Tietosuojakäytännön

Tietosuojasivumme ilmoittaa sinulle käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palveluamme, sekä valinnoista, jotka olet liittänyt näihin tietoihin.

Firmsworld ("me", "me" tai "meidän") toimii firmsworld.com verkkosivusto ("Palvelu"). Tällä sivulla kerrotaan käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palveluamme, sekä valinnoista, jotka olet liittänyt näihin tietoihin.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavissa osoitteesta www.firmsworld.com.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua sinulle.

Saatamme kerätä tietoja siitä, kuinka Palvelua käytetään ja käytetään ("Käyttötiedot"). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet-protokolla-osoite (esim. IP-osoite), selaimen tyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla vierailet, käyntisi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika, yksilöllinen laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Seuranta- ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantakohteita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja pitää tietyt tiedot.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoa ja jotka voivat sisältää anonyymin yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimellesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Käytetyt seurantatekniikat ovat myös majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

Evästeitä on erilaisia:

  • Pysyvät evästeet pysyvät käyttäjän laitteessa evästeessä määritetyn ajan. Ne aktivoituvat aina, kun käyttäjä vierailee verkkosivustolla, joka loi kyseisen evästeen.
  • Istuntoevästeet ovat väliaikaisia. Niiden avulla verkkosivuston ylläpitäjät voivat linkittää käyttäjän toimet selainistunnon aikana. Selainistunto alkaa, kun käyttäjä avaa selainikkunan, ja päättyy, kun hän sulkee selainikkunan. Kun suljet selaimen, kaikki istunnon evästeet poistetaan.
  • Suorituskykyevästeet keräävät tilastollisia tietoja siitä, miten vierailijat käyttävät verkkosivustoa; ne eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimiä ja sähköpostiosoitteita, ja niitä käytetään parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta.
  • Mainosevästeet – Kolmannen osapuolen toimittajat, mukaan lukien Google, käyttävät evästeitä näyttääkseen mainoksia käyttäjän aiempien vierailujen perusteella verkkosivustollasi tai muilla verkkosivustoilla. Googlen mainosevästeiden käytön ansiosta se ja sen kumppanit voivat näyttää mainoksia käyttäjillesi heidän vierailunsa perusteella sivustoillasi ja/tai muilla Internetin sivustoilla. Käyttäjät voivat kieltäytyä personoidusta mainonnasta vierailemalla Mainosasetukset.

Kuinka hallitsen evästeitäni?

Sinun tulee olla tietoinen siitä, että kaikki asetukset menetetään, jos poistat kaikki evästeet ja monet verkkosivustot eivät toimi kunnolla tai menetät osan toiminnoista. Emme suosittele evästeiden poistamista käytöstä verkkosivustomme käytön aikana näistä syistä.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit halutessasi muuttaa selaimesi asetuksia poistaaksesi evästeet tai estääksesi automaattisen hyväksymisen. Yleensä sinulla on mahdollisuus nähdä, mitä evästeitä sinulla on, ja poistaa ne yksitellen, estää kolmannen osapuolen evästeet tai evästeet tietyiltä sivustoilta, hyväksyä kaikki evästeet, saada ilmoituksen, kun eväste on annettu, tai hylätä kaikki evästeet. Siirry selaimesi asetukset- tai asetukset-valikkoon muuttaaksesi asetuksia ja katso seuraavista linkeistä lisätietoja selainkohtaisista tiedoista.

On mahdollista kieltäytyä antamasta anonymisoitua selaustoimintaasi tallentaa suorituskykyevästeiden avulla.

Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Olemme myös lisänneet alla linkkejä Google AdSenseen, jotka asettavat evästeitä verkkosivustoillemme ja siten myös tietokoneellesi, ja ohjeet evästeiden poistamiseen käytöstä.

Google AdSense - https://adssettings.google.com/authenticated

Tietojen käyttö

Digital Inspiration käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpitäminen
  • Antaa analyysiä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa Palvelua
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneellesi, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtion viranomaisen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi olla eri kuin oman lainkuusi.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja päätät antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien Henkilötiedot, Yhdysvaltoihin ja käsittelemme niitä siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

Digital Inspiration ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittävää valvontaa, mukaan lukien tietosi ja muut henkilötiedot.

Tietojen luovuttaminen

Digital Inspiration voi paljastaa henkilötietojasi siinä hyvässä uskossa, että tällainen toimenpide on tarpeen:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojella ja puolustaa Digital Inspirationin oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietoturva

Tietojesi tietoturva on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva lähetystapa tai sähköinen tallennusmenetelmä on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palveluamme ("Palveluntarjoajat"), toimittamaan Palvelun puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan Palvelumme käyttämistä.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja Palvelumme käytön seuraamiseen ja valvontaan. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palvelujen kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstualisointiin ja personointiin. Voit kieltäytyä antamasta toimintaasi Palvelussa Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta Google Analyticsin kanssa tietoja käyntitoiminnasta.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja ja ehdot -sivulla tätä.

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita meillä ei ole. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 18: n ("Lapset") ikä.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja keneltä tahansa alle 18: n. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Palveluksestamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläreunassa olevan "voimassaolopäivä".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse: Contact@firmsworld.com
Siirry alkuun