusahaan paling gedhe ing Portugal (Dhaptar Ndhuwur)

Kaca kiyé nembé diowahi jam 14, tanggal 2022 September 09

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar Perusahaan Paling gedhe (Paling gedhe) ing Portugal sing diurutake adhedhasar Total Revenue (Penjualan) lan EBITDA Penghasilan. J.MARTINS,SGPS punika Perusahaan paling gedhe ing Portugal Kanthi revenue saka $ 23,607 Yuta ngiring dening EDP-ENERGIAS PORTU etc.

dhaftar Perusahaan paling gedhe ing Portugal (Dhaptar Top)

Dadi, iki minangka dhaptar 35 perusahaan paling gedhe ing Portugal sing diurutake adhedhasar Penjualan.

S.NoPerusahaan PortugalTotal SalesPenghasilan EBITDAkaryawanRasio Utang-kanggo-EkuitasPrice kanggo Book Bali ing Ekuitas Simbol SimpenanMargin Operasi (TTM)
1J. MARTINS, SGPS$ 23,607 Yuta$ 1,761 Yuta1182101.26.420.1JMT4%
2EDP-ENERGIAS PORTU$ 15,478 Yuta$ 3,483 Yuta116101.32.09.8PDE10%
3GALP ENERGIA-NOM$ 13,935 Yuta$ 2,132 Yuta61141.22.4-4.4GALP5%
4SONAE$ 8,353 Yuta$ 589 Yuta462100.91.09.8SON2%
5PANGOCAP SAKA BCP-BCO COMERCIAL ING BASA PORTUGIS$ 3,552 Yuta173351.90.40.9BCP7%
6MOTA ENGIL$ 2,972 Yuta$ 452 Yuta353317.5-16.2EGL7%
7SEMAPA$ 2,285 Yuta$ 422 Yuta59261.21.015.7SEM9%
8EDP ​​RENOVAVEIS$ 2,109 Yuta$ 1,375 Yuta17350.52.54.9EDPR34%
9THE NAVIGATOR COMP$ 1,695 Yuta$ 322 Yuta32320.92.313.9NVG10%
10NOS, SGPS, SA$ 1,674 Yuta$ 710 Yuta22421.71.814.1NOS14%
11INAPA INVESTIMENTOS PARTIC GESTAO NPV$ 1,261 Yuta$ 13 Yuta2.20.1-6.4INA-1%
12CORTICEIRA AMOIM-SGPS$ 906 Yuta$ 155 Yuta43570.22.713.2COR12%
13CTT-CORREIOS DE PORTUGAL, SA$ 899 Yuta$ 118 Yuta122343.04.526.3CTT5%
14REN$ 863 Yuta$ 474 Yuta6972.11.27.4RENE23%
15ALTRI SGPS$ 745 Yuta$ 272 Yuta1.52.622.1ALTR20%
16TEIXEIRA DUARTE, SA$ 744 Yuta3.40.21.4TDSA
17TOYOTA CAETANO$ 438 Yuta$ 21 Yuta15030.30.95.2SCT0%
18IBERSOL-SGPS$ 353 Yuta$ 61 Yuta3.71.2-24.7IBS-12%
19MARTIFER, SGPS, SA$ 277 Yuta$ 24 Yuta11.813.2488.0MAR6%
20IMPRESA, SGPS – NOM.$ 218 Yuta- $ 32 yuta1.110.2IPR-17%
21FUT.CLUBE PORTO$ 180 Yuta$ 21 Yuta498-2.6FCP-12%
22GRUPO MEDIA MODAL,SGPS$ 166 Yuta$ 8 Yuta1.31.5-7.2MCP-2%
23NOVABASE, SGPS – NOM.$ 153 Yuta$ 15 Yuta17750.42.97.9NBA7%
24CONDURIL-ENGENHARIA$ 152 Yuta0.40.30.6CDU
25VAA VISTA ALEGRE$ 135 Yuta$ 15 Yuta24601.72.70.5VAF-1%
26RAMADA INVESTIMENTOS E INDUSTRI SA$ 126 Yuta$ 26 Yuta0.51.410.1Ram14%
27BENFICA SAD$ 112 Yuta- $ 60 yuta1.00.7-11.4SLBEN-118%
28GREENVOLT ENERGIAS RENOVAVEIS SA$ 110 Yuta2.711.533.5GVOLT
29ESTORIL-SOL SGPS-NOMINATIVAS$ 94 Yuta- $ 2 yuta9400.10.9-26.2ESON-22%
30COFINA-SGPS$ 87 Yuta$ 17 Yuta1.40.510.7CFN15%
31SPORTING CLUBE DE PORTUGAL$ 68 Yuta- $ 7 yuta-1.7SCP-42%
32REDITUS-SGPS$ 24 Yuta3.90.0-7.0RED
33LISGRAFICA-IMPRESSAO ARTES GRAFICAS EUR0.05$ 11 Yuta$ 1 Yuta121-0.7LIG-6%
34RAIZE-INSTITUICAO DE PAGAMENTOS SA$ 1 Yuta110.417.2-18.4MLRZE
35PHAROL, SGPS, SA$ 0 Yuta- $ 3 yuta0.00.4-10.4PHR
Dhaptar perusahaan paling gedhe ing Portugal (Dhaptar Ndhuwur)

Portugis perusahaan maskapai, perusahaan Portugis ing london, perusahaan portugis ing india, perusahaan rental mobil portugis, perusahaan jam tangan internasional portugis, perusahaan muffin england anyar muffin portugis.

perusahaan minyak lan gas portugis, perusahaan baking portugis newark, perusahaan manufaktur ing portugal, perusahaan minyak lan gas ing portugal, perusahaan pharmaceutical ing portugal, perusahaan tur ing lisbon portugal, perusahaan paling apik kanggo kerja ing portugal, perusahaan tur paling apik ing lisbon portugal.

perusahaan paling apik kanggo bisa ing portugal, perusahaan paling gedhe ing portugal. Dadi iki dhaptar 35 perusahaan paling gedhe ing Portugal (Dhaptar Top).

Informasi terkait

KOMUNITAS 8

  1. 4 Sasi makarya minangka Pelukis karo Shasar Technical Service LLC ing Dubai, UAE

    4 taun makarya minangka Wong Pengepakan Profesional karo Leather Field Pvt Ltd ing Pakistan

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene